Kæmpe 20-års fødselsdagsudsalg - 3.000 varer nedsat

Skiferie i Svarstad (Norge)

Rejsebureauer til Svarstad: Booking.com

Lille og overskueligt men ideelt til en kort weekendtur for både nybegyndere, øvede og skiløbere med hang til funparks. Svarstad Skicenter ligger nemlig i Lågendalen blot 45 minutters kørsel fra Larvik og Sandefjord, som begge er færgebyer.Så afstanden er kort, beliggenheden er sydlig – til gengæld er sæsonen kort.Lille områder men med pister i alle sværhedsgraderSvarstad Skicenter har i alt syv nedfarter med i alt ni kilometer pister. Og den længste piste, som hedder ”Huldra”, er en 2,5 kilometer lang blå nedfart.Dertil byder området på yderligere en blå piste og en grøn piste til nybegynderen. Og til børnene er der et lille lukket område ved bunden... Læs mere.

Pistekort
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Svarstad
Skiområdet: 180-420 m.o.h.
Byen: 180 m.o.h.

7 km pister i alt
2 km grøn
2 km blå
1 km rød
2 km sort

Lifter: 5 stk. / 3.700 pers/time

Slæbelifter: 3
Stolelifter: 1
Mere information om Svarstad under banneret
Lille og overskueligt men ideelt til en kort weekendtur for både nybegyndere, øvede og skiløbere med hang til funparks.
Svarstad Skicenter ligger nemlig i Lågendalen blot 45 minutters kørsel fra Larvik og Sandefjord, som begge er færgebyer.

Så afstanden er kort, beliggenheden er sydlig – til gengæld er sæsonen kort.

Lille områder men med pister i alle sværhedsgrader

Svarstad Skicenter har i alt syv nedfarter med i alt ni kilometer pister. Og den længste piste, som hedder ”Huldra”, er en 2,5 kilometer lang blå nedfart.

Dertil byder området på yderligere en blå piste og en grøn piste til nybegynderen. Og til børnene er der et lille lukket område ved bunden af pisterne.

Den rutinerede skiløber kan blandt andet prøve kræfter med den 1200 meter lange sorte nedfart ”Mestern”. Desuden er der yderligere to sorte pister og en 1100 meter lang rød piste.

En anden fordel ved de lille sted er, at der er aftenskiløb med mulighed for at køre helt til klokken 21.

Der er mulighed for at leje udstyr ved skicenteret, og børn under syv år låner hjelme gratis.

Hver lørdag og søndag er det muligt at få undervisning fra instruktørerne i Skiskole Svarstad.

Funpark i bunden

I den nederste del af den sorte nedfart ”Mestern” finder man desuden en funpark med rails og hop. Der er også en halfpipe, hvis sneforholdene tillader det.

Endelig er der en lille café i bunden, hvor alle pisterne slutter. Desuden er der mulighed for at stege en bøf eller pølser, når der bliver tændt op i grillen hver lørdag og søndag i sæsonen.

Fire personers stolelift hæver kapaciteten

Til sæsonen 2006-07 blev der bygget en 1100 meter lang 4-personers stolelift, som løfter skiløberne fra bunden til toppen. En lift med kapacitet til 2700 personer i timen, hvilket en betydelig opgradering for det lille sted.

Hytter og camping tæt ved pisten

Selve Svarstad ikke er stort og ofte bliver benyttet til endags ture, så er der hytter i umiddelbart nærhed af pisterne.

Hvis du ikke er kuldeskær, kan du også overnatte på Svarstad Camping og Hyttegrend, som ligger lige ved pisten Vestfoldingen.

Billeder og video fra Svarstad


Brugernes anmeldelser af Svarstad

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Mere information om Svarstad under banneret

Kort over Svarstad

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Svarstad. Klik på nålene for mere info. Der er 100 km fra Oslo til Svarstad.

Find tilbud på skirejser