Skiferie i Panorama (Canada)

Rejsebureauer til Panorama: DANexplore

Panorama Mountain er en del af de Canadiske Rocky Mountains. Området ligger i British Colombia ca. 308 km. fra Calgary. Skiområdet byder på udfordringer for både begynderen og den gode skiløber. Her er bowls, half pipe og snowboard parks, og den længste nedfart "Never Never Land" er på 5500 m.Panorama byder på heliskiing og Ski in og Ski outFaciliteterne byder på ski in og ski out, hvilket betyder at man kan stå på ski lige til døren, hvor man bor. I området er der ogå god mulighed og plads til heliskiing.... Læs mere.


Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Panorama
Skiområdet: 1160-2380 m.o.h.
120 pister i alt
24 stk.
66 stk.
30 stk.

Lifter: 8 stk. / 8.500 pers/time

Slæbelifter: 2
Stolelifter: 5
Kabinelifter: 1
Panorama Mountain er en del af de Canadiske Rocky Mountains. Området ligger i British Colombia ca. 308 km. fra Calgary. Skiområdet byder på udfordringer for både begynderen og den gode skiløber. Her er bowls, half pipe og snowboard parks, og den længste nedfart "Never Never Land" er på 5500 m.

Panorama byder på heliskiing og Ski in og Ski out

Faciliteterne byder på ski in og ski out, hvilket betyder at man kan stå på ski lige til døren, hvor man bor. I området er der ogå god mulighed og plads til heliskiing.

Brugernes anmeldelser af Panorama

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Charmerende og hyggeligt - Anmeldt d. 24/01 2006 15:18 - Oprettet af Kirsten Skjold

Panorama:En anden mulighed for at tage på en udflugt fra Banff, er Panorama. Området er utroligt charmerende, og der er masser af dejligt skiløb, for skiløbere på alle niveauer. Har man taget sine små børn med til Canada, så er det faktisk ikke nogen dårlig ide, at bo i Panorama, der er utroligt børnevenligt, med super dejlige børneområder. Er far Læs mere

Snemeldinger og vejr

Søndag
Lette sludbyger
Lette sludbyger
0ºC
-3ºC
0,1 mm
4,1 m/s
sydvest
Mandag
Tåge
Tåge
-6ºC
6ºC
0,0 mm
3,1 m/s
sydvest
Tirsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
-6ºC
8ºC
0,0 mm
1,5 m/s
sydvest
Onsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
-2ºC
10ºC
0,5 mm
2,0 m/s
sydvest

Kort over Panorama

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Panorama. Klik på nålene for mere info. Der er km fra til Panorama.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen