Skiferie i St. Martin de Belleville (Frankrig)

Rejsebureauer til St. Martin de Belleville: Happy Skiing

Ved siden af Les Menuires i det store franske område De Tre Dale ligger den charmerende landsby St. Martin de Belleville i 1.450 meters højde. Det er en af de mindre destinationer i De Tre Dale, hvilket også betyder, at byen ikke er lige så turistet som eksempelvis Val Thorens eller Courchevel. Derfor får man her en rolig landsby stemning, mens man stadig kan nyde det gode skiløb i det kæmpe store skiområde.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om St. Martin de Belleville
Skiområdet: 1300-3200 m.o.h.
Byen: 1400 m.o.h.

600 pister i alt
200 km blå
250 km rød
150 km sort

Lifter: 189 stk. / 230.000 pers/time

Slæbelifter: 86
Tog/baner: 3
Stolelifter: 66
Kabinelifter: 35

Skiløb i De Tre Dale

En skiferie i St. Martin de Belleville er en oplevelse for skiløberen – man kan således køre på ski på de i alt 600 kilometer pister i De Tre Dale, som udover det beskedne område lige ved St. Martin de Belleville også dækker Courchevel, Mèribel, Val Thorens og Les Menuires. Alle dalene er koblet sammen gennem topmoderne liftsystemer, og du vil altså opleve, at en skiferie i De Tre Dale byder på masser af forskellige pistekilometer. Der vil være udfordringer for de fleste niveauer uanset om man er begynder, øvet eller ekspert på ski, det afhænger blot af, hvor man begiver sig hen i det store skiområde. Der findes cirka 200 kilometer blå pister, 250 kilometer røde og 150 kilometer sorte - og så utroligt meget offpiste.

Udfordringer for de erfarne

Bevæger man sig mod Val Thorens på ski, så findes der rigeligt med udfordringer til selv de bedste skiløbere. Foruden almindeligt pisteskiløb, så kan man ikke komme udenom hverken snowparken eller offpisten.
Man kan finde offpiste til alle niveauer, og der er simpelthen så meget at finde, da området er så stort. Snowparken er også i verdensklasse og kan tilfredsstille næsten alle parkrotter eller familien, som lige skal se hvad det er. Derudover har de også en Zip-line, hvis man lige skal have det sidste adrenalinboost, inden man kører retur mod St. Martin de Belleville. Den kører fra 3.250 meters højde og rammer en topfart på lige omkring 100 kilometer i timen. En oplevelse værd for alle folk, som godt kan lide et lille adrenalin boost.

St. Martin de Belleville by

I byen St. Martin de Belleville står mange af husene over 100 år gamle side om side med nye hoteller og lejlighedskomplekser. Man har formået at bevare den oprindelige autentiske og charmerende atmosfære i byen. Det er også en by, som mest af besøgt af franske turister, hvorfor man her for alvor mærker at man er i Frankrig på trods af, at man også er i et populært turistområde. Der bor i byen kun cirka 500 indbyggere fast og med plads til 1.800 turister i højsæsonen, så ligger byen til den absolut mindste side i forhold til andre franske skisportsbyer.

Billeder og video fra St. Martin de Belleville


Brugernes anmeldelser af St. Martin de Belleville

Skiterræn
4,21
Liftsystem
3,83
Afterski
2,93
Byen
3,79
Børnevenlighed
4,00
Begyndervenlighed
4,00
Prisniveau
5,00
Offpiste
5,00
St. Martin de Belleville har en samlet score på 4,09 stjerner ud af 5. Baseret på 29 anmeldelser.
Påske vejr? - Anmeldt d. 27/07 2009 13:28 - Oprettet af Gro Geysner

Vi overvejer St. Martin i Påsken 2010 - der jo falder lidt sent (ultimo marts - primo april). Er der nogen der har erfaringer med skiføret på det tidspunkt?

St. Martin mindst 1 gang i dit skiliv! - Anmeldt d. 14/09 2007 22:59 - Oprettet af Jens Christiansen

Efter 4 sammenhængende uger i foråret 2007 (uge 12 - 15) har jeg KUN gode minder fra St. Martin - den rolige nøgle til at låse HELE 3 dale området op. Nu er det en behagelig hurtug kabine op fra byen, derefter en ok stol og man står på kanten til enten at flække ned i Meribel - hjertet af Læs mere

Fantastisk udgangspunkt - Anmeldt d. 03/02 2005 19:49 - Oprettet af Conny & Lars Gardan

Saint Martin de Belleville lever til fulde op til sit navn (smuk by). Her er mere alpecharme end turisme. Selv om der er plads til begge dele. De fleste steder er der kort til liften. Fra toppen kan man så køre tilbage igen eller begive sig ud på de 600 km pister, der fører en rundt til alle de skisportssteder Læs mere

Indlæs flere anmeldelser

Snemeldinger og vejr

Mandag
Regn
Regn
12ºC
6ºC
1,9 mm
1,8 m/s
nordvest
Tirsdag
Skyet
Skyet
13ºC
7ºC
0,2 mm
2,5 m/s
nord-nordvest
Onsdag
Skyet
Skyet
16ºC
5ºC
2,9 mm
2,1 m/s
vest-nordvest
Torsdag
Regn
Regn
12ºC
9ºC
10,1 mm
2,0 m/s
vest-nordvest

Artikler om skiferie til St. Martin de Belleville

St. Martin de Belleville – Gourmet, godt skiløb og en god historie

St Martin får ny højhastighedslift

25 år med glade skiløbere – Happy Skiing


Kort over St. Martin de Belleville

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i St. Martin de Belleville. Klik på nålene for mere info. Der er 1485 km fra Kolding til St. Martin de Belleville.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen