Skiferie i Ramsau am Dachstein (Østrig)

Rejsebureauer til Ramsau am Dachstein: SnowTrex.dk

Med 12 lifter og 25 kilometer pister, hvoraf halvdelen er blå, er Ramsau am Dachstein en oplagt destination for familier og nybegyndere. Og så byder området på noget af Østrigs bedste føre for langrendsentusiaster.Dertil ligger Ramsau am Dachstein for foden af Dachstein Gletscheren, som tilbyder skiløb helt op til 2700 meters højde med masser af udfordringer for de rutinerede.Sol dagen langMed sin sydvendte placering er der god mulighed for at få en rød næse, hvis man besøger Ramsau am Dachstein.Med 14 kilometer blå pister fordelt på otte nedfarter er Ramsau am Dachstein særlig indbydende for børnefamilier og nybegyndere. Særligt børnene har højeste prioritet.Eventyrverden til de småI... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Ramsau am Dachstein
Skiområdet: 1300-1600 m.o.h.
Byen: 1200 m.o.h.

25 km pister i alt
14 km blå
10 km rød
1 km sort

Lifter: 11 stk. / 10.815 pers/time

Slæbelifter: 10
Stolelifter: 1
Mere information om Ramsau am Dachstein under banneret
Med 12 lifter og 25 kilometer pister, hvoraf halvdelen er blå, er Ramsau am Dachstein en oplagt destination for familier og nybegyndere. Og så byder området på noget af Østrigs bedste føre for langrendsentusiaster.
Dertil ligger Ramsau am Dachstein for foden af Dachstein Gletscheren, som tilbyder skiløb helt op til 2700 meters højde med masser af udfordringer for de rutinerede.

Sol dagen lang

Med sin sydvendte placering er der god mulighed for at få en rød næse, hvis man besøger Ramsau am Dachstein.

Med 14 kilometer blå pister fordelt på otte nedfarter er Ramsau am Dachstein særlig indbydende for børnefamilier og nybegyndere. Særligt børnene har højeste prioritet.

Eventyrverden til de små

I bunden af lifterne ligger børneområdet ”Kali’s Vinterverden”, hvor dinosauren Kali hjælper de små med de første sving på ski.Her er der såkaldte magiske tæpper, som gør de første erfaringer med skilifterne mere overkommeligt for børnene. Desuden har området flere ”eventyrpister”, hvor børnene bliver stimuleret med lyde og eventyrdyr på vej ned af bjerget. Dertil bliver der afholdt flere børnefester i løbet af sæsonen.

Action på gletscheren

I og med at området primært byder på blå og røde pister, skal man søge mod Dachstein Gletscheren i 2700 meters højde, hvis man vil have mere udfordrende skiløb.

Her er der til gengæld masser af stejlt skiløb, og den store funpark ”Burton Dachstein Superpark” giver masser af udforinger til selv rutinerede freeridere. Her er der, hvis vejret tillader det, skiløb året rundt.

Hvis du gerne vil have flere muligheder, er der 760 kilometer piste og 270 lifter at boltre sig på. Ramsau am Dachstein er nemlig med i Ski Amadé, som er Østrigs største skiområde. Områderne er med et gyldigt liftkort i hånden forbundet af en gratis skibus.

Østrigs centrum for langrend

Ramsau am Dachstein er et mekka for langrendsløbere. I 1999 blev verdensmesterskaberne i de nordiske skidiscipliner afholdt i Ramsau am Dachstein, og siden da har området været trækplaster for langrendsløbere. Terrænet byder på mange højdemeter og samlet 220 kilometer langrendsspor, som spænder over tre plateauer.
Det længste spor er 42 kilometer, mens det højest beliggende ligger i 2700 meters højde på Ramsau Dachstein Gletscheren.

Desuden er der de to oplyste langrendsspor ”Ramsauer” og ”Gatschen/Aigen-Irdning”. Af de 220 kilometer er 70 kilometer skatingspor.

Stressfri skiferie med masser af børneaktiviteter

Området omtaler selv en skiferie i Ramsau am Dachstein som stressfri. Her er der ingen masseturisme og overfyldte pister.

Hvis man alligevel er til action efter skilifterne lukker, lokker en 3,5 kilometer lang kælketur på en oplyst piste måske. Den starter i 1500 meters højde ved Rittesberg.

Står den på afslapning er Badeparadies Ramsau stedet. Her er der blandt andet er et 600 kvadratmeter stort saunaområde.

Om sommeren bliver skiområdet forvandlet til et paradis for vandrere. Der er 500 kilometer markerede stier mellem 1100 og op til 3000 meters højde. Går man op ved Dachstein Gletscheren, kan man gå igennem is og sten til ”Dachsteinwartehütte” i 2700 meters højde.

Udvalgte skirejser fra Ramsau am Dachstein

Søg efter skirejser

Berghotel Dachstein

Det hyggelige 3-stjernede Berghotel Dachstein ligger i skiområdet direkte ved Adler-skiliften, ved foden af Dachstein bjergene i ca. 1.800 m højde. Ved siden af hotellet er der en øvelseslift til begyndere og efter kun ca. 200 m når man til Dachtein-gletsjerens gletsjerbane. Centrum af Ramsau ligger ca. 9 km fra indkvarteringen. Skibussen holder direkte ved hotellet. Berghotel Dachstein består af et hovedhus og et nabohus lige overfor. Indkvarteringen har faciliteter som reception med Wi-Fi (kun i restauranten), bar, stue Læs mere

Hotel Post

Hotel Post indrettet i alpin stil ligger i centrale og rolige omgivelser i Ramsau, ca. 4 km fra skiområdet Ramsau og ca. 6 km fra skiområdet Schladming. Dachsteingletsjeren nås efter ca. 10 km. Et skibusstoppested og adgangen til langrendsløjpen ligger umiddelbart i nærheden af hotellet. Hotellet består af et hovedhus og en sidebygning (10 m fra hovedhuset). Til indkvarteringen er der faciliteter som reception med hotelpengeskab (mod betaling), foyer, Wi-Fi, elevator (i hovedhuset), legerum til børnene, opholdsrum, restaurant samt ski- Læs mere

Billeder og video fra Ramsau am Dachstein


Brugernes anmeldelser af Ramsau am Dachstein

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Mere information om Ramsau am Dachstein under banneret

Snemeldinger og vejr

Fredag
Delvist skyet
Delvist skyet
19ºC
8ºC
0,0 mm
1,8 m/s
syd
Lørdag
Lette regnbyger
Lette regnbyger
16ºC
7ºC
5,1 mm
1,1 m/s
nord
Søndag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
16ºC
8ºC
0,2 mm
1,7 m/s
sydøst
Mandag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
17ºC
7ºC
0,0 mm
1,2 m/s
nord

Kort over Ramsau am Dachstein

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Ramsau am Dachstein. Klik på nålene for mere info. Der er km fra til Ramsau am Dachstein.

Find tilbud på skirejser