Sälen

Sälen omfatter de fem rejsemål Lindvallen, Högfjället, Tandådalen, Kläppen og Hundfjället. Via disse fem områder kan skiferien i Sälen tilbyde varrieret skiløb for alle. Også uden for pisterne har Sälen også en masse spændende tilbud. Skiområderne Lindvallen og Högfjället hænger sammen via en forbindelseslift. Det samme gør Tandådalen og Hundfjället. Du kan også købe et liftkort, der dækker hele Sälen.

Kläppen byder på pister på flere niveauer

Især Kläppen i Sälen vil være interessant på din skiferie, da her er mange varierende pister, der passer til såvel børn og nybegyndere som øvede. Det er bl.a. i Kläppen, at det svenske alpinlandshold holder til, og stedet tæller også Sveriges bedste snowpark, hvis du ønsker det på din skiferie i Sälen.

Langrend i Sälen

Sälen dyrkes ikke kun alpint skiløb, for der er også masser af langrendsspor og planlagte ture i alle afskygninger. De mange naturspor og -stier tager skiløberne ud i den magiske fjeldverden, ud i stilheden. Lige udenfor Högfjällshotellet er der flere veltrimmede langrendsløjper på 3, 5, 8 og 10 km. Sporene løber i varieret terræn og tilbyder gode træningsfaciliteter for både eliteløberen og nybegynderen. Børn kan også være med! Her er der naturligvis også fremragende træningsmuligheder, hvis man agter at deltage i Vasaløbet, og Sälen tilbyder en række træningslejre i vinterhalvåret for alle, der søger at forbedre teknik og kondition. Mange steder i Sälen er der ligeledes oplyste spor.


Skiområdet hænger sammen med byerne: Hundfjället, Högfjället, Lindvallen og Tandådalen

Skiferie forslag i Sälen

VASABYN 827Ö, Færge ... VASABYN 827Ö, Færge ... Bil fra 468,-/pers.
VRÅKEN 10 D , Færge ... VRÅKEN 10 D , Færge ... Bil fra 420,-/pers.
VRÅKEN 8 C, Færge + ... VRÅKEN 8 C, Færge + ... Bil fra 420,-/pers.
TROLLBÄCKEN 122 Ö, F... TROLLBÄCKEN 122 Ö, F... Bil fra 517,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Sälen

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Stugmys og Hyglo | Skrevet den 22/02 2017

Oprettet af Hanne Pedersen

Vi har været på Högfjället, som er en del af Sälen. Man kan hurtigt komme på ski i Lindvallen, Tandådalen og Hundfjället med skibussen, som kører ofte eller egen bil. Der er maks. et kvarters transpor...
t. Området er meget hyggeligt og der er rigtig meget for de mindre skiløbere. Der er flere fun-parks i varierende sværhedsgrader. Rigtig godt sted for familier.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Perfekt til nybegynderen | Skrevet den 01/09 2015

Oprettet af Claus-Madsen

Jeg startede med at stå på ski i Sälen, da jeg var ca. 10 år gammel.

Det var et perfekt begyndersted, da der var fine begynderbakker, og de blå og røde er ikke stejlere end at du kan køre d...
em også på dag 1. Det jeg husker bedst fra Sälen var de utallige sjove skovløb, hvor du kunne lege ind og ud gennem træerne. De har også diverse mummi agtige børneskove :) som er perfekt hvis du har børn.

Vi boede i en ski in/ski out hytte, hvilket lå helt perfekt.

Der er en SKI-IN McDonalds hvilket, jeg tror alle synes er ret sjovt. Udover det er verdens største snemand (glem google) "Gustav", som står på toppen af Gustav begynder pisten, super morsomt for børn, ja sågar også for voksene.

Jeg ville være ked af at tage til Sälen på min nr. 2 skitur også, da der simpelthen ikke er nok. Det er godt at starte på og lege med sine børn, men hvis du vil ha lidt fart i skiene og lave store sving, så skal du ikke til Sälen. Men familie tur med små børn, så er det perfekt.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar