Skiferie i Chamrousse (Frankrig)

Rejsebureauer til Chamrousse: SnowTrex.dk

Skisportsstedet Chamrousse ligger for enden af Belledone bjergene i Frankrig 30 km fra byen Grenoble. Stedet tilbyder pister i to niveauer, der er Chamrousse 1650 og Chamrousse 1700-1750, der er forbundet med skiløjper og dækker i alt 1300 hektar.


Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Chamrousse
Skiområdet: 1650-2250 m.o.h.
Byen: 1650 m.o.h.

90 pister i alt
12 km blå
62 km rød
16 km sort

Lifter: 23 stk.

Slæbelifter: 12
Stolelifter: 10
Kabinelifter: 1

Naturskønt skiområde ved Croix de Chamrousse

Skisportsstedet blev bygget i et skovområde og med mulighed for at komme op i 2250 meters højde ved Croix de Chamrousse, er der rig mulighed for at nyde den flotte natur.

OL pister og Chamrousse 1650 til de erfarne skiløbere

Chamrousse er en ideel destination for en skiferie, om du er med familien, nybegynder eller meget erfaren. For de rutinerede skisportsudøvere kan Chamrousse 1650 anbefales, og nogle af de stadigvæk eksisterende pister blev tilbage i 1968 brugt seks gange ved de olympiske lege.

Chamrousse byder på snowboard og ski på lette pister

Nybegyndere eller folk med lidt erfaring kan få glæde af deres skiferie på Chamrousse 1700 og 1750 med små og lette pister, der egner sig både til ski og snowboard. De forskellige niveauer giver derfor rig mulighed for en mindeværdig skiferie i Chamrousse for alle parter.

Udvalgte skirejser fra Chamrousse

Søg efter skirejser

Les Villages du Bachat

Det populære hus Les Villages du Bachat (tidligere Le Domaine de l'Arselle) ligger i chalet-byen Bachat-Bouloud i Chamrousse 1700. Bygningerne ligger 50-600 m fra pisten og via stoleliften "L?Arselle" har man perfekt adgang til skiområdet Chamrousse. Midt i skønne nåleskove nyder man en dejlig udsigt over Taillefer-massivet. Indkøbsmulighederne finder man enten direkte på skistedet eller i Chamrousse 1750 (ca. 600 m derfra), som byder på talrige butikker, barer og caféer. Den opvarmede udendørs swimmingpool, spabadet og saunaen samt fitnessrummet Læs mere

Résidence L'Ecrin des Neiges

Den komfortabelt indrettede 3-stjernede Résidence L'Ecrin des Neiges ligger direkte ved pisten. Bjergbanen ligger overfor indkvarteringen, centrum af Chamrousse med indkøbsmuligheder nås efter ca. 500 m. Faciliteter Indkvarteringe har Wi-Fi, reception, elevator og skirum. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig), parkeringsgaragen kan benyttes mod betaling (hvis ledig). Indkvarteringen har en svømmehal. Forplejning Uden forplejning.

Billeder og video fra Chamrousse


Brugernes anmeldelser af Chamrousse

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Chamrousse - Anmeldt d. 22/02 2016 10:54 - Oprettet af Chris Thorne

Fint lille område i Frankrig. Opdelt så det røde og sorte er i den ene side og de blå og grønne i den anden. Lidt for en hver smag. Fine park områder.

Snemeldinger og vejr

Torsdag
Skyet
Skyet
4ºC
-9ºC
0,0 mm
1,3 m/s
syd-sydvest
Fredag
Sne
Sne
0ºC
-1ºC
2,9 mm
1,0 m/s
vest-sydvest
Lørdag
Skyet
Skyet
1ºC
-3ºC
4,2 mm
0,8 m/s
syd-sydvest
Søndag
Delvist skyet
Delvist skyet
0ºC
1ºC
0,6 mm
0,4 m/s
nord

Kort over Chamrousse

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Chamrousse. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen