Flachau

Find en skiferie til Flachau her: FJÄLLFERIE | OnlineSki.dk | SnowTrex.dk | Sunweb

Byen Flachau er indbegrebet af skisport, og er en del af det store Salzburger Sportwelt Amadé. Du vil således kunne opleve skisporten fra dens bedste side, hvis du vælger at tage på skiferie i Flachau. Den første lift i byen blev bygget i 1955 – og lige siden han man kunne holde skiferie i Flachau. Området har altid været kendt som en af de gode skiferiedestinationer – og byens liv og sjæl er helt unik. Således er byen hjemsted for den dobbelte guldvinder ved OL i Nagano, Hermann Maier, der er født og opvokset i byen.

Flachau’s kendte kælkebaner

Udover skiløb er Flachau også kendt for de lokale kælkebaner – disse har eksisteret siden 1935, og der bliver afholdt specielle kælkekonkurrencer og fester i forbindelse med banerne.

Skiferie i Sportwelt Amadé

Selve skiområdet lægger op til en særdeles udfordrende skiferie – således er der adskillige både røde, blå og sorte pister. Hele området Sportwelt Amadé er dækket af ét liftkort – og du kan i dette område prøve mange forskellige og meget udfordrende pister. Hele 280 km af pisterne i området er dækket af snekanoner, hvilket giver dig sikkerhed for god sne. Så skal du med familien på skiferie i Østrig er Flachau en oplagt mulighed. Der er gode forhold for børnene, der er masser af udfordrende pister og så er byen indbegrebet af skisport.


Skiområdet hænger sammen med byerne: Alpendorf og Wagrain

Skiferie forslag i Flachau

Hotel Forellenhof Hotel Forellenhof Bil fra 3.435,-/pers.
Hotel Garni Ennshof Hotel Garni Ennshof Bus fra 7.843,-/pers.
Ferienanlage Central Ferienanlage Central Fly fra 9.105,-/pers.
Lejlighed Wieslbauer Lejlighed Wieslbauer Bil fra 1.323,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Flachau

Her kan du se brugernes karakterer for Flachau.

Skiterræn:
4,11
Liftsystem:
4,19
Afterski:
3,73
Byen:
3,39
Børnevenlighed:
3,67
Begyndervenlighed:
3,33
Prisniveau:
4,33
Off-piste:
3,33
Samlet score er 3,76 / 5 ud fra 62 anmeldelser.

Super dejligt område for folk på alle niveauer! | Skrevet den 23/02 2016

Oprettet af Anette Hansen

Som de lokale siger: "Immer gutes schnee im Flachau!" Vi har været der mange gange efterhånden og vi er aldrig skuffede :-)

Lad jer ikke skræmme af de mange røde pister - de fleste...
af dem oppe i terrænnet er meget brede og ret flade røde bakker, som selv skiskolerne ret hurtigt tager deres nybegyndere ud på. De nederste røde pister er noget stejlere, men alle lifter har mulighed for (og er vant til) at transportere folk ned i dalen igen fra de højereliggende pister, så det er intet problem. "Rigtige" blå pister er der dog nok lidt mangel på, hvis man bevæger sig uden for de mange børnebakker, men med de flade røde og et par blå transportpister, så klarer de fleste sig fint.

Mange danskere har "opdaget" området på det seneste (som efter min mening er meget bedre og større en det ellers så populære Wagrain, som Flachau hænger sammen med), så der er efterhånden rigtig mange danskere på ferie dernede og jeg har også hørt flere skilærere dernede snakke dansk. Et godt tip er at gå uden om rejsebureauerne og bestille hytten direkte hos de lokale - så sparer man noget på prisen. Man kan finde mails og hjemmesider på de forskellige private hytter inde på www.Flachau.at

(bemærk at min bedømmelse af off-piste forhold er "forkert" da jeg intet aner om off-piste i området, men den mulighed var der ikke)
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Perfekt til familien | Skrevet den 01/09 2015

Oprettet af Claus-Madsen

Jeg har været i Flachau nok 6-7 gange tror jeg. Da det var vores families Go-To-Place i Østrig. Vi har (næsten) altid boet ved en sød dame, der udlejede lejligheder ca. 3 min i bil væk fra Space Jet 1...
, start området hvor foden af bjerget er.

Ski området:
Flachau hænger rigtig godt sammen med Wagrain, især med den nye gondol link G-link, som kom for 2 år siden ca. Liftsystemet fungere upåklageligt, og der er varme i mange af stolelifterne. Rent piste mæssigt, er der fine store brede pister at lege på, hvor du kan få nogle rigtig gode turer. Du kan sagtens bruge en og mere til bare i Flachau. Dog nu hvor G-link er kommet, kan du lave nogle fede dagsturer over til Alpendorf, hvor du står på ski gennem Wagrain(skiområdet). Den tur kan mixes hver dag, så du kører på mange forskellige pister.

Hvis du bare kører på ski i Flachau og sneen er iorden, så prøv lige en dag, at give den alt hvad dine ben kan trække ned af både Rote 8'er og Flying Mozart. 2 SUPER fede turer hvor du har skov på begge sider, og bare fokusere på dit næste sving! Ønsker du at være PRO for en dag, så smid skiene ned af på Herman Maier Verdensmesterskabs bakken, hvor han vandt guld!

Området er børnevenligt, da der er flere store børnebakker og brede pister, det samme gælder hvis du er nybegynder, så kan du sagtens starte her!

Andre områder:
Udover at området (NU) hænger sammen med Wagrain, så får du altså et liftkort, der dækker hele Ski Amade. Det giver dig altså hele Salzburger Sportwelt (Flachau området) hvor du hurtigt i bil 20 min kan køre til Zauchensee som også er et fantastisk skiområde! Det ligger en lille smule højere, og her kan sagtens bruges flere dage. Gider du ikke køre så langt, så tag til FlachauWinkel hvor du kan køre på bjerge på begge sider. I højre side ligger en af Østrigs bedste funparks Flachauwinkl Absolut Park, hvor de har bygget en indendørs skatebord bane/ramper i bunden! Hold op det fedt hvis du kan lide funparks og chill. På venstreside af flachauwinkel, kan du faktisk også kører på ski hele vejen til Zauchensee, så slipper du for at tage bilen dertil, og kan istedet bare køre de 10 min fra Flachau til Flachauwinkl.

På dit Skiamade liftkort har du også mulighed for, hvis du gider køre så langt:
Schladming, hvor der er gletsjer. Du kan køre til Bad Gastein og Sport Gastein. Alt i alt 760 kilometer pister BUM!

Spisesteder:
Der er så hyggeligt i både Flachau, Flachauwinkl, Wagrain, Zauchensee, Bad Gastein osv. Alle områder har hyggelige spisesteder og sjove stops på pisterne. I Flachau by, er der fin mulig for at tage ud og spise og tage i byen!

Byen:
Selve byen er fin, du kan få god mad og drikke dig fuld på club hvis du vil det.

Alt i alt kan jeg varmt anbefale hele omårdet, da der er mange muligheder, og mange sjove tiltag til børn og unge, bla. findes der en ny slags snowpark i Wagrain, samt mulighed for at køre slalom mod dine venner, eller bare få målt din tophastighed!

Skønt område!
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Flachau?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Flachau hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvordan er snemeldingerne i Flachau?

På nuværende tidspunkt ligger der 30 cm sne i dalen og 150 cm sne på toppen. Det seneste snefald blev registreret d. 18/3 2021. Se den nyeste 6 dages vejrudsigt for Flachau her ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Flachau?

Hvis du skal på skiferie til Flachau, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Flachau her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Flachau lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Flachau her ⇒

Hvor finder jeg hoteller i Flachau?

Du skal ikke lede længe! Vi har samlet hotellerne i Flachau i en oversigt, så du nemt kan vælge, hvor du skal bo under din skiferie. Se hotellerne i Flachau her ⇒

Er Flachau et godt skiområde?

Vores brugere har bedømt Flachau til 3,76 stjerner ud af 5 mulige. Flachau scorer højest på Prisniveau og Liftsystem, mens området scorer lavest på Begyndervenlighed. Det er baseret på 62 bedømmelser. Læs anmeldelserne her ⇒

Hvordan kommer jeg til Flachau?

Du kan naturligvis tage en kør-selv skiferie til Flachau. Du har også mulighed for at rejse med FJÄLLFERIE og OnlineSki.dk med et dansk rejsebureau. Se transportmulighederne her ⇒

‍Hvilke skiområder hører Flachau sammen med?

Flachau hører sammen med skiområderne Alpendorf og Wagrain.