Skiferie i Norikura Kogen (Japan)


Norikura Kogen er et lille område, hvilket betyder forbindelsen dertil heller ikke er fantastisk – det er dog mulig selv at køre dertil eller at tage en bus. Har man selv taget bilen er der gode parkeringsmuligheder nær skiområdet, men de mange små privatejede pensionater der ligger i byen nedenfor selve området, har mere eller mindre alle sammen en bil med chauffør til rådighed, der hellere en gerne bringer og henter gratis.Lave priser for liftkort i Norikura KogenPriserne for liftkort er ret lave, især hvis du har planer om et længere ophold, da et sæsonkort kan erhverves for knap 1400 kr. Samtidig er skilejen også ret billigt, men udvalget... Læs mere.

Pistekort
Snemeldinger og vejr

Fakta om Norikura Kogen
Skiområdet: 900-1500 m.o.h.
22 pister i alt
7 stk.
9 stk.
6 stk.

Lifter: 11 stk.

Stolelifter: 11
Norikura Kogen er et lille område, hvilket betyder forbindelsen dertil heller ikke er fantastisk – det er dog mulig selv at køre dertil eller at tage en bus. Har man selv taget bilen er der gode parkeringsmuligheder nær skiområdet, men de mange små privatejede pensionater der ligger i byen nedenfor selve området, har mere eller mindre alle sammen en bil med chauffør til rådighed, der hellere en gerne bringer og henter gratis.

Lave priser for liftkort i Norikura Kogen

Priserne for liftkort er ret lave, især hvis du har planer om et længere ophold, da et sæsonkort kan erhverves for knap 1400 kr. Samtidig er skilejen også ret billigt, men udvalget af udstyr er dog ikke særligt imponerende, og grejet er heller ikke det nyeste eller det bedste.

Norikura kogen skiområde er godt for børnefamilier

Området i Nurikura Kogen er ikke specielt stort, og henvender sig i første omgang mest til børnefamilier, da pisterne er velpræparerede, og ikke særligt stejle, samtidig med at der er i hverdagene er utroligt få mennesker – lidt flere i weekenderne hvor japanerne fra Matsumoto tager til området for at stå på ski.

Stå på ski på japansk powder ned ad Mt Norikura

At sige at området kun henvender sig til børnefamilier vil dog ikke være at yde området retfærdighed – der er både en stor og velholdt park, samt muligheden for at vandre til toppen af det godt 3 km høje ”Mt Norikura”, og stå ned i den til tider helt fænomenale japanske powder. Er der en dag hvor vejret er dårligt, eller lysten til ski ikke er til stede, er der rig mulighed for at gå på opdagelse i området. Der er flere vandfald som også er tilgængelige om vinteren, og en lang række vandreture som er værd at kigge nærmere på.

En skiferie i Norikura Kogen byder på japansk kultur

Alt i alt er Norikura Kogen et rigtig rart sted. De har ofte rigtig meget sne, området er fornuftigt, og der er god sammenhæng mellem hvad man får, og hvad det koster.
Grunden til at man skal vælge Norikura Kogen frem for andre og større japanske områder, er muligheden for at opleve den japanske kultur (i Norikura er der stort set kun japanere), samt muligheden for at tage hiket til toppen af mægtige Mt Norikura.Tekst: Sebastian Kjær

Billeder og video fra Norikura Kogen


Brugernes anmeldelser af Norikura Kogen

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Snemeldinger og vejr

Lørdag
Delvist skyet
Delvist skyet
-3ºC
6ºC
0,0 mm
1,4 m/s
øst-sydøst
Søndag
Delvist skyet
Delvist skyet
0ºC
4ºC
0,0 mm
2,3 m/s
sydøst
Mandag
Skyet
Skyet
6ºC
4ºC
8,7 mm
3,4 m/s
syd-sydvest
Tirsdag
Kragtig slud
Kragtig slud
5ºC
5ºC
111,3 mm
2,3 m/s
sydøst

Kort over Norikura Kogen

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Norikura Kogen. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen