Skiferie i Kappl

Kappl (Østrig)

Rejsebureauer til Kappl: Fokus Rejser, Italiavillas.net, SnowTrex.dk, Sunweb

Charmerende tyrolske Kappl ligger i 1.258 meters højde i Paznuandalen, som også er hjemsted for den måske mere velkendte skidestination Ischgl, som ligger kun 10 kilometer herfra. En skiferie i Kappl byder på en hyggelig atmosfære og rigtig familietid. Destinationen har mange faciliteter for især børnefamilier.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Kappl
Skiområdet: 1258-2690 m.o.h.
Byen: 1258 m.o.h.

40 pister i alt
20 km blå
15 km rød
5 km sort

Lifter: 12 stk. / 12.515 pers/time

Slæbelifter: 5
Stolelifter: 3
Kabinelifter: 1

Skiområdet i Kappl

Skiområdet i Kappl byder på skiløb på 40 kilometer pister, som alle er godt internt forbundet via de 10 lifter i liftsystemet. Skiområdet strækker sig fra bunden af dalen i 1.180 meters højde op i hele 2.690 meters højde. Det betyder, at selve Kappl by ligger lidt højere end hvorfor, hovedliften Diasbahn udgår fra. Fra toppen af området kan man inden nedkørsel nyde panoramaudsigten over Samnaun-, Silvretta- og Verwallbjergene. Skiområdets længste piste finder man på den røde 9’er piste, der bærer navnet Lattenabfart, hvor man kan nyde turen helt fra toppen ned igennem dalen mellem Alblittköpfe og Lattejoch. Det er muligt at købe et liftkort, som samtidig gælder Ischgl, og på den måde kan man tage nogle ture dertil og få 239 kilometer pister yderligere.

Sjov for alle aldre

Pisterne i Kappls skiområde varierer fra blå til sort med en klar overvægt af blå og røde nedfarter. Det betyder, at der her er skiløb for alle niveauer uanset om det er første sving på pisten eller om, man har mange skiferier bag sig. Der går en lang rød piste hele vejen ned til byen, mens de blå og sorte findes øverst i området, men da det er en kabinelift, der tager skiløbere fra Kappl op i området, så er det belejligt at de nemmere pister ligeledes ligger højt, da man så får bedre sne, mens det stadig er muligt at komme sikkert retur til dalen med kabineliften.

Særligt børnevenligt

Oppe i området findes der en en piste ved Alblitt, som har en fartmåler i bunden, hvor man kan konkurrere med familie og venner om, hvem der kører hurtigst på ski. Pisten ender ved Sunny Mountain Tiroler Hütte, hvor man kan mødes til en pause i solen og lidt godt at spise og drikke. Lige ovenfor er ligger ligeledes Kappls snowpark, hvor de vovede kan prøve kræfter med hop, bokse og rails. Lidt lavere ligger Sunny Mountain Restaurant lige ved det fine børneområde med tilhørende små lifter. Her kan familiens mindste trygt lave deres første sving eller lege rundt, mens forældrene sidder på restauranten og holder pause i solen. Der findes her også en skibørnehave, hvor forældrene kan få passet børnene, mens de selv tager et par ture på ski.

Naturskønne oplevelser

Vil man foruden skiløbet også krydre skiferien med andre aktiviteter, så kan man tage en god lang vandretur ud i landskabet, hvor der på flere ruter er beværtninger undervejs, så man kan slå sig ned og nyde udsigten, mens man får stillet sult og tørst. Man kan også afprøve områdets 6 kilometer lange naturlige kælkebane, som oplyses hver tirsdag aften helt indtil kl. 01:00 om natten. Kælkefans kan også prøve kræfter med Zibob-Paradis i Sunny Mountain Erlebnispark, hvor hele familien kan køre på den 350 meter lange kælkebane, som man nemt kommer til toppen af igen via det overdækkede transportbånd.

Fuldstændig afslapning

Charmerende Kappl er en drømmedestination for naturelskere, som her bor idyllisk i den traditionelle østrigske bjerglandsby, som primært består af autentiske træhytter, hvor man for alvor kan mærke det velkendte østrigske stemning. Kappl er en rolig by, hvor afslapning og familietid er fuldstændig i fokus. Det betyder også, at hvis man for alvor ønsker sig vild afterski på skiferien, så kan man tage den korte tur til Ischgl, hvor man er garanteret at lande midt i epicentret af østrigsk afterski.

En anden fordel Kappl har er, at man her får et roligt område til en væsentlig billigere pris end, hvis man valgte det større og mere turistede Ischgl - men stadig med mulighed for at stå på ski i det populære skiområde. Dermed kan man få det maksimale ud af sin skiferie.

Udvalgte skirejser fra Kappl

Søg efter skirejser

Lejlighed Symphonie

Er du på udkig efter et lille kompleks med en smuk udsigt? Så er Lejlighed Symphonie i Kappl det perfekte sted for dig! Denne rummelige lejlighed har 4 dejlige soveværelser, alle med eget brusebad. Desuden er der et rummeligt og velholdt køkken og en balkon med udsigt over de smukke omgivelser. Centrum med hyggelige butikker og restauranter ligger 2 km fra Lejlighed Symphonie, og skiliften ligger 3 km derfra. Skibussen, som hurtigt bringer dig til liften i Wagrain, stopper kun Læs mere

Billeder og video fra Kappl


Brugernes anmeldelser af Kappl

Skiterræn
4,23
Liftsystem
4,23
Afterski
3,15
Byen
4,08
Børnevenlighed
4,67
Begyndervenlighed
4,67
Prisniveau
4,33
Offpiste
3,33
Kappl har en samlet score på 4,09 stjerner ud af 5. Baseret på 13 anmeldelser.
Bedst og billigst for børn - Anmeldt d. 02/09 2015 21:58 - Oprettet af Anne M

Kappl er ikke Østrigs største destination, men den er virkelig fantastisk for børnefamilier - især de mindre børn. Og så er prisniveauet en brøkdel af Østrigs øvrige destinationer.Vil man gerne have både Kappl OG et kæmpe skiområde, ligger byen kun 8 km fra Ischgl (gratis skibus), og man kan købe liftkort til enten Kappl alene, det store område (inkl Læs mere

Smukkeste åndehul i alperne - Anmeldt d. 15/05 2013 13:34 - Oprettet af Jens Larsen

Vi har gennem de sidste 15 år besøgt Kappl - først med vore 2 piger og dernæst alene. Byen og området er unikt. En stille bjerglandsby med gode spisesteder og en venlig atmosfære. Vandreområderne er mange og forskelligartede - såvel til øvede som til mindre øvede. En lift sørger for, at man kommer op i højderne og anvender kræfterne på Læs mere

Beklager et par stavefejl,som her bliver rettet . - Anmeldt d. 01/11 2005 13:20 - Oprettet af Colette Guggenheim

Yes det dejlige rolige skisportsted Kappl,kan virkelig anbefales til dem som ønsker ro om aftenen ,efter dejlig lokal ski og kælbakken for børn og voksne, ned direkte til Kappl by,+ er det langt billigere i KAPPL og man oplever det rigtige lokale østrigske bjerg befolkning,og dejlige lokale restauranter, og ja langt billigere enD ISCHGL og andre Læs mere

Indlæs flere anmeldelser

Snemeldinger og vejr

Mandag
Kraftige regnbyger
Kraftige regnbyger
23ºC
13ºC
3,7 mm
2,4 m/s
syd
Tirsdag
Regnbyger
Regnbyger
19ºC
14ºC
1,7 mm
1,5 m/s
øst
Onsdag
Let regn
Let regn
25ºC
15ºC
1,6 mm
0,8 m/s
vest-nordvest
Torsdag
Lette regnbyger
Lette regnbyger
25ºC
15ºC
1,1 mm
1,5 m/s
nordvest

Artikler om skiferie til Kappl

Kappl – det hele til det halve

Paznaun - modsætningernes dal


Kort over Kappl

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Kappl. Klik på nålene for mere info. Der er 1158 km fra Kolding til Kappl.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen