Pitztal

Pitztal hører til de mest familievenlige skisportssteder i Tyrol – med masser af plads til aktiviteter, der knytter børn og voksne sammen. Pitztal er også stedet, hvor du finder helårsskiområdet på gletscheren nord for Tyrols højeste bjerg, Wildspitze (3774 m), men også skiområderne Rifflsee og Hochzeiger ligger parat med afvekslende pister.

Pitztal består af 3 hyggelige byer

Pitztal er en rigtig Østrigsk skiområde med små hyggelige byer, Jerzens i 1100 m højde, samt Wenns og Arzl, der ligger lidt lavere i dalen.

Østrigs bedste skiskole for børn

Skiskolen er flere gange kåret som Østrigs bedste. Børneundervisning foregår bl.a. i det 7.000 kvadratmeter store specielt indrettede børneland. I dette område er der 5 transportbånd til børn, rutsjebane m.m. Derudover er der oplyst kælkebane om aftenen.

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Pitztal

Her kan du se brugernes karakterer for Pitztal.

Skiterræn:
4,13
Liftsystem:
4,31
Afterski:
3,38
Byen:
3,63
Børnevenlighed:
4,00
Begyndervenlighed:
4,00
Prisniveau:
5,00
Off-piste:
5,00
Samlet score er 4,18 / 5 ud fra 16 anmeldelser.

De er kun nr.2 | Skrevet den 16/09 2009

Oprettet af Torben Pedersen

Zermatt har haft den Israelske snemaskine kørende i et år.

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Snowboarders | Skrevet den 23/03 2003

Oprettet af Rune W

Saalbach Hinterglemm har dårlig sne hele tiden, men alligevel er stedet populært blandt danskere...? Pitztal har god sne hver dag og snowboard-området er tiptop med jumps,kickers, big jumps, rails osv...
.
pas på gletcheren - den er pisse farlig med dens mange spalter.
Pitztal er vist det højeste punkt i Østrig, så kondien skal være i orden, ellers taber du pusten. Til gengæld er der sne hele tiden (fra november til maj) og udsigten er fjong.
Nattelivet i Pitztaler flat, men hvem gider også høre på afterski-idioter, der synger med på de samme pop-hits igen og igen. Drik hjemmefra og gå på Heksekedlen (største disko, og det eneste)
*Hvis du er skibums, så prøv Andreas Hofer Hotel**** -gode penge, mad, værelse m. tv, all season liftcard 150 euro, og adgang til styrketræning, sauna osv.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar