All inclusive skiferie

All inclusive skiferie

All inclusive skiferie er det oplagte valg for dig, der ønsker at gøre skiferien nem og ikke vil have pengepungen op af lommen konstant. Find mere information om all inclusive på denne side.

- Se All inclusive skiferier til Østrig, Norge, Sverige, Frankrig og Italien

Inden for det seneste år er det blevet mere og mere populært at tage på en all inclusive skiferie, hvor man ikke behøver at tænkte på alle de praktiske ting under rejsen. Man skal blot fokusere på at have det hyggeligt og sjovt sammen med ens familie eller rejsekammerater. 

På denne side kan du læse meget mere om, hvorfor du skal tage på en all inclusive skiferie. Vi guider dig samtidig til, hvor det er bedst at tage hen, og hvilke rejsebureauer, der tilbyder de bedste all inclusive skirejser for skiglade danskere.

Herunder kan du se danske rejsebureauer, der tilbyder all inclusive eller pensioner i deres rejser:

All inclusive:Destinationer:
SunwebHotel Heinrichshof, Hotel Victoria, Adler Resort
SnowTrexHotel Stangl, Landgasthof Haflingerhof, Landgasthof Torrenerhof  
Ruby Rejser
Ruby Hotel Kvitfjell (fælles rejser, hvor fællesskabet er i højsædet med fælles madlavning og gøremål)
SKILINKHotel "Die Sonne", Hotel "Hotel du Golf", Hotel "Val Claret"
NortlanderHotel Alpinresort Sport & Spa
FJALLFERIEHotel Sonne
DanskiHotel Sonne

Hvad er en all inclusive skiferie?

En all inclusive skiferie er en ferieform, hvor alt er inkluderet i den samlede pris. Det betyder, at du ikke hele tiden skal have pungen op for at betale for det ene og det andet.

Ofte når man rejser, bliver der brugt flere penge på destinationen, end man forventer hjemmefra, og det gør ofte, at ens ferie bliver dyrere, end man havde råd til.

Denne risiko løber du ikke ved at tage på en skiferie, hvor alt er inkluderet i prisen. Du betaler en lidt højere pris hjemmefra, når du bestiller skirejsen, men til gengæld sparer du rigtig mange penge under selve rejsen.

Hvad er inkluderet i en all inclusive skiferie?

- Indkvartering på hotel
- Morgenmad
- Frokost
- Eftermiddagsmad / snacks
- Aftensmad
- Drikkevarer ad libitum
- Liftkort (nogle gange også skileje)

Disse inkluderede ting er selvfølgelig kun gældende, hvis du binder dig til at spise på dit hotel under hele rejsen. Hvis du gerne vil ud og spise på restaurant undervejs, er dette naturligvis ikke inkluderet i prisen. Det samme gælder for den sags skyld for aktiviteter i byen, afterski på barer samt indkøb af skitøj og skiudstyr.


Er helpension det samme som all inclusive?

Dette spørgsmål er lidt varierende hos de forskellige ski rejsebureauer. Nogle få bureauer sælger helpension som all inclusive, men for det meste er der forskel mellem, hvad der er inkluderet i pakkeløsningen.

Helpension dækker som regel kun for forplejning på hotellet - altså morgenmad, frokost og aftensmad. Her får du ikke nødvendigvis et liftkort med i prisen, og det er ikke sikkert, at der er eftermiddagssnacks med i pakken.

Typisk har du heller ikke adgang til gratis drikkevarer med helpension - i hvert fald kun et begrænset udvalg af lokale drikke. Hvis du vil have hele pakken og fordelene med, skal du derfor købe en all inclusive skiferie og ikke helpension.

Vi anbefaler, at du læser de nærmere detaljer om, hvad der er inkluderet i de forskellige rejser, inden du bestiller ferien. Du kan alternativt vælge at bestille en skiferie med halvpension, hvis du ønsker at udforske de lokale restauranter undervejs på skiferien.Er en all inclusive skiferie noget for mig?

Hvis du ikke tidligere har været på en skiferie med all inclusive, kan det være svært at afgøre, om det er en god idé at tage på all inclusive skiferie næste vinter, eller om det er smartere at for dig at tage en mere traditionel skiferie, hvor alting ikke er inkluderet.

All inclusive er godt til dig, hvis du:

All inclusive er ikke noget for dig, hvis du:

- har det fint med at spise samme sted under hele ferien- ønsker at prøve forskellige spisesteder
- ønsker faste rammer under hele ferien- nogle gange springer et måltid over
- elsker at der er sørget for det hele- kun skal bruge ski og liftkort nogle få dage
- foretrækker at folk kan komme til morgenmadsbuffet på forskellige tidspunkter- ikke ønsker at bo på hotel med mange børn
- rejser sammen med mange andre og har børn - rejser med nogle meget kræsne personer
- gerne vil have faste tidspunkter for spisning- gerne vil have fleksible rammer og spisetider
- ønsker at gøre feriens så nem at arrangere som muligt- foretrækker at spise frokost på pisten
- ønsker at kende hele feriens udgifter inden afrejse- rejser få personer sammen uden børn
- gerne vil have et stort udvalg af retter- ikke bryder sig om buffet

Sådan finder du en billig all inclusive skiferie

Hvis du har et begrænset budget og ønsker en billig all inclusive skirejse, kan dette sagtens lade sig gøre. Der findes mange fornuftige muligheder til yderst acceptable priser.

Nederst i denne artikel har vi listet nogle af de rejsebureauer, der tilbyder all inclusive rejser. Du kan besøge deres hjemmeside og undersøge de forskellige bureauers udvalg. Det kan betale sig at være ude i god tid, hvis du ønsker den bedste pris og det største udvalg.

Du kan også vælge at benytte vores søgefunktion, hvor du kan søge efter billige all inclusive skirejser blandt alle de danske rejsebureauer. Her finder du det største udvalg og kan nemt søge efter destinationer og pris. 

Gode råd til din all inclusive skiferie

- Book tidligt hvis du vil have en god pris
- Undersøg nøjagtig hvad der er inkluderet i din all inclusive skirejse
- Læs anmeldelser eller book gennem kendt rejsebureau
- Tag en madkasse med hjemmefra
- All inclusive skiferie er særligt godt for børnefamilier

Book all inclusive skiferie tidligt og undersøg rejsens detaljer

Det er smart at booke sin skiferie så tidligt som muligt, så man har mulighed for at finde de bedste priser og det største udvalg hos rejseselskaberne. Her er det også en rigtig god idé at læse de nærmere detaljer om den enkelte rejse for at se, hvad der præcist er inkluderet i rejsens pris. Er der eksempelvis ubegrænsede drikkevarer, eller skal man betale ekstra for nogle producenter eller særlige mærker?

Nogle gange kan der stå ting skrevet med småt, som man ikke havde forventet. Så for ikke at møde op på destinationen og blive skuffet over, at noget ikke er inkluderet, skal du altid læse betingelserne grundigt.

Book gennem kendt bureau og tag madkasse med

Begrebet ”all inclusive” fungerer nogle gange sådan, at hotellerne tager let på tingene og ikke leverer det lovede, da de er klar over, at gæsterne er bundet til at spise hos dem og med sikkerhed kommer igen dagen efter.

Derfor bliver der til tider sparet penge på kokkene, råvarerne og tilberedningen af maden. Det kan derfor være en god idé at læse anmeldelser af de enkelte hoteller for at være sikker på, at kvaliteten er i orden.

Hvis du bestiller en all inclusive skirejse gennem et kendt dansk bureau, har du dog ikke noget at frygte. De danske rejsebureauer vil gerne have, at du kommer tilbage som kunde igen til næste vinter, så de stiller høje krav til, at hotellerne leverer en god service og tilbereder velsmagende måltider til deres gæster. 

Det er desuden en god idé at tage en madkasse med hjemmefra, hvis frokosten skal medbringes på pisten. 

All inclusive er særligt velegnet for børnefamilier

Hvis du rejser på skiferie sammen med mindre børn, er all inclusive-konceptet ofte et godt valg for dig. De forskellige måltider serveres oftest som buffet, hvilket gør det nemt og hurtigt for familier med børn at få serveret mad, hvis sulten pludselig melder sig hos de små.

På stort set alle hoteller med all inclusive er de meget gode og opmærksomme på at servere børnevenligt mad, som børnene også kan lide. Man skal være meget kræsen for ikke at kunne finde noget, der falder i ens smag.

Her ses all inclusive Hotellet "Die Sonne" i Saalbach.

All inclusive skiferie til Østrig

Hvis du ønsker at komme på en all inclusive skiferie, er Østrig måske det allerbedste land at besøge. Her findes rigtig mange gode hoteller og pensioner, hvor de både tilbyder all-inclusive, helpension og halvpension. 

Desuden kan de østrigske skiområder tilbyde en række gode muligheder for eksempelvis aktiviteter og skiskole for dig og dine børn.

Hvis du skal på all inclusive skiferie til Østrig, kan vi anbefale dig at besøge Wagrain, der er et af de bedste og mest populære skiområder i hele Europa. Alternativt findes der godt skiløb og gode mulighed for halv- og helpension i eksempelvis Bad Gastein og St. Anton.

Forslag til hoteller i Østrig med All Inclusive:
 Hotel Sonne - Saalbach: Lækkert familiehotel med højt service niveau.
 Adler Resort - Saalbach: Nyrenoveret og moderne, store, lejligheder er indrettet med varme farver.

 Hotel "Die Sonne" - Saalbach: Et fantastsik 4*+ hotel med All Inclusive i Saalbach. 

All inclusive skiferie til Tyskland

Tyskland er tit et overset rejsemål, når der er tale om skiferie og skirejser. Derfor får man ofte en lidt billigere skiferie, hvis man vælger at tage til et af de tyske skiområder, der er placeret i de tyske Alper, der grænser op til Østrig.

Her kan man blandt andet besøge Harzen, Berchtesgaden eller Winterberg, der er de mest populære skiområder i Tyskland. Hvis du ønsker all inclusive, finder du det største udvalg i Berchtesgaden.

Forslag til hoteller i Tyskland med All Inclusive:

 Gasthof Anötzlehen - Berchtesgaden: hyggeligt lille hotel lidt uden for centrum

All inclusive skiferie til Norge

Vi oplever en stor stigning i interessen for all inclusive skirejser til Norge. Dette er en af de mest efterspurgte rejser, men beklageligvis findes der kun et meget begrænset udvalg, og ingen danske rejseselskaber kan tilbyde dette i deres rejsekataloger. 

Du kan dog sagtens finde hoteller, hvor der bliver tilbudt hel- eller halvpension, hvilket er det tætteste, man kommer på en all inclusive skiferie til Norge. Alternativt skal du kigge på pakkerejser fra nogle af de dansk rederier. Her har de lavet nogle pakketilbud, hvor både transport(færgeoverfart), indkvartering med halv- eller helpension, skileje, skiskole og liftkort er inkluderet i prisen.

Forslag til hoteller i Norge med hel- eller halvpension:
 Dr. Holms Hotel - Geilo: En udefinerbar atmosfære har givet Hotel Dr. Holms en position blandt Norges mest kendte hoteller.
 Hotel Norefjell Ski & Spa - hotel ligger på fjeldet med pisten lige uden for døren.

 Ruby Hotel Kvitfjell  -  Fællesrejse, hvor fællesskabet er i højsædet med fælles madlavning og gøremål

All inclusive skiferie til Sverige

Situationen med all inclusive skirejser til Sverige er den samme som Norge. Der er stor efterspørgsel efter denne ferieform, men der er ingen danske rejsebureauer og næsten ingen hoteller, der tilbyder denne løsning. Hvis du ønsker en skiferie til Sverige med alt inkluderet, er den bedste alternative løsning igen, at du finder et hotel med helpension.

Igen kan det anbefales, at man kigger på pakkerejserne fra eksempelvis FJALLFERIE, hvor man får det meste inkluderet i prisen, når du bestiller hjemmefra. 

All inclusive skiferie til Frankrig

Hotel "hotel du Golf" - Les Arcs: Beliggende på pisten i hjertet af Arc 1800
Hotel "Val Claret" - Tignes: Lækkert hotel i bydelen Val Claret med direkte adgang til Tignes fantastiske pister.
Résidence Aiguille Lodge - Les Deux Alpes: Helt central placering i byen og lige ud til pisten
Hotel L'etendard De Saint Sorlin - Les Sybelles: Tæt på pister og lifte, med udsigt det snedækkede landskab. 

All inclusive skiferie til Italien

 Familyhotel Stegerhaus - St. Johann im Ahrntal: Et familievenligt hotel beliggende i rolige omgivelser i 1.017 m højde 

Bedste rejsebureauer med all inclusive skirejser

Du kan finde et stort udbyd af danske rejsebureauer, der tilbyder skirejser med all inclusive til overkommelige priser. De forskellige bureauer tilbyder en stor variation i mulighederne, så du kan vælge lige præcis det, som er tilpasset bedst til dine behov.

Når du rejser på skiferie med et dansk bureau, kan du være sikker på, at hotellernes all inclusive-pakkeløsninger er af høj kvalitet. Bureauerne har grundigt undersøgt forholdene og sørger hele tiden for, at hotellet lever op til bureauernes skrappe krav, så vi danskere fortsat kan få nogle gode skioplevelser.

Skisport.dk er rangeret 4,9 stjerner ud af 5 - Baseret på 3564 anmeldelser.

Udgivet af: Mikkel Raunsgaard

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen