🚴 INTROTILBUD: Spar mindst 30 % på det nye Kilpi cykeltøj - Bl.a. cykelshorts til 299 kr. her

Panorama

Panorama Mountain er en del af de Canadiske Rocky Mountains. Området ligger i British Colombia ca. 308 km. fra Calgary. Skiområdet byder på udfordringer for både begynderen og den gode skiløber. Her er bowls, half pipe og snowboard parks, og den længste nedfart "Never Never Land" er på 5500 m.

Panorama byder på heliskiing og Ski in og Ski out

Faciliteterne byder på ski in og ski out, hvilket betyder at man kan stå på ski lige til døren, hvor man bor. I området er der ogå god mulighed og plads til heliskiing.

Brugerne om Panorama

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Charmerende og hyggeligt | Skrevet den 24/01 2006

Oprettet af Kirsten Skjold

Panorama:
En anden mulighed for at tage på en udflugt fra Banff, er Panorama. Området er utroligt charmerende, og der er masser af dejligt skiløb, for skiløbere på alle niveauer. Har man taget sine...
små børn med til Canada, så er det faktisk ikke nogen dårlig ide, at bo i Panorama, der er utroligt børnevenligt, med super dejlige børneområder. Er far og mor til pulver, så er der masser af det i Panorama, og snupper man T-liften Champagne Express, så breder Taynton Bowl sine pudderarme ud og byder velkommen i Paradis.
Panorama er ikke Canadas største skiområde, men de 8 lifter og 120 km pister, giver mulighed for masser af morskab til et par dage – eller endnu mere hvis man har små børn med. Både børn og voksne vil helt sikkert sætte pris på at sidde og dase i den store udendørs og opvarmede pool, der ligger lige hvor lifterne starter.


Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Opret kommentar