Kæmpe 20-års fødselsdagsudsalg - 3.000 varer nedsat

Skiferie i Pitztal (Østrig)

Rejsebureauer til Pitztal: Italiavillas.net, SnowTrex.dk

Pitztal hører til de mest familievenlige skisportssteder i Tyrol– med masser af plads til aktiviteter, der knytter børn og voksne sammen. Pitztal er også stedet, hvor du finder helårsskiområdet på gletscheren nord for Tyrols højeste bjerg, Wildspitze med sine 3.774 meters højde, men også skiområderne Rifflsee og Hochzeiger ligger parat med afvekslende pister.

Pistekort
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Pitztal
Skiområdet: 1000-3440 m.o.h.
Byen: 900 m.o.h.

79 km pister i alt
35 km blå
30 km rød
14 km sort

Lifter: 19 stk. / 15.700 pers/time

Slæbelifter: 11
Tog/baner: 1
Stolelifter: 5
Kabinelifter: 3
Mere information om Pitztal under banneret

Pitztal består af 3 hyggelige byer

Pitztal er et rigtig traditionelt østrigsk skiområde med små hyggelige bjerglandsbyer. Øverst i dalen ligger Jerzens i 1.107 meters højde, hvor St. Leonhard og Wenns ligger en anelse lavere.

Jerzens er en tidligere bondebjergby, som ligger i den nedre del af Pitztal med kun cirka 1.000 indbyggere. Den rustikke by byder på hygge og tyrolsk gæstfrihed udover det sædvanlige. Her er bybilledet præget af gamle hus og en hjemlig atmosfære. Som en del af Jerzen ligger Liss, som kan ses som Jenzens’ bycentrum. Det er også herfra skiområdet Hochzeiger udspringer fra. I hjertet af Pitztal finder man St. Leonhard, som på mange måder minder om Jerzens i sin hyggelige tyrolske stil.

Hovedbyen i Pitztal er Wenns som ligger i en dalgryde og er forbundet til skiområdet Hochzeiger med en gratis skibus. Byen er præget af den voksende turisme, som dalen har oplevet, men trods dette har Wenn bevaret sin oprindelige charme som tyrolsk bjergby. Indbyggerne her er meget venlige og atmosfæren er hjemlig

Skiområdet Hochzeiger

Skiområdet Hochzeiger strækker sig mellem bjergene Sechszeiger der er 2.395 meter højt til Hochzeiger som måler hele 2.560 meter over havet. Der findes her et skiområde på 40 kilometer pister, som hovedsageligt er røde. Der findes 10 kilometer blå og 8 kilometer sort. Området favner altså bredt og kan udfordre både helt nye skiløbere, som gerne bare vil køre på brede behagelige pister, til de mere erfarne som helst kører rødt og sort. Områdets beskedne størrelse betyder, at det er ideelt til netop let øvede, som er komfortable på middelsvære pister, men som samtidig ikke behøver flere hundrede kilometer.

Østrigs bedste skiskole for børn

Noget af det Pitztal kan prale med er, at skiskolen i området flere gange er kåret som Østrigs bedste af slagsen. Her foregår undervisningen af børn foruden på pisterne i området også i det 7.000 kvadratmeter store specielt indrettede børneland. I børnelandet findes der 5 transportbånd til komfortabelt at transportere børnene, mens de bliver trygge på ski.
Uanset om man er barn eller voksen kan man efter en god dag på pisterne eller i skiskolen tage en aftentur på områdets oplyste kælkebane.

Udvid til 120 pistekilometer og gletscherskiløb

Er de 40 pistekilometer alligevel for lidt? Så kan man udvide sit liftkort til et Gletscherpark Card Winter, som giver adgang til hele seks skiområder, hvor man kan boltre sig på i alt 120 kilometer pister. Dermed bliver området pludselig tredobbelt så stort. De omfattede skiområder er Pitztaler Gletscher, Rifflsee, Hochzeiger, Imster Bergbahnen, Kaunertaler Gletscher og Winterberg Fendels. Udvidelsen af liftkortet giver samtidig gratis skibus i hele Pitztal, så man nemt og hurtigt kommer mellem de forskellige skiområder.

Udvalgte skirejser fra Pitztal

Søg efter skirejser

Apart Pitztaler Nachtigall

Det moderne Apart Pitztaler Nachtigall ligger i skønne omgivelser i Leins, ca. 5 km fra Jerzens. Indstigningen til skiområdet Hochzeiger ligger ca. 7 km fra indkvarteringen. Til Pitztaler gletsjeren er der ca. 30 km og der ligger et skibusstoppested ca. 100 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har foyer med reception, Wi-Fi, legerum til børnene, sauna og hvilerum samt gratis parkeringspladser (hvis ledig). Ved bjergbanen Hochzeiger er der et gratis skidepot. Forplejning Uden forplejning.

Hotel Alpenfriede

Det hyggelige 3-stjernede Hotel Alpenfriede ligger i solrige omgivelser, ca. 500 m fra centrum af Jerzens. Skibussen holder ca. 100 m fra indkvarteringen og bringer gæsterne til skiområdet Hochzeiger (ca. 3 km fra indkvarteringen). Indstigning til langrendsløjpen er mulig efter ca. 2 km. Faciliteter Indkvarteringen har reception, foyer, elevator, Wi-Fi, restaurant, bar, legerum til børnene, billard og bordfodbold (mod betaling), bordtennis, solterrasse og gratis parkeringspladser. I tillæg kan det ca. 80 m² store wellnessområde med finsk sauna, infrarødkabine og dampbad Læs mere

Hotel Alpina Resort

Det komfortable 4-stjernede Hotel Alpina Resort ligger i centrum af Wenn, ca. 6 km fra skiområdet Hochzeiger. Med skibussen, som holder ca. 100 m fra hotellet, kommer man let til skiområdet. Indstigningen til langrendsløjpen er mulig efter ca. 6 km. Indkvarteringen har reception, Wi-Fi, legerum til børnene, bordtennis, billard (mod betaling), bordfodbold (mod betaling), restaurant og hotelbar. Der er gratis parkeringspladser ved huset (hvis ledig). Wellnessområdet med svømmehal, dampbad, finsk sauna, økosauna, infrarødkabine og hvilerum kan benyttes gratis. Solarium og Læs mere

Billeder og video fra Pitztal


Brugernes anmeldelser af Pitztal

Skiterræn
4,13
Liftsystem
4,31
Afterski
3,38
Byen
3,63
Børnevenlighed
4,00
Begyndervenlighed
4,00
Prisniveau
5,00
Offpiste
5,00
Samlet score er 4,18 stjerner ud af 5 . Baseret på. 16 anmeldelser.
De er kun nr.2 - Anmeldt d. 28/09 2022 10:49 - Oprettet af Torben Pedersen

Zermatt har haft den Israelske snemaskine kørende i et år.

Snowboarders - Anmeldt d. 28/09 2022 10:49 - Oprettet af Rune W

Saalbach Hinterglemm har dårlig sne hele tiden, men alligevel er stedet populært blandt danskere...? Pitztal har god sne hver dag og snowboard-området er tiptop med jumps,kickers, big jumps, rails osv. pas på gletcheren - den er pisse farlig med dens mange spalter.Pitztal er vist det højeste punkt i Østrig, så kondien skal være i orden, ellers taber du Læs mere

Einfach super!!! - Anmeldt d. 28/09 2022 10:49 - Oprettet af Maria

Tänker bara säga att Pitztal är en av de bästa platserna på jorden!!! Skidåkningen är super både på Gletscher och Rifflsee. Och även partylivet är toppenbra här - speciellt på Hexenkessl!!! Jag kommer alltid tillbaka till den lilla dalen.... Læs mere

Mere information om Pitztal under banneret

Snemeldinger og vejr

Onsdag
Let regn
Let regn
8ºC
0ºC
0,1 mm
0,9 m/s
vest-nordvest
Torsdag
Skyet
Skyet
6ºC
4ºC
0,6 mm
1,0 m/s
nord
Fredag
Let regn
Let regn
5ºC
4ºC
0,9 mm
1,1 m/s
nord-nordvest
Lørdag
Skyet
Skyet
13ºC
2ºC
0,0 mm
1,7 m/s
syd-sydvest

Kort over Pitztal

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Pitztal. Klik på nålene for mere info. Der er 1300 km fra Kolding til Pitztal.

Find tilbud på skirejser