Skiferie i Oberndorf

Oberndorf (Østrig)

Rejsebureauer til Oberndorf: SnowTrex.dk

Tager du på skiferie i Oberndorf lander du midt i mellem to gode skisportsteder 5 km til St. Johann og 8 km til Kitzbühel. På din skiferie i Oberndorf er der et bredt udvalg af lette pister, der gør destinationen yderst velegnet for børnefamilier eller nybegyndere. Øvede og eksperter går ikke forkert, hvis de vælger en skiferie i Oberndorf, da stedet indeholder flere røde og sorte pister, der nok skal underholde de erfarne skiløbere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Oberndorf
Skiområdet: 687-1604 m.o.h.
Byen: 687 m.o.h.

40 pister i alt
21 km blå
18 km rød
1 km sort

Lifter: 10 stk. / 16.000 pers/time

Slæbelifter: 3
Stolelifter: 3
Kabinelifter: 4
Tager du på skiferie i Oberndorf lander du midt i mellem to gode skisportsteder 5 km til St. Johann og 6 km til Kitzbühel. På din skiferie i Oberndorf er der et bredt udvalg af lette pister, der gør destinationen yderst velegnet for børnefamilier eller nybegyndere. Øvede og eksperter går ikke forkert, hvis de vælger en skiferie i Oberndorf, da stedet indeholder flere røde og sorte pister, der nok skal underholde de erfarne skiløbere.

God snowboard- og skiskole i Oberndorf

Oberndorf har en god snowboard- og skiskole, der egner sig til flere niveauer og helt ned til 3 års alderen. Af andre faciliteter kan der nævnes, at deres liftsystem er yderst velfungerende og har en høj kapacitet. En skiferie i Oberndorf er næsten garanteret sne, men skulle det mod forventning skuffe, så er der snekanoner, der dækker halvdelen af pistesystemet.

Billeder og video fra Oberndorf


Brugernes anmeldelser af Oberndorf

Skiterræn
4,25
Liftsystem
4,25
Afterski
3,25
Byen
3,50
Børnevenlighed
0,00
Begyndervenlighed
0,00
Prisniveau
0,00
Offpiste
0,00
Oberndorf har en samlet score på 3,81 stjerner ud af 5. Baseret på 4 anmeldelser.
Oberndorf/ Penzinghof 2010 - Anmeldt d. 19/01 2010 10:26 - Oprettet af Christian

Er netop hjemkommet fra skituren til Oberndorf hvor vi boede på hotel Penzinghof som beskrevet i den anden kommentar.Hotellet har gennemgået en renovering til flere millioner Euro og fremstår utroligt lækkert. Deres Wellness afdeling med 3 saunaer (æble, damp og almindelig) er så utroligt lækkert at vi nok tager derned igen. Men maden og servicen er altså helt uovertruffen Læs mere

Perfekt ! - Anmeldt d. 30/12 2005 09:34 - Oprettet af Niels Leth-sørensen

Vil du prøve luksus til en pris der er til at betale, samtidigt med at børnefamilier er velkommen, så bør du prøve Hotel Penzinghof i Oberndorf. Selve skiløbet er det samme som St.Johann i Tirol, et godt område for familien, ikke for stort med stadigvæk med mulighed for at tryk den af for den gode skiløber. Gode lange nedfarter Læs mere

Snemeldinger og vejr

Torsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
6ºC
0ºC
23,1 mm
1,7 m/s
vest-nordvest
Fredag
Delvist skyet
Delvist skyet
14ºC
-3ºC
0,0 mm
1,7 m/s
nord-nordvest
Lørdag
Delvist skyet
Delvist skyet
17ºC
0ºC
0,0 mm
3,3 m/s
syd-sydvest
Søndag
Delvist skyet
Delvist skyet
22ºC
5ºC
0,0 mm
1,8 m/s
sydvest

Kort over Oberndorf

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Oberndorf. Klik på nålene for mere info. Der er 1133 km fra Kolding til Oberndorf.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen