Skiferie i Lofsdalen (Sverige)

Rejsebureauer til Lofsdalen: Booking.com

Et godt stykke oppe i Sverige ligger Lofsdalen. Den lange tur er dog ikke forgæves. Her er der 27 km brede pister i alle sværhedsgrader og korte køer til de moderne stollifter, så området har i den grad noget for både den øvede skiløber såvel som for begynderen. Og så skal man heller ikke snyde sig selv for en aftentur på en af verdens længste oplyste pister på 3000 meter. Langrend i LofsdalenEr man til langrend ligger området klar med 122 km velpræparerede langrendsspor, der både egner sig til træning og hyggeture, og hvis man ønsker at opleve et ægte vinterparadis, kan man tage ud på fjeldet, hvor der venter... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Lofsdalen
Skiområdet: 633-1125 m.o.h.
25 pister i alt
3 stk.
8 stk.
8 stk.
6 stk.

Lifter: 9 stk.

Slæbelifter: 5
Stolelifter: 2
Et godt stykke oppe i Sverige ligger Lofsdalen. Den lange tur er dog ikke forgæves. Her er der 27 km brede pister i alle sværhedsgrader og korte køer til de moderne stollifter, så området har i den grad noget for både den øvede skiløber såvel som for begynderen. Og så skal man heller ikke snyde sig selv for en aftentur på en af verdens længste oplyste pister på 3000 meter.

Langrend i Lofsdalen

Er man til langrend ligger området klar med 122 km velpræparerede langrendsspor, der både egner sig til træning og hyggeture, og hvis man ønsker at opleve et ægte vinterparadis, kan man tage ud på fjeldet, hvor der venter atter 150 km markerede langrendsruter.

Hvis man ønsker mere fart og spænding, er det også oplagt at tage en tur på snescooter. I Lofsdalen har de 150 km markerede ruter i det smukke landskab. Man kan sagtens køre derud alene, men man kan også få en guide med, hvis man vil være sikker på at se alle de flotte steder.

For børnene er Lofsdalen også et hit. Her kan de tage med maskotten Loffe ud på eventyr i bakkerne, eller de kan få masser af underholdning i Aktivitetshuset, der bl.a. byder på legeland, bowling og skydesimulator.

Billeder og video fra Lofsdalen


Brugernes anmeldelser af Lofsdalen

Skiterræn
4,40
Liftsystem
4,60
Afterski
2,20
Byen
3,00
Børnevenlighed
4,50
Begyndervenlighed
4,50
Prisniveau
5,00
Offpiste
3,75
Lofsdalen har en samlet score på 3,99 stjerner ud af 5. Baseret på 5 anmeldelser.
Lofsdalen uge 5, 2016 - Anmeldt d. 10/02 2016 21:41 - Oprettet af Jacob

Har lige været afsted med familien, herunder en dreng på 3.Har kørt snowboard, ski og langrend. Da uge 5 er uden for højsæsonen, var der massere af plads på pisterne. Ikke usædvanligt at finde sig selv alene i sneen.. helt perfekt når man skal bruge plads og ro med knægten. Og bedst af alt, ingen kø ved liften.Jeg Læs mere

- Anmeldt d. 06/08 2010 11:21 - Oprettet af Dorthe

Flot område og stoleliften binder området rigtig godt sammen. Lange pister efter nordiske forhold. Her får man super skiferie til meget rimelige penge.

Lofsdalen uge 4, 2010 - Anmeldt d. 25/02 2010 19:27 - Oprettet af Nikolaj Winther

Anmeldelse af Lofsdalen:Hvem anmelder?Vi er en familie på 2 voksne, en rutineret skiløber og en nybegynder, og 2 børn på hhv. 4 og 6 år. Den 6-årige har været på ski før, det var første gang for den 4-årige.Turen deropVi valgte at køre selv hele vejen. Vi kørte over Oslo, og ind i Sverige ved Trysil. Indtil 20 Læs mere

Snemeldinger og vejr

Mandag
Delvist skyet
Delvist skyet
18ºC
14ºC
0,2 mm
2,2 m/s
syd-sydøst
Tirsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
18ºC
12ºC
0,0 mm
1,2 m/s
syd
Onsdag
Regn
Regn
14ºC
13ºC
9,4 mm
2,6 m/s
øst-sydøst
Torsdag
Skyet
Skyet
17ºC
13ºC
2,5 mm
3,9 m/s
nord-nordvest

Artikler om skiferie til Lofsdalen

Lofsdalen får nyt område med 10 nye pister

Lofsdalen - både familiehygge og udfordringer til alle

Populært langrendsområde bliver endnu bedre

Her er Nordens højst beliggende whiskylager


Kort over Lofsdalen

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Lofsdalen. Klik på nålene for mere info. Der er 685 km fra Göteborg til Lofsdalen.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen