Kvitfjell

Kvitfjell Skicenter blev bygget så sent som i 1994 til de Olympiske Vinterlege. Der er tale om et meget moderne skiområde med masser af aktiviteter og spændende udfordringer for skiløbere på alle niveauer.

Børnenes eget skiområde i Kvitfjell

I skiområdet kan man finde et stort børneområde med tilpassede skilifter, skiskole og ugentligt aktivitetsprogram for børn. Man kan derudover også finde en snowboardpark og et stort netværk af nedfarter – i alt over 21 kilometer nedfarter. Der er i alt 7 skilifter (heraf 2 stolelifter).

En skiferie med masser af sne og langrendsløjper

Langrendsløberne er blevet tilgodeset meget i Kvitfjell, og man kan køre en hel uge uden at prøve den samme løjpe to gange – i alt er der 600 kilometer langrendsløjper som man kan udfordre sig selv på under skiferien i Kvitfjell. Hos Kvitfjell har man i flere år været de første til at have den rigtig gode sne – og de gode sneforhold er da også tiltrækkende for mange. Således kan man allerede i slutningen af oktober opleve god sne i Kvitfjell og fra medio november er der snegaranti på nogle af områdets pister.

Skiferie forslag i Kvitfjell

Kvitfjell Hotel Kvitfjell Hotel Bil fra 2.053,-/pers.
Gudbrandsgard Hyttegre... Gudbrandsgard Hyttegre... Bil fra 743,-/pers.
Gudbrandsgard Hyttegre... Gudbrandsgard Hyttegre... Bil fra 1.056,-/pers.
Krystallen - 4-5 perso... Krystallen - 4-5 perso... Bil fra 729,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

DGI på ski
DGI på ski
1
1
1
Kvitfjell
Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Kvitfjell

Her kan du se brugernes karakterer for Kvitfjell.

Skiterræn:
4,42
Liftsystem:
4,26
Afterski:
2,84
Byen:
2,52
Børnevenlighed:
4,17
Begyndervenlighed:
3,67
Prisniveau:
4,00
Off-piste:
4,00
Samlet score er 3,73 / 5 ud fra 31 anmeldelser.

Super tilfreds med besøget i Kvitfjell | Skrevet den 17/09 2015

Oprettet af Andree

Besøgte Kvitfjell i marts, til en tur med perfekte pister og solskind, i Kvitfjell får man en dejlig fornemmelse af frihed da udsigten på begge sider af bjerget er fantastisk, jeg vil anbefale du star...
ter dagen med at fræse rundt på vest siden(solsiden) og slutte dagen med at køre på østsiden(skyggesiden) . Er du til freeride havde Kvifjell til sæsonen 2015 fået tyndet en del ud i skoven på vestsiden og til kommende sæson 2016 skulle der være blevet tyndet yderligere, så muligheden for first tracks og pudderløb er bestemt også tilstede.
Kommer du til Kvitfjell så husk at tage en tur ned af world cup pisten fra top til bund :), vi kunne dog ikke tage den helt fra toppen da pisten var ved at blive gjort klar til world cuppen, så det må blive en anden gang.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Familie skiferie for fedt | Skrevet den 18/11 2012

Oprettet af Tanja Herbst

Min første oplevelse på ski var i en alder af 30 år. Med mand og 1 barn, drog jeg til Kvittfjell og kommer nok aldrig til andre destinationer herefter ;-). Deres fede udbygninger af fjeldet er fantast...
isk at vende tilbage til år efter år og vi skal nu afsted for fjerde gang. Der er altid vild meget plads på løjperne og børnebakken på vestsiden er formidabel. Vi har nu 2 børn med på ski og har ski in/out 9 mennesker i dejlige store hytter. Prepareringen er i top og anlægget virker ikke så stort som det er. Det er nemt at finde rundt på området. Vi elsker det :-)
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar