Chamrousse

Find en skiferie til Chamrousse her: SnowTrex.dk

Skisportsstedet Chamrousse ligger for enden af Belledone bjergene i Frankrig 30 km fra byen Grenoble. Stedet tilbyder pister i to niveauer, der er Chamrousse 1650 og Chamrousse 1700-1750, der er forbundet med skiløjper og dækker i alt 1300 hektar.

Naturskønt skiområde ved Croix de Chamrousse

Skisportsstedet blev bygget i et skovområde og med mulighed for at komme op i 2250 meters højde ved Croix de Chamrousse, er der rig mulighed for at nyde den flotte natur.

OL pister og Chamrousse 1650 til de erfarne skiløbere

Chamrousse er en ideel destination for en skiferie, om du er med familien, nybegynder eller meget erfaren. For de rutinerede skisportsudøvere kan Chamrousse 1650 anbefales, og nogle af de stadigvæk eksisterende pister blev tilbage i 1968 brugt seks gange ved de olympiske lege.

Chamrousse byder på snowboard og ski på lette pister

Nybegyndere eller folk med lidt erfaring kan få glæde af deres skiferie på Chamrousse 1700 og 1750 med små og lette pister, der egner sig både til ski og snowboard. De forskellige niveauer giver derfor rig mulighed for en mindeværdig skiferie i Chamrousse for alle parter.

Fotos og video

Brugerne om Chamrousse

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Chamrousse | Skrevet den 22/02 2016

Oprettet af Chris Thorne

Fint lille område i Frankrig. Opdelt så det røde og sorte er i den ene side og de blå og grønne i den anden. Lidt for en hver smag. Fine park områder.
Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Chamrousse?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Chamrousse hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Chamrousse?

Hvis du skal på skiferie til Chamrousse, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Chamrousse her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Chamrousse lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Chamrousse her ⇒