Strandafjellet

Find en skiferie til Strandafjellet her: Booking.com

Strandafjellet Skisenter ligger i det vestlige Norge i Sunnmørsbjergene 651 kilometer fra Oslo.
Skisportsstedet er især kendt for sine mange muligheder for off-piste og udfordringer for snowboard-kørere.

Book en off-piste guide i Strandafjellet

I Strandafjellet er det muligt at booke en tur med en off-piste guide, som kan give de eventyrlystne skiløbere en sikker og oplevelsesrig skitur uden for de anlagte pister
Der er dog også upræparerede løjper i skianlægget, som man kan øve sig på, inden man kaster sig ud i den ægte off-piste sne.

Børnevenlig skiferie i Sunnmørsbjergene

Strandafjellet har også et stort børneområde med plads til at sidde og hygge sig med familien. I børneområdet er liften transportbåndet gratis. Faktisk får alle børn under 8 år gratis liftkort til hele området.

Et liftkort til Strandafjellet giver adgang til 8 andre skidestinationer

Og har man først et liftkort til Strandafjellet, har man adgang til otte andre skidestinationer i området. Det skyldes et samarbejde mellem Ørsta Skicenter, Sunnmordsbjergene, Harpefossen, Stryn Skicenter, Stordal Alpincenter, Ørskogfjellet og Volda Skicenter.
Det giver i alt adgang til mere end 60 nedkørsler og 32 lifte.

I Strandafjellet kan du stå på snowboard i skiferien

Snowparken i Strandafjellet har adkillige muligheder for hop og rail-køring. Her er fem hop, en C-box, en Downbox, Flatrail, Pipeline, wallride, rør og meget mere.

Strandafjellet garanterer gode sneforhold det meste af sæsonen. Ofte har skisportsstedet toppet snestatistikkerne med flere ugers dybsne på op til tre meter.

Fotos og video

Brugerne om Strandafjellet

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Strandafjellet?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Strandafjellet hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Strandafjellet?

Hvis du skal på skiferie til Strandafjellet, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Strandafjellet her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Strandafjellet lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Strandafjellet her ⇒