Skiferie i Ramundberget (Sverige)

Rejsebureauer til Ramundberget: De Brede Planker

Ramundberget ligger tæt på den norske grænse og byder danske skiløbere velkomne med åbne arme. Området er kendt for sin uberørte natur, der gør Ramundberget til det ideelle rejsemål for dig, som vil have det perfekte mix mellem natur- og skioplevelser. Her åbner skisæsonen cirka midt i december og fortsætter typisk til midten af april.Alpint skiløb i RamundbergetRamundberget er hverken den mest besøgte eller velkendte ski-destination for danske skiløbere - og det er faktisk lidt synd. For området har masser at byde på. Ramundberget er blandt andet berømt for den høje snekvalitet - og snemængde. På destinationen finder du i alt 42 pister. Og er der udfordringer for enhver... Læs mere.


Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Ramundberget
Skiområdet: 760-1060 m.o.h.
Byen: 760 m.o.h.

43 pister i alt
5 stk.
11 stk.
14 stk.
13 stk.

Lifter: 10 stk. / 8.900 pers/time

Slæbelifter: 7
Tog/baner: 1
Stolelifter: 2
Ramundberget ligger tæt på den norske grænse og byder danske skiløbere velkomne med åbne arme. Området er kendt for sin uberørte natur, der gør Ramundberget til det ideelle rejsemål for dig, som vil have det perfekte mix mellem natur- og skioplevelser.

Her åbner skisæsonen cirka midt i december og fortsætter typisk til midten af april.

Alpint skiløb i Ramundberget

Ramundberget er hverken den mest besøgte eller velkendte ski-destination for danske skiløbere - og det er faktisk lidt synd. For området har masser at byde på. Ramundberget er blandt andet berømt for den høje snekvalitet - og snemængde.

På destinationen finder du i alt 42 pister. Og er der udfordringer for enhver - sådan fordeler pisterne sig:
3 “dobbelt-sorte”
10 sorte
14 røde
11 blå
5 grønne

Fra grønne og blå pister for begyndere og familier, til røde og sorte for mere erfarne skiløbere, garanterer Ramundberget en udfordrende og underholdende oplevelse for alle.

Herudover er der 10 lifter i området - to stolelifte, syv træklifte og ét rullebånd.

Den højeste punkt i området er cirka 1.000 m.o.h, og den længste nedfart er 1.650 meter, hvor du tilbagelægger 300 højdemeter.

Perfekt destination for familier

Ramundberget har et stort fokus på børnevenligt skiløb. Med et specielt designet børneområde og skiskoler for alle aldre er det et ideelt sted for børnefamilier.

De yngre gæster vil elske at udforske de trygge og sjove børnepister, mens de lærer grundlæggende skiløbsfærdigheder. Skiskolen er inddelt efter forskellige aldersgrupper og niveauer, så alle børn kan være med.

Herudover byder området på familievenlige faciliteter og masser af sjove aktiviteter, hvis der er tid og lyst til andet end skiløb - og mange indkvarteringer har ski-in/ski-out, så I hurtigt kan få børnene hjem, hvis de skal have varmen eller en bid mad.

Langrend i Ramundberget

For langrends-entusiaster byder Ramundberget på et bredt udvalg af velpræparerede spor, der strækker sig gennem den uberørte natur. Disse spor fører dig gennem stille skove og åbne landskaber, hvor du kan nyde den storslåede udsigt og måske endda få et glimt af det lokale dyreliv.

Ramundberget er en del af Funäsfjällens langrendsspor - et stort stisystem med 300 kilometer præparerede spor.

Jul og nytår på pisterne i Ramundberget

Vil familien have en anderledes jul? Så er Ramundberget en oplagt destination. I julen er der et stort udvalg af børneaktiviteter samt bål og masser af naturlig sne.

Hele området er pyntet op med hyggelige julelys og smukke juletræer - sammen med den hvide sne og flammerne i pejsene kan det skabe en magisk julestemning.

I kan også vælge at komme til nytår. Der bliver ikke arrangeret fyrværkeri af hensyn til dyr og natur, men i stedet fejrer de det nye år med et flot fakkeltog, hvor personalet står på ski med fakler ned ad pisterne.

Der er mulighed for aftenskiløb omkring jul og nytår, hvor pisterne åbner klokken 18.

Billeder og video fra Ramundberget


Brugernes anmeldelser af Ramundberget

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.


Kort over Ramundberget

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Ramundberget. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen