St. Martin de Belleville

Find en skiferie til St. Martin de Belleville her: Happy Skiing

Ved siden af Les Menuires i det store franske område De Tre Dale ligger den charmerende landsby St. Martin de Belleville i 1.450 meters højde. Det er en af de mindre destinationer i De Tre Dale, hvilket også betyder, at byen ikke er lige så turistet som eksempelvis Val Thorens eller Courchevel. Derfor får man her en rolig landsby stemning, mens man stadig kan nyde det gode skiløb i det kæmpe store skiområde.

Skiløb i De Tre Dale

En skiferie i St. Martin de Belleville er en oplevelse for skiløberen – man kan således køre på ski på de i alt 600 kilometer pister i De Tre Dale, som udover det beskedne område lige ved St. Martin de Belleville også dækker Courchevel, Mèribel, Val Thorens og Les Menuires. Alle dalene er koblet sammen gennem topmoderne liftsystemer, og du vil altså opleve, at en skiferie i De Tre Dale byder på masser af forskellige pistekilometer. Der vil være udfordringer for de fleste niveauer uanset om man er begynder, øvet eller ekspert på ski, det afhænger blot af, hvor man begiver sig hen i det store skiområde. Der findes cirka 200 kilometer blå pister, 250 kilometer røde og 150 kilometer sorte - og så utroligt meget offpiste.

Udfordringer for de erfarne

Bevæger man sig mod Val Thorens på ski, så findes der rigeligt med udfordringer til selv de bedste skiløbere. Foruden almindeligt pisteskiløb, så kan man ikke komme udenom hverken snowparken eller offpisten.
Man kan finde offpiste til alle niveauer, og der er simpelthen så meget at finde, da området er så stort. Snowparken er også i verdensklasse og kan tilfredsstille næsten alle parkrotter eller familien, som lige skal se hvad det er. Derudover har de også en Zip-line, hvis man lige skal have det sidste adrenalinboost, inden man kører retur mod St. Martin de Belleville. Den kører fra 3.250 meters højde og rammer en topfart på lige omkring 100 kilometer i timen. En oplevelse værd for alle folk, som godt kan lide et lille adrenalin boost.

St. Martin de Belleville by

I byen St. Martin de Belleville står mange af husene over 100 år gamle side om side med nye hoteller og lejlighedskomplekser. Man har formået at bevare den oprindelige autentiske og charmerende atmosfære i byen. Det er også en by, som mest af besøgt af franske turister, hvorfor man her for alvor mærker at man er i Frankrig på trods af, at man også er i et populært turistområde. Der bor i byen kun cirka 500 indbyggere fast og med plads til 1.800 turister i højsæsonen, så ligger byen til den absolut mindste side i forhold til andre franske skisportsbyer.


Skiområdet hænger sammen med byerne: Brides les Bains, Courchevel, La Tania, Les Menuires, Meribel og Val Thorens

Fotos og video

Brugerne om St. Martin de Belleville

Her kan du se brugernes karakterer for St. Martin de Belleville.

Skiterræn:
4,21
Liftsystem:
3,83
Afterski:
2,93
Byen:
3,79
Børnevenlighed:
4,00
Begyndervenlighed:
4,00
Prisniveau:
5,00
Off-piste:
5,00
Samlet score er 4,09 / 5 ud fra 29 anmeldelser.

Påske vejr? | Skrevet den 27/07 2009

Oprettet af Gro Geysner

Vi overvejer St. Martin i Påsken 2010 - der jo falder lidt sent (ultimo marts - primo april). Er der nogen der har erfaringer med skiføret på det tidspunkt?

St. Martin mindst 1 gang i dit skiliv! | Skrevet den 14/09 2007

Oprettet af Jens Christiansen

Efter 4 sammenhængende uger i foråret 2007 (uge 12 - 15) har jeg KUN gode minder fra St. Martin - den rolige nøgle til at låse HELE 3 dale området op. Nu er det en behagelig hurtug kabine op fra byen,...
derefter en ok stol og man står på kanten til enten at flække ned i Meribel - hjertet af hele området, svinge af mod Mottaret (og ikke mindst det gode off piste på Mont Valllon) eller cruise over mod Les Menuires noget grå beton arkitektur, vist nok i verdensklasse, men helt sikkert bygget efter en linieal - herfra nåes Val Thorens og den øverste del af Belleville dalen - er der meget trafik den vej kan man snyde bagom via Mottaret/côte Brun og komme den vej ind til Val T.

Men Val T. er ikke nødvendigvis det bedste hjørne at være i - jeg blev meget positivt overrasket over Meribels terræn. Der er hele tiden muligt at finde god sne og der e rkort itl at vælte over endnu en bjergkam og stikke ned i skovskiløbet ved Courchevel - herovre, i de rige britters mekka, holdes der lange frokostpauser, så pisterne nærmest tømmes fra 12- 2 hver dag! Der er enkelte gode lift og pistnære off pisteruter, enkelte rigtig gode røde pister (f.eks. Saulire), men generelt er det ikke her det meget inspirerende skiløb er - det skulle lige være i det lidt lave hjørne La Tania, hvor skovpistern generelt giver nogle spændende nedfarter og en fint visibilitet i skidt vejr.

Vi havde lejet en større lejlighed privat (8-10 personer, 2. etager) og prisniveauet her var ualmindeligt konkurrencedygtige 23000 for 4 uger - i påskeiugen endog med en ekstra 2 værelses, da vi da var 11 personer.

Byen er meget autentisk, rolig, og god for os over 30(men under 40!). Flere gode resteaurenter, med Montagnard som den fremmeste, med en anbefaling i Michelinguiden, vist et forstadie til en stjerne - kan VARMT anbefales - priser som i den nedre ende på danske (ikke Michelin stjernede) spisehuse - de fleste retter fra 15-25 €. Et enkelt, engelsk bestyret værtshus er der, PianoBar - hyggeligt sted til afterski, før middagen i byen elller efter - i læbet af ugen såvel karaoke som masser af britisk fodbold, cricket og rugby på to skærme. Der er også et hollandsk værtshus, men det lå rimeligt underdrejet mens vi var der.

Alt i alt er St. Martin meget, meget anbefalelsesværdigt - jeg har ikke været der for sidste eller næstsidste gang - skiområdet er uforligneligt - men eneste anke er dog at ladgangen til de 200 hurtige, moderne lifte KOSTER - liftkortet er dyrt. Børn og begyndere kan snildt nøjes med et af de to "små" liftkort (160 eller 300 km piste) Men vil man have glæde af den centrale placering i området kræver det det store kort.

Når alle disse roser er delt ud er det helt uden at have nævnt den fjerde dal, Orelle eller det gode on- og off piste på Masse, Jerusalempisten ned mod St. Martin hvor der kan højfartscarves på pisten eller slås småsving i off pisten i høj fart.... for ikke at nævne europas længste kælkebane i Val T, på 6 km - afsæt 45-60 minutter til forehavendet, det er KANON skægt...hvis 3 dale er et område du bør nyde mindst een gang i dit skiliv, hvorfor så ikke forberede dig ordentligt, være i ok for og så bo det hyggeligste og mens centrale sted, hvor du ikke pelses totalt økonomisk - og stadig kan have familien med! Det er da FANTASTISK! God tur!
Læs mere
Se alle Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til St. Martin de Belleville?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til St. Martin de Belleville hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvordan er snemeldingerne i St. Martin de Belleville?

På nuværende tidspunkt ligger der 49 cm sne i dalen og 175 cm sne på toppen. Det seneste snefald blev registreret d. 4/4 2022. Se den nyeste 6 dages vejrudsigt for St. Martin de Belleville her ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over St. Martin de Belleville?

Hvis du skal på skiferie til St. Martin de Belleville, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til St. Martin de Belleville her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i St. Martin de Belleville lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til St. Martin de Belleville her ⇒

Er St. Martin de Belleville et godt skiområde?

Vores brugere har bedømt St. Martin de Belleville til 4,09 stjerner ud af 5 mulige. St. Martin de Belleville scorer højest på Off-piste og Prisniveau, mens området scorer lavest på Afterski. Det er baseret på 29 bedømmelser. Læs anmeldelserne her ⇒

‍Hvilke skiområder hører St. Martin de Belleville sammen med?

St. Martin de Belleville hører sammen med skiområderne Brides les Bains, Courchevel, La Tania, Les Menuires, Meribel og Val Thorens.