Kappl

Find en skiferie til Kappl her: Fokus Rejser | Italiavillas.net | SnowTrex.dk | Sunweb

Charmerende tyrolske Kappl ligger i 1.258 meters højde i Paznuandalen, som også er hjemsted for den måske mere velkendte skidestination Ischgl, som ligger kun 10 kilometer herfra. En skiferie i Kappl byder på en hyggelig atmosfære og rigtig familietid. Destinationen har mange faciliteter for især børnefamilier.

Skiområdet i Kappl

Skiområdet i Kappl byder på skiløb på 40 kilometer pister, som alle er godt internt forbundet via de 10 lifter i liftsystemet. Skiområdet strækker sig fra bunden af dalen i 1.180 meters højde op i hele 2.690 meters højde. Det betyder, at selve Kappl by ligger lidt højere end hvorfor, hovedliften Diasbahn udgår fra. Fra toppen af området kan man inden nedkørsel nyde panoramaudsigten over Samnaun-, Silvretta- og Verwallbjergene. Skiområdets længste piste finder man på den røde 9’er piste, der bærer navnet Lattenabfart, hvor man kan nyde turen helt fra toppen ned igennem dalen mellem Alblittköpfe og Lattejoch. Det er muligt at købe et liftkort, som samtidig gælder Ischgl, og på den måde kan man tage nogle ture dertil og få 239 kilometer pister yderligere.

Sjov for alle aldre

Pisterne i Kappls skiområde varierer fra blå til sort med en klar overvægt af blå og røde nedfarter. Det betyder, at der her er skiløb for alle niveauer uanset om det er første sving på pisten eller om, man har mange skiferier bag sig. Der går en lang rød piste hele vejen ned til byen, mens de blå og sorte findes øverst i området, men da det er en kabinelift, der tager skiløbere fra Kappl op i området, så er det belejligt at de nemmere pister ligeledes ligger højt, da man så får bedre sne, mens det stadig er muligt at komme sikkert retur til dalen med kabineliften.

Særligt børnevenligt

Oppe i området findes der en en piste ved Alblitt, som har en fartmåler i bunden, hvor man kan konkurrere med familie og venner om, hvem der kører hurtigst på ski. Pisten ender ved Sunny Mountain Tiroler Hütte, hvor man kan mødes til en pause i solen og lidt godt at spise og drikke. Lige ovenfor er ligger ligeledes Kappls snowpark, hvor de vovede kan prøve kræfter med hop, bokse og rails. Lidt lavere ligger Sunny Mountain Restaurant lige ved det fine børneområde med tilhørende små lifter. Her kan familiens mindste trygt lave deres første sving eller lege rundt, mens forældrene sidder på restauranten og holder pause i solen. Der findes her også en skibørnehave, hvor forældrene kan få passet børnene, mens de selv tager et par ture på ski.

Naturskønne oplevelser

Vil man foruden skiløbet også krydre skiferien med andre aktiviteter, så kan man tage en god lang vandretur ud i landskabet, hvor der på flere ruter er beværtninger undervejs, så man kan slå sig ned og nyde udsigten, mens man får stillet sult og tørst. Man kan også afprøve områdets 6 kilometer lange naturlige kælkebane, som oplyses hver tirsdag aften helt indtil kl. 01:00 om natten. Kælkefans kan også prøve kræfter med Zibob-Paradis i Sunny Mountain Erlebnispark, hvor hele familien kan køre på den 350 meter lange kælkebane, som man nemt kommer til toppen af igen via det overdækkede transportbånd.

Fuldstændig afslapning

Charmerende Kappl er en drømmedestination for naturelskere, som her bor idyllisk i den traditionelle østrigske bjerglandsby, som primært består af autentiske træhytter, hvor man for alvor kan mærke det velkendte østrigske stemning. Kappl er en rolig by, hvor afslapning og familietid er fuldstændig i fokus. Det betyder også, at hvis man for alvor ønsker sig vild afterski på skiferien, så kan man tage den korte tur til Ischgl, hvor man er garanteret at lande midt i epicentret af østrigsk afterski.

En anden fordel Kappl har er, at man her får et roligt område til en væsentlig billigere pris end, hvis man valgte det større og mere turistede Ischgl - men stadig med mulighed for at stå på ski i det populære skiområde. Dermed kan man få det maksimale ud af sin skiferie.

Fotos og video

Brugerne om Kappl

Her kan du se brugernes karakterer for Kappl.

Skiterræn:
4,23
Liftsystem:
4,23
Afterski:
3,15
Byen:
4,08
Børnevenlighed:
4,67
Begyndervenlighed:
4,67
Prisniveau:
4,33
Off-piste:
3,33
Samlet score er 4,09 / 5 ud fra 13 anmeldelser.

Bedst og billigst for børn | Skrevet den 02/09 2015

Oprettet af Anne M

Kappl er ikke Østrigs største destination, men den er virkelig fantastisk for børnefamilier - især de mindre børn. Og så er prisniveauet en brøkdel af Østrigs øvrige destinationer.

Vil man ...
gerne have både Kappl OG et kæmpe skiområde, ligger byen kun 8 km fra Ischgl (gratis skibus), og man kan købe liftkort til enten Kappl alene, det store område (inkl Ischgl) eller en kombi med to dages adgang til Ischgl.

Området er centreret om en stor restaurant, hvor også børneområdet ligger. Her er gode pister, lifter og legeområder for børn, og det er frit tilgængeligt hele dagen ( andre steder er det reserveret til skiskoler). I restaurantbygningen er der en hel etage med legerum, som også er frit tilgængeligt. Desuden kan man her mod en meget symbolsk betaling aflevere barnet i kortere eller længere tid under opsyn af sødt personale. Her er desuden pæne og varme toiletter og pusleborde.

Vi vender helt sikkert tilbage flere gange, mens børnene er små!
Læs mere

Smukkeste åndehul i alperne | Skrevet den 15/05 2013

Oprettet af Jens Larsen

Vi har gennem de sidste 15 år besøgt Kappl - først med vore 2 piger og dernæst alene. Byen og området er unikt. En stille bjerglandsby med gode spisesteder og en venlig atmosfære. Vandreområderne er m...
ange og forskelligartede - såvel til øvede som til mindre øvede. En lift sørger for, at man kommer op i højderne og anvender kræfterne på at vandre i de høje og smukke bjerge. Om aftenen venter små hyggelige spisesteder og ikke mindst Hansl's Tenne, som er en lille hyggelig café, hvor ejeren selv forestår servering og hygger om gæsterne.
Området og især byen kan anbefales til familier med børn eller enlige par.
Læs mere
Se alle Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Kappl?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Kappl hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvordan er snemeldingerne i Kappl?

På nuværende tidspunkt ligger der 20 cm sne i dalen og 110 cm sne på toppen. Det seneste snefald blev registreret d. 4/4 2022. Se den nyeste 6 dages vejrudsigt for Kappl her ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Kappl?

Hvis du skal på skiferie til Kappl, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Kappl her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Kappl lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Kappl her ⇒

Er Kappl et godt skiområde?

Vores brugere har bedømt Kappl til 4,09 stjerner ud af 5 mulige. Kappl scorer højest på Begyndervenlighed og Børnevenlighed, mens området scorer lavest på Afterski. Det er baseret på 13 bedømmelser. Læs anmeldelserne her ⇒

Hvordan kommer jeg til Kappl?

Du kan naturligvis tage en kør-selv skiferie til Kappl. Du har også mulighed for at rejse med Fokus Rejser og Italiavillas.net med et dansk rejsebureau. Se transportmulighederne her ⇒