Kæmpe 20-års fødselsdagsudsalg - 3.000 varer nedsat

Skiferie i Storstenshöjden / Annaboda (Sverige)


5 timers kørsel fra Helsingborg findes det mindre svenske skiområde Storstenshöjden / Annaboda. Området byder på såvel alpine som langrendsmuligheder, og særligt for langrendsløbere udmærker området sig på flere områder. Storstenshöjden er betegnelsen for det alpine skianlæg, her findes 6 lifter og 9 pister i forskellig sværhedsgrad. Der findes også en park med rails, bokse, hop og meget mere.Ønskes overnatning findes der hotel og hytter, og der er ligeledes en campingplads, hvis man har autocamper eller er til en tur på vintercamping.Langrend med snesikkerhedDer er flere langrendsløjper med forskellige sværhedsgrad omkring Storstenshöjden / Annaboda, samlet set findes der 70 km præparerede langrendsløjper. Området er værter ved de Svenske... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr

Fakta om Storstenshöjden / Annaboda
12 km pister i alt
6 km grøn
3 km blå
2 km rød
1 km sort

Lifter: 6 stk.

Slæbelifter: 6
Mere information om Storstenshöjden / Annaboda under banneret
5 timers kørsel fra Helsingborg findes det mindre svenske skiområde Storstenshöjden / Annaboda. Området byder på såvel alpine som langrendsmuligheder, og særligt for langrendsløbere udmærker området sig på flere områder.

Storstenshöjden er betegnelsen for det alpine skianlæg, her findes 6 lifter og 9 pister i forskellig sværhedsgrad. Der findes også en park med rails, bokse, hop og meget mere.

Ønskes overnatning findes der hotel og hytter, og der er ligeledes en campingplads, hvis man har autocamper eller er til en tur på vintercamping.

Langrend med snesikkerhed

Der er flere langrendsløjper med forskellige sværhedsgrad omkring Storstenshöjden / Annaboda, samlet set findes der 70 km præparerede langrendsløjper. Området er værter ved de Svenske mesterskaber i langrend i slut januar/start ferbuar 15.

Særligt interessant er det at der findes et langrendsspor som forsynes med kunstsne. Det vil sige at når vinteren indfinder sig, så produceres sne til et spor på 3,5 km, så langrendsløberne har snesikkerhed, og med de rette vejrforhold er sporet åbnet fra december til marts. For at benytte sporet med kunstsne skal man betale 70 svenske kroner for et dagskort, børn og unge op til 16 år kører gratis. Betalingen giver adgang til omklædning og bademuligheder. Sporet er belyst frem kl. 22.

Billeder og video fra Storstenshöjden / Annaboda


Brugernes anmeldelser af Storstenshöjden / Annaboda

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Mere information om Storstenshöjden / Annaboda under banneret

Snemeldinger og vejr

Onsdag
Skyet
Skyet
12ºC
4ºC
0,0 mm
5,5 m/s
øst-nordøst
Torsdag
Skyet
Skyet
11ºC
8ºC
0,0 mm
3,3 m/s
nordøst
Fredag
Skyet
Skyet
11ºC
5ºC
0,0 mm
1,2 m/s
syd-sydøst
Lørdag
Regn
Regn
12ºC
6ºC
3,8 mm
4,0 m/s
sydøst

Kort over Storstenshöjden / Annaboda

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Storstenshöjden / Annaboda. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser