Skiferie i Breckenridge (USA)

Rejsebureauer til Breckenridge: DANexplore

Er du til funparks, behagelige blå familiepister i skoven, dramatiske sorte pister eller offpiste. Breckenridge byder på det hele.I 1800-tallet var det guldet, der lokkede folk til byen. Men siden skiområdet åbnede så småt i 1961 er det sneen, der har gjort byen berømt. Som de lokale siger: ”Vinteren trækker os hertil, og den varme sommer lokker os til at blive.”Over 700 centimer sne om åretI hjertet af Rocky Mountains og USA ligger skiterrænet Breckenridge i Colorado. Som konsekvens af sin placering kan området prale med to imponerende tal. For det første får de i gennemsnit omkring 7,5 meter sne om året. Og så er der omkring... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Breckenridge
Skiområdet: 2936-3963 m.o.h.
Byen: 2000 m.o.h.

133 pister i alt
21 stk.
38 stk.
74 stk.

Lifter: 33 stk. / 42.800 pers/time

Stolelifter: 32
Kabinelifter: 1
Er du til funparks, behagelige blå familiepister i skoven, dramatiske sorte pister eller offpiste. Breckenridge byder på det hele.
I 1800-tallet var det guldet, der lokkede folk til byen. Men siden skiområdet åbnede så småt i 1961 er det sneen, der har gjort byen berømt.
Som de lokale siger: ”Vinteren trækker os hertil, og den varme sommer lokker os til at blive.”

Over 700 centimer sne om året

I hjertet af Rocky Mountains og USA ligger skiterrænet Breckenridge i Colorado. Som konsekvens af sin placering kan området prale med to imponerende tal. For det første får de i gennemsnit omkring 7,5 meter sne om året. Og så er der omkring 300 solskinsdage årligt.
Desuden har Breckenridge Nordamerikas højest beliggende stolelift, og pisterne når da også næsten 4000 meter ved Peak 8.

Udfordringer til alle

Området er fordelt på fem forskellige bjerge, som i sandhed byder på ski for alle skiløbere fordelt over 1036 højdemeter. I ”Breck” inddeler i de områderne i Peak 6,7,8,9 og 10.
Den nederste del af Peak 6 og 7 byder på masser af blå pister, mens toppen byder på masser af stejle udfordringer. Peak 8 har skiløb til alle niveauer, mens Peak 9 helliger sig til begynderne.
Er du til sorte og endnu sortere nedfarter er Peak 10 stedet. Alt i alt er det nemt at finde det område, som passer til dit niveau.
Desuden er der også mulighed for både at prøve kræfter med kickers og rails i en af Breckenridges fire parker.

En billet – 647 kilometer skiløb

Med en ”Colorado Ticket” har man desuden mulighed for at nyde i alt 647 kilometer pister. Med ”Colorado Ticket” kan skiløbere nemlig også boltre sig i områderne Vail, Breckenridge, Keystone og Arapahoe Basin. Områderne er forbundet af skibusser.

Spa og shopping

Bliver skiløbet for meget er der forskellige muligheder for at ligge skiløbet på hylden for en eftermiddag.
I byen er omkring 200 butikker, hvor man kan købe alt fra skiudstyr, tøj, kunst og souvenirs. Desuden er der 76 barer og restauranter.
Og skal børnene aktiveres kan man eksempelvis besøge Mountain Top Children’s Museum, som byder på lærerige og involverende udstillinger. Trænger musklerne til afslapning er der mange muligheder for at dykke ned i en varm spa i byen– for eksempel hos Breckenridge Recreation Center.

Billeder og video fra Breckenridge


Brugernes anmeldelser af Breckenridge

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Langsomme og gamle lifter - Anmeldt d. 26/01 2017 20:38 - Oprettet af Allan

Mange pister at vælge mellem - men gamle og langsomme lifter, der ikke matcher det dyre liftkort.Super hyggelig hovedgade med masser af fine spisesteder.

Snemeldinger og vejr

Søndag
Tåge
Tåge
-11ºC
2ºC
0,0 mm
3,3 m/s
vest-sydvest
Mandag
Let skyet
Let skyet
-5ºC
6ºC
0,0 mm
5,7 m/s
vest-nordvest
Tirsdag
Let skyet
Let skyet
-6ºC
7ºC
0,6 mm
2,7 m/s
syd-sydvest
Onsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
-6ºC
8ºC
0,1 mm
0,9 m/s
syd-sydvest

Artikler om skiferie til Breckenridge

Tour de Colorado på ski, del 1: Service, skiløb, service og skiløb


Kort over Breckenridge

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Breckenridge. Klik på nålene for mere info. Der er km fra til Breckenridge.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen