Chamrousse

Skisportsstedet Chamrousse ligger for enden af Belledone bjergene i Frankrig 30 km fra byen Grenoble. Stedet tilbyder pister i to niveauer, der er Chamrousse 1650 og Chamrousse 1700-1750, der er forbundet med skiløjper og dækker i alt 1300 hektar.

Naturskønt skiområde ved Croix de Chamrousse

Skisportsstedet blev bygget i et skovområde og med mulighed for at komme op i 2250 meters højde ved Croix de Chamrousse, er der rig mulighed for at nyde den flotte natur.

OL pister og Chamrousse 1650 til de erfarne skiløbere

Chamrousse er en ideel destination for en skiferie, om du er med familien, nybegynder eller meget erfaren. For de rutinerede skisportsudøvere kan Chamrousse 1650 anbefales, og nogle af de stadigvæk eksisterende pister blev tilbage i 1968 brugt seks gange ved de olympiske lege.

Chamrousse byder på snowboard og ski på lette pister

Nybegyndere eller folk med lidt erfaring kan få glæde af deres skiferie på Chamrousse 1700 og 1750 med små og lette pister, der egner sig både til ski og snowboard. De forskellige niveauer giver derfor rig mulighed for en mindeværdig skiferie i Chamrousse for alle parter.

Skiferie forslag i Chamrousse

Les Villages du Bachat... Les Villages du Bachat... Bil fra 757,-/pers.
Les Villages du Bachat Les Villages du Bachat Bil fra 1.599,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

1
Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Chamrousse

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Chamrousse | Skrevet den 22/02 2016

Oprettet af Chris Thorne

Fint lille område i Frankrig. Opdelt så det røde og sorte er i den ene side og de blå og grønne i den anden. Lidt for en hver smag. Fine park områder.

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Opret kommentar