Skiferie i Bruck

Bruck (Østrig)

Rejsebureauer til Bruck: Italiavillas.net, Sunweb

Særdeles godt skisportssted for hele familien. Skiterrænet kan tilfredsstille enhver smag. Bruck rummer muligheder for andet end skiløb, der er masser af muligheder for udflugter, kælk og kanefarter.Skiløbet foregår i Zell am See / SchmittenhöheBruck har ikke eget skiområde, man tager gratis skibus eller bil til Areitbahn i Zell am See hvor lifterne starter fra. Alternativt helt til Kaprun-gletsjeren.Pistekortet vist er fra Schmittenhöhe.... Læs mere.

Pistekort
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Bruck
Skiområdet: 760-3029 m.o.h.
Byen: 760 m.o.h.

127 pister i alt
53 km blå
59 km rød
15 km sort

Lifter: 56 stk. / 72.000 pers/time

Slæbelifter: 38
Tog/baner: 4
Stolelifter: 11
Kabinelifter: 3
Mere information om Bruck under banneret
Særdeles godt skisportssted for hele familien. Skiterrænet kan tilfredsstille enhver smag. Bruck rummer muligheder for andet end skiløb, der er masser af muligheder for udflugter, kælk og kanefarter.

Skiløbet foregår i Zell am See / Schmittenhöhe

Bruck har ikke eget skiområde, man tager gratis skibus eller bil til Areitbahn i Zell am See hvor lifterne starter fra. Alternativt helt til Kaprun-gletsjeren.

Pistekortet vist er fra Schmittenhöhe.

Udvalgte skirejser fra Bruck

Søg efter skirejser

Hotel Lukasmayr

Hotel Lukasmayr er et autentisk østrigsk hotel, som ligger i det skønne centrum af Bruck. Hovedliften i Zell am See ligger ca. 3 kilometer væk, men nås nemt med den gratis skibus, som stopper lige ved siden af hotellet. Værelserne er pæne og moderne indrettet og der er værelser, som kan rumme op til 4 personer Dit ophold på Hotel Lukasmayr er med halvpension, så morgenmad, aftensmad og opvasken skal du ikke tænke på. Hvis du trænger til at lade Læs mere

Sporthotel Kitz

Sporthotel Kitz er centralt beliggende i Bruck. Skibussen holder næsten lige ude for hotellet og kan nemt og bekvemt føre dig til at skiområdet i Zell am See-Kaprun, som byder på skiløb for både øvede og nybegyndere. Hotellet byder på enkelt indrettede værelser med plads til maks. 4 personer. Om eftermiddagen kan du slappe af i saunaen, eller nyde en drink i hotelbaren. Dit ophold er med halvpension, så både morgenmad og aftensmad er inkluderet i prisen.

Hotel & Pension Lukashansl

Hotel & Pension Lukashansl er en traditionel østrigsk alpeindkvartering og består af henholdsvis et gæstehus og en hotelsektion som ligger i gåafstand fra hinanden. Hvis man er indkvarteret i gæstehuset, er det altid muligt at benytte hotellets tilbud omkring morgen- og aftensmad. Bygningerne ligger centralt i Bruck som består af en masse hyggelige barer og restauranter. Ønsker du et mere vibrerende natteliv kan du med fordel søge ind imod Kaprun og Zell am See, dette tager kun nogle få minutter Læs mere

Billeder og video fra Bruck


Brugernes anmeldelser af Bruck

Skiterræn
3,77
Liftsystem
3,69
Afterski
3,15
Byen
2,85
Børnevenlighed
4,00
Begyndervenlighed
5,00
Prisniveau
3,00
Offpiste
2,00
Bruck har en samlet score på 3,43 stjerner ud af 5. Baseret på 13 anmeldelser.
Mere information om Bruck under banneret

Snemeldinger og vejr

Tirsdag
Skyet
Skyet
19ºC
13ºC
0,0 mm
1,7 m/s
nordvest
Onsdag
Let skyet
Let skyet
22ºC
11ºC
0,0 mm
2,3 m/s
nord-nordvest
Torsdag
Regn
Regn
22ºC
12ºC
1,5 mm
0,7 m/s
vest-sydvest
Fredag
Delvist skyet
Delvist skyet
21ºC
11ºC
0,6 mm
0,9 m/s
nordvest

Kort over Bruck

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Bruck. Klik på nålene for mere info. Der er 1197 km fra Kolding til Bruck.

Find tilbud på skirejser