Skiferie i Saalfelden (Østrig)

Rejsebureauer til Saalfelden: SnowTrex.dk

Saalfelden am Steinernen Meer ligger i den østrigske provins Salzburg tæt på kendte skiområder som Zell am See, Saalbach-Hinterglemm og Maria Alm. En by med godt 16.000 indbyggere og dermed den største i Pinzgau-regionen.Der er ikke skiløb ud fra selve byen, men til gengæld byder Saalfelden på over 140 butikker og blandt andet også Pinzgau-regionens største indkøbscenter. Desuden er der her masser af specialbutikker, ligesom der er gode muligheder for wellness i byen.Desuden er der de sidste 35 år blevet afholdt en international jazz-festival i byen.Og så ligger Saalfelden tæt på både skiområderne Leogang og Maria Alm.Skicirkus lige om hjørnetBlot 10 kilometer vestpå åbner ”Skicircus... Læs mere.


Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Saalfelden

Saalfelden am Steinernen Meer ligger i den østrigske provins Salzburg tæt på kendte skiområder som Zell am See, Saalbach-Hinterglemm og Maria Alm. En by med godt 16.000 indbyggere og dermed den største i Pinzgau-regionen.

Der er ikke skiløb ud fra selve byen, men til gengæld byder Saalfelden på over 140 butikker og blandt andet også Pinzgau-regionens største indkøbscenter. Desuden er der her masser af specialbutikker, ligesom der er gode muligheder for wellness i byen.

Desuden er der de sidste 35 år blevet afholdt en international jazz-festival i byen.

Og så ligger Saalfelden tæt på både skiområderne Leogang og Maria Alm.

Skicirkus lige om hjørnet

Blot 10 kilometer vestpå åbner ”Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang” sig. Her ligger byen Leogang, som med Leogang Asitzbahnen fører skientusiaster op i området, hvor der er over 200 kilometer pister og 55 lifter. Og tilgangen til området er blevet meget bedre. Man er nemlig ved at etablere liften Steinbergbahn i Leogang.

Dermed er der to lifter, som fører gæster op i terrænet fra Leogang. Liften er 3,8 kilometer lang og kommer til at booste liftkapaciteten markant.

Desuden er der 150 kilometer langrend omkring Saalfelden og Leogang, og når sneen er smeltet danner det rammen om 720 kilometer mountainbikeruter.

Børnemekka mod øst

Blot seks kilometer mod øst fra Saalfelden ligger skiområdet Maria Alm, som er meget populært blandt danskere. Et område som særlig udmærker sig ved at være børne- og familievenligt. Desuden er der altid danske skiinstruktører her.

I de rolige omgivelser, hvor afterskiing spiller en markant mere rolle end skiløbet, er der 150 kilometer pister at boltre sig på.

Maria Alm er desuden en del af Ski Amadé, som giver adgang til 760 kilometer nedfarter fordelt på 270 lifter.

Billeder og video fra Saalfelden


Brugernes anmeldelser af Saalfelden

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Snemeldinger og vejr

Torsdag
Skyet
Skyet
8ºC
13ºC
0,0 mm
1,3 m/s
vest-nordvest
Fredag
Delvist skyet
Delvist skyet
14ºC
-1ºC
0,0 mm
1,9 m/s
sydvest
Lørdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
16ºC
3ºC
0,0 mm
2,8 m/s
syd-sydvest
Søndag
Delvist skyet
Delvist skyet
20ºC
5ºC
0,0 mm
1,1 m/s
syd-sydvest

Kort over Saalfelden

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Saalfelden. Klik på nålene for mere info. Der er km fra til Saalfelden.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen