Skiferie i Fügen

Fügen (Østrig)

Rejsebureauer til Fügen: Italiavillas.net, SnowTrex.dk, Sunweb

I den forreste del af Zillertal ligger Fügen i 550 meters højde og kun 9 kilometer fra A12 motorvejen. Det er derfor særligt nemt at komme hertil i bil, da man undgår kørsel både på mindre veje og i bjerge. Her får man et familievenligt område, hvor børnene er i højsædet, men samtidig nem adgang til de større skiområder i Zillertal og de omkringliggende dale Gerlostal og Tuxertal.

På ski i Hochzillertal-KaltenbachSkiområde ved Fügen hedder Hochzillertal-Kaltenbach og dække over områderne Hochfügen og Spieljoch, samt en række mindre byer, hvoraf Fügen og Kaltenbach er hovedbyerne. Der findes i området godt 90 kilometer pister, som dækker alle sværhedsgrader fra blå til sort... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Fügen
Skiområdet: 550-2500 m.o.h.
Byen: 550 m.o.h.

21 pister i alt
2 km blå
19 km rød

Lifter: 9 stk. / 10.960 pers/time

Slæbelifter: 3
Stolelifter: 3
Kabinelifter: 2
I den forreste del af Zillertal ligger Fügen i 550 meters højde og kun 9 kilometer fra A12 motorvejen. Det er derfor særligt nemt at komme hertil i bil, da man undgår kørsel både på mindre veje og i bjerge. Her får man et familievenligt område, hvor børnene er i højsædet, men samtidig nem adgang til de større skiområder i Zillertal og de omkringliggende dale Gerlostal og Tuxertal.

På ski i Hochzillertal-Kaltenbach

Skiområde ved Fügen hedder Hochzillertal-Kaltenbach og dække over områderne Hochfügen og Spieljoch, samt en række mindre byer, hvoraf Fügen og Kaltenbach er hovedbyerne. Der findes i området godt 90 kilometer pister, som dækker alle sværhedsgrader fra blå til sort, så alle i familien kan være med uanset niveau på ski. Der findes i området også 3,6 kilometer markerede skiruter til dem, som ønsker mere eventyr udenfor pisterne, og 1,5 kilometer park til de mere vovede. Skiområdet er fordelt på fire bjergtoppe, som alle hænger godt sammen af det 39 styks store liftsystem i området.

Betterpark for de vovede

Der findes i Fügen en stor snowpark, hvor det er muligt at være med selv, hvis man aldrig har prøvet kræfter med freestyle skiløb eller snowboarding før. Parken Betterpark ligger under den 8-personers stolelift Snow Express, og har sin egen lift, så det er nemt at komme op og prøve igen. Man kan vælge mellem sværhedsgraderne begynder, medium og pro. Derudover findes der også en jib linje og en linje med ekstra store hop til dem, som ikke kan få nok luft under sig.

535 kilometer ekstra pister

Synes man at selve Fügen bliver lige til den lille side, så kan man opgradere liftkortet til Zillertaler Superskipass og få intet mindre end 535 kilometer ekstra under skiene. Zillertaler Superskipass giver foruden området omkring Fügen mulighed for at stå på ski i Zillertal Arena, ved Mayrhofen Bergbahnen, i Ski- & Gletscherwelt Zillertal 3000 og Wildkogel-Arena i Bramberg. Skiområderne kan nås i bil, men er også forbundet via gratis bus- og togforbindelser.

Fügen byder på andet end ski

Fügen er en traditionel østrigsk bjergby, som har 3.700 faste indbyggere og dermed er regionens største by. Det betyder, at man her kan forvente liv og hyggelig stemning, da byen ikke blot er drevet af turister. I byen kan man gå på jagt efter østrigske specialiteter på en af de mange spisesteder, eller nyde en drink på en af barerne. Man kan også prøve den 5,5 kilometer lange kælkebakke, tage en tur på skøjtebanen eller slappe af i et af byens wellness-områder.

Udvalgte skirejser fra Fügen

Søg efter skirejser

Hotel Crystal

Selections Hotel Crystal i Fügen i den smukke Zillertal dal er et stilfuldt og komfortabelt 4-stjernet hotel med lækre wellness-faciliteter. Den gratis skibus kører blot få meter fra hotellet, og tager jer på få minutter til gonolen. Centrum af Fügen nås på få minutter til fods. Værelserne er pæne og flere er renoveret indenfor de sidste par år. Efter dagens skiløb kan eventuel overskydende energi brændes af i poolen eller svedes ud i saunaen. I kan også vælge at forkæle Læs mere

Billeder og video fra Fügen


Brugernes anmeldelser af Fügen

Skiterræn
4,00
Liftsystem
4,00
Afterski
2,50
Byen
4,00
Børnevenlighed
5,00
Begyndervenlighed
5,00
Prisniveau
5,00
Offpiste
1,00
Fügen har en samlet score på 3,81 stjerner ud af 5. Baseret på 2 anmeldelser.

Snemeldinger og vejr

Mandag
Regnbyger
Regnbyger
15ºC
9ºC
1,4 mm
1,4 m/s
nord
Tirsdag
Skyet
Skyet
8ºC
8ºC
2,7 mm
1,2 m/s
nordøst
Onsdag
Skyet
Skyet
16ºC
6ºC
0,1 mm
2,2 m/s
nord
Torsdag
Regn
Regn
11ºC
9ºC
15,2 mm
2,2 m/s
nord-nordvest

Artikler om skiferie til Fügen

Ny kabinelift i Fügen


Kort over Fügen

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Fügen. Klik på nålene for mere info. Der er 1161 km fra Kolding til Fügen.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen