Skiferie i Högfjället (Sverige)

Rejsebureauer til Högfjället: Alltime Travel, FJÄLLFERIE, Skiferie.dk

Högfjället ligger som en del af Sälen og indgår derfor i et af Sveriges mest populære skisportsområder. Högfjället er et klassisk eksempel på et skisportssted i de svenske fjelde. Det er ideelt til nybegynderen eller børnefamilien på ski, da der er brede bløde pister til at øve de første sving eller finpudse carvingsvingene, og der er mulighed for at bo i hytter tæt på både lifter og pister.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Högfjället
Skiområdet: 550-860 m.o.h.
57 pister i alt
32 km grøn
10 km blå
11 km rød
4 km sort

Lifter: 60 stk. / 41.900 pers/time

Slæbelifter: 44
Tog/baner: 6
Stolelifter: 4

Tag trygt børnene med på skiferie

Högfjället er ideelt til børnefamilier, da området ikke er specielt stort. På den måde kan forældre trygt lade børnene køre op og ned af pisterne uden at være bange for, at de skal fare vild eller ende det forkerte sted. Skiområdet har 7 grønne pister og 2 blå, som alle ender samme sted. Den længste nedfart er 1100 meter lang og faldhøjden i området 180 meter. Så er der desuden en pist helt fra top til bund, samt en i børneområdet for bundet af fjeldet der begge er oplyst til aftenskiløb.

Den erfarne kan også være med

Nu tænker du måske, at Högfjället slet ikke er for dig, hvis du er bare lidt erfaren på ski. Men faktisk er det helt perfekt, hvis nogle i selskabet er erfarne, mens andre er nybegyndere eller børn. Mens Högfjället primært henvender sig til sidstnævnte, så er det muligt via transportlifte at stå på ski over til Lindvallen skiområde, hvor 41 pister fordelt over alle sværhedsgrader venter. Med et liftkort til Högfjället man desuden også adgang til de sammenhængende skiområder Tandådalen og Hundfjället, hvor der yderligere venter 49 pister blot 15 minutters kørsel derfra.

Udenfor pisten

Selvom Högfjället er et ydmygt område størrelsesmæssigt, så er der stadig mulighed for aktiviteter efter endt skidag. Man kan eksempelvis prøve kræfter med hundeslædekørsel eller snescootertur. Det er ligeledes muligt at benytte det store eventyrsbad og spa i Lindvallen en lille køretur derfra.

Indkvartering og transport

I Högfjället er det muligt både at bo på klassiske hotelværelser og veludstyrede lejligheder på Sälens Högfjällshotell, som også rummer tre restauranter i den svenske anbefalingsguide White Guide, adskillige barer og en natklub.

En yderligere fordel ved Högfjället er, at området kun ligger 780 kilometer fra København eller 620 kilometer fra Frederikshavn. Det betyder, at køreturen på skiferie er væsentligt kortere end ved eksempelvis at køre til Sydeuropa. Er man ikke så meget til at køre selv, så kan man også komme endnu hurtigere frem ved at tage et fly direkte til Scandinavian Mountains Airport, som kun ligger cirka 25 minutter fra Högfjället.

Udvalgte skirejser fra Högfjället

Søg efter skirejser

Högfjällsbyn underetage 2-6 personer

Hyttelejligheder i underetage. Type: Lejlighed  Personer: 2-4 eller 4-6  Størrelse: 42m2 Til lift: 300 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV og dobbelt sovesofa Soverum: 1 sovealkove med bred seng og overkøje eller   1 sovealkove med 4 køjer  Køkkenkrog: Køleskab og el-komfur  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Sauna. Tørreskab Ekstra: Prisen for tillæg på blandt andet sengesæt (linned/håndklæder), barnestol, barneseng og slutrengøring, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om valutaafhængige dagspriser. Transport: Færge: Læs mere her  Læs mere

Skistar Lodge Lindvallen

Skistar Lodge Lindvallen byder på flotte lejligheder med ski-in/ski-out og en fantastisk, central placering tæt på Experium. Det store børneområde er lige uden for døren, så børnene nemt og hurtigt kan få fart under skiene og testet skikundskaberne. Lifterne, badeland, biograf, indkøb og McDonalds er også lige om hjørnet. Her findes altså alt, hvad I har brug for, lige uden for døren.

Billeder og video fra Högfjället


Brugernes anmeldelser af Högfjället

Skiterræn
3,44
Liftsystem
3,67
Afterski
2,44
Byen
3,33
Børnevenlighed
5,00
Begyndervenlighed
5,00
Prisniveau
5,00
Offpiste
2,00
Högfjället har en samlet score på 3,74 stjerner ud af 5. Baseret på 9 anmeldelser.
- Anmeldt d. 29/09 2010 09:36 - Oprettet af Morten Christensen

Et rigtig godt område for begyndere og børne familier, her kan de voksne også få lov til at stå på ski, for børn ned til 5 - 6 år kan selv finde rundt.

Sälen ligger i Sverige - Anmeldt d. 05/02 2007 17:01 - Oprettet af Mogens Nørgaard

Det er noteret at Sälen er beliggende i Norge - Sälen ligger i Sverige

Super begyndersted - Anmeldt d. 14/03 2003 14:49 - Oprettet af Henrik Hansen

Vi var på alpinski for første gang i 2002. Det viste sig hurtigt at valget af et lille, men veludstyret sted som Högfjället var kanongodt. Med 2 børn på henholdsvis 7 og 11 år var det en stor fordel at alle bakker ender i "Torvet" så ingen blve væk fra hinanden og selv den mindste turde køre alene, når Læs mere

Indlæs flere anmeldelser

Snemeldinger og vejr

Torsdag
Let regn
Let regn
9ºC
10ºC
0,9 mm
8,0 m/s
nordvest
Fredag
Delvist skyet
Delvist skyet
15ºC
7ºC
0,0 mm
4,4 m/s
nord-nordvest
Lørdag
Skyet
Skyet
20ºC
8ºC
0,0 mm
2,1 m/s
syd-sydvest
Søndag
Delvist skyet
Delvist skyet
20ºC
12ºC
0,0 mm
5,4 m/s
syd-sydøst

Kort over Högfjället

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Högfjället. Klik på nålene for mere info. Der er 483 km fra Göteborg til Högfjället.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen