Skiferie i Loser

Loser (Østrig)

Rejsebureauer til Loser: FJÄLLFERIE

'Loser' er på engelsk et lidt lidet flatterende udtryk. Men på tysk - og i Tirol i Østrig - er der absolut ikke noget taber-agtigt over Loser.Loser er nemlig et veldimensioneret område, som i særdeleshed er velegnet til børnefamilier. Området er med sine 23 kilometers pister ikke kæmpe stort. men i Loser er det muligt at indkvartere sig i hytter lige ved foden af pisten, så der er både ski in og ski out.Loser ved AltausseeLoser ligger højt over havet. Skiområdet starter i 854 meter og lifterne kan så flytte skituristerne op på toppen af Hochanger i 1837 meter højde.Loser er ikke nogen egentlig by, men... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Loser
Skiområdet: 854-1837 m.o.h.
Byen: 794 m.o.h.

23 pister i alt
6 km blå
15 km rød
2 km sort

Lifter: 8 stk. / 2.500 pers/time

Slæbelifter: 4
Stolelifter: 2
Kabinelifter: 2
'Loser' er på engelsk et lidt lidet flatterende udtryk. Men på tysk - og i Tirol i Østrig - er der absolut ikke noget taber-agtigt over Loser.

Loser er nemlig et veldimensioneret område, som i særdeleshed er velegnet til børnefamilier. Området er med sine 23 kilometers pister ikke kæmpe stort. men i Loser er det muligt at indkvartere sig i hytter lige ved foden af pisten, så der er både ski in og ski out.

Loser ved Altaussee

Loser ligger højt over havet. Skiområdet starter i 854 meter og lifterne kan så flytte skituristerne op på toppen af Hochanger i 1837 meter højde.

Loser er ikke nogen egentlig by, men en såkaldt 'skiarena' som ligger fire kilometer fra byen Altaussee.

Udvalgte skirejser fra Loser

Søg efter skirejser

Hagan Lodge Resort 4-8 personer

Hagan Lodge Resort er en hyttelandsby beliggende helt op til Loser skiområdet, så du har en super beliggenhed med Ski in - Ski out - helt perfekt for børnefamilier. Her får du flotte hytter i et familievenligt skiområde og med en hyggelig atmosfære. I hyttelandsbyen er der også skiudlejning og skiskole og et større område til parkering samt morgenmadsrestaurant og bar. I receptionen kan du købe dit liftkort.   Lige ved hytterne finder du også en 15,5 km lang langrendsrute, og Læs mere

Billeder og video fra Loser


Brugernes anmeldelser af Loser

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Snemeldinger og vejr

Torsdag
Skyet
Skyet
-4ºC
-2ºC
4,7 mm
0,9 m/s
øst-sydøst
Fredag
Skyet
Skyet
-3ºC
-4ºC
1,0 mm
1,6 m/s
vest-nordvest
Lørdag
Kraftig sne
Kraftig sne
-8ºC
-6ºC
8,1 mm
1,9 m/s
nordvest
Søndag
Skyet
Skyet
-13ºC
-12ºC
4,1 mm
1,7 m/s
vest

Kort over Loser

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Loser. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen