Skiferie i Wäsabergen (Sverige)


Lille område, men alligevel bakker der er godkendt til internationale konkurrencer. Pisterne har åbent tirsdag og torsdag aften med belyste løjper.Området ligger mellem Idre og Sälen så der er mulighed for dagsudflugter til disse områder, såfremt man ønsker at prøve kræfter med andre bakker.Spændende aktiviteter i WäsabergenAf spændende aktiviteter kan nævnes: sauna på en tømmerflode beliggende i dalens elv, isfiskeri, snescooter-ture. Som noget nyt er der mulighed for at køre i "hill-carts". Man trækkes op på bjerget af liften, for derefter fastspændt at køre ned af bjerget fastspændt med sele og i ført hjelm i små "biler"...... Læs mere.

Pistekort
Snemeldinger og vejr

Fakta om Wäsabergen
Skiområdet: 250-482 m.o.h.
Byen: 250 m.o.h.

15 pister i alt
1 stk.
3 stk.
6 stk.
5 stk.

Lifter: 2 stk. / 2.720 pers/time

Slæbelifter: 1
Stolelifter: 1
Lille område, men alligevel bakker der er godkendt til internationale konkurrencer. Pisterne har åbent tirsdag og torsdag aften med belyste løjper.
Området ligger mellem Idre og Sälen så der er mulighed for dagsudflugter til disse områder, såfremt man ønsker at prøve kræfter med andre bakker.

Spændende aktiviteter i Wäsabergen

Af spændende aktiviteter kan nævnes: sauna på en tømmerflode beliggende i dalens elv, isfiskeri, snescooter-ture. Som noget nyt er der mulighed for at køre i "hill-carts". Man trækkes op på bjerget af liften, for derefter fastspændt at køre ned af bjerget fastspændt med sele og i ført hjelm i små "biler"...

Billeder og video fra Wäsabergen


Brugernes anmeldelser af Wäsabergen

Skiterræn
4,00
Liftsystem
4,00
Afterski
3,50
Byen
3,50
Børnevenlighed
0,00
Begyndervenlighed
0,00
Prisniveau
0,00
Offpiste
0,00
Wäsabergen har en samlet score på 3,75 stjerner ud af 5. Baseret på 2 anmeldelser.

Snemeldinger og vejr

Søndag
Delvist skyet
Delvist skyet
5ºC
8ºC
0,0 mm
2,6 m/s
nord-nordøst
Mandag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
5ºC
-4ºC
0,0 mm
1,9 m/s
nord-nordøst
Tirsdag
Skyet
Skyet
6ºC
-4ºC
0,0 mm
1,8 m/s
nord
Onsdag
Skyet
Skyet
6ºC
0ºC
0,0 mm
1,5 m/s
vest-nordvest

Kort over Wäsabergen

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Wäsabergen. Klik på nålene for mere info. Der er 499 km fra Göteborg til Wäsabergen.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen