Skiferie i Panorama (Canada)

Rejsebureauer til Panorama: DANexplore

Panorama Mountain er en del af de Canadiske Rocky Mountains. Området ligger i British Colombia ca. 308 km. fra Calgary. Skiområdet byder på udfordringer for både begynderen og den gode skiløber. Her er bowls, half pipe og snowboard parks, og den længste nedfart "Never Never Land" er på 5500 m.Panorama byder på heliskiing og Ski in og Ski outFaciliteterne byder på ski in og ski out, hvilket betyder at man kan stå på ski lige til døren, hvor man bor. I området er der ogå god mulighed og plads til heliskiing.... Læs mere.


Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Panorama
Skiområdet: 1160-2380 m.o.h.
120 km pister i alt
24 km blå
66 km rød
30 km sort

Lifter: 8 stk. / 8.500 pers/time

Slæbelifter: 2
Stolelifter: 5
Kabinelifter: 1
Mere information om Panorama under banneret
Panorama Mountain er en del af de Canadiske Rocky Mountains. Området ligger i British Colombia ca. 308 km. fra Calgary. Skiområdet byder på udfordringer for både begynderen og den gode skiløber. Her er bowls, half pipe og snowboard parks, og den længste nedfart "Never Never Land" er på 5500 m.

Panorama byder på heliskiing og Ski in og Ski out

Faciliteterne byder på ski in og ski out, hvilket betyder at man kan stå på ski lige til døren, hvor man bor. I området er der ogå god mulighed og plads til heliskiing.

Brugernes anmeldelser af Panorama

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Charmerende og hyggeligt - Anmeldt d. 07/10 2022 02:29 - Oprettet af Kirsten Skjold

Panorama:En anden mulighed for at tage på en udflugt fra Banff, er Panorama. Området er utroligt charmerende, og der er masser af dejligt skiløb, for skiløbere på alle niveauer. Har man taget sine små børn med til Canada, så er det faktisk ikke nogen dårlig ide, at bo i Panorama, der er utroligt børnevenligt, med super dejlige børneområder. Er far Læs mere

Mere information om Panorama under banneret

Snemeldinger og vejr

Fredag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
9ºC
16ºC
0,0 mm
0,5 m/s
sydvest
Lørdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
9ºC
17ºC
0,0 mm
0,4 m/s
sydvest
Søndag
Delvist skyet
Delvist skyet
6ºC
16ºC
0,0 mm
0,6 m/s
sydvest
Mandag
Delvist skyet
Delvist skyet
4ºC
16ºC
0,0 mm
1,4 m/s
sydvest

Kort over Panorama

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Panorama. Klik på nålene for mere info. Der er km fra til Panorama.

Find tilbud på skirejser