Skiferie i Monte Maniva (Italien)


Monte Maniva er et skisportssted beliggende i Italiens nordlige del, i nærheden af grænsen til Østrig. Området er ikke særlig stort, da de har 18 pister, hvor de fleste er blå. Området kan derfor ikke betegnes, som et begynder område, da der ingen børne- pister eller områder. De kan ligeledes stolt præsentere 2 træklifte og 3 stolelifte, som dækker hele områdets 40 km. piste. Området rettet sig mod den øvede skiløber, som gerne vil have nogle pister, hvor man kan virkelig få øvet både skolesving og sine egenfærdigheder i skiløbet. De udbyder også en Fun Park, hvor der er lige kickers, boxes og rails.Freeride mulighederne:Dog er freeride mulighederne i... Læs mere.

Pistekort
Snemeldinger og vejr

Fakta om Monte Maniva
Skiområdet: 1467-1864 m.o.h.
40 pister i alt
20 stk.
15 stk.
5 stk.

Lifter: 8 stk.

Slæbelifter: 2
Tog/baner: 3
Stolelifter: 3
Mere information om Monte Maniva under banneret
Monte Maniva er et skisportssted beliggende i Italiens nordlige del, i nærheden af grænsen til Østrig. Området er ikke særlig stort, da de har 18 pister, hvor de fleste er blå. Området kan derfor ikke betegnes, som et begynder område, da der ingen børne- pister eller områder. De kan ligeledes stolt præsentere 2 træklifte og 3 stolelifte, som dækker hele områdets 40 km. piste. Området rettet sig mod den øvede skiløber, som gerne vil have nogle pister, hvor man kan virkelig få øvet både skolesving og sine egenfærdigheder i skiløbet. De udbyder også en Fun Park, hvor der er lige kickers, boxes og rails.

Freeride mulighederne:


Dog er freeride mulighederne i Maniva både store og også udfordrende og vil nok primært rette sig mod denne kategori af skiløbere. Som området er udformet er randonee ligeledes en særdeles god løsning, for at kunne dække området og der skulle kunne være sjov nok i en uges penge. Ellers er dette et godt sted at kigge forbi, hvis man er på rundtur i Europa og lige skal have en dag eller to til at gå, hvor området ikke er overbefolket.

Monte Maniva - byen


Maniva by er ikke som de andre store italienske skiber, hvor der er pizzeriaer og barer på mange hjørner. Du finder ikke det store i denne spartanske bjergby, udover en enkel beværtning og et par spisesteder rundt omkring i området.

Billeder og video fra Monte Maniva


Brugernes anmeldelser af Monte Maniva

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Mere information om Monte Maniva under banneret

Kort over Monte Maniva

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Monte Maniva. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser