Skiferie i Hopfgarten

Hopfgarten (Østrig)

Rejsebureauer til Hopfgarten: SnowTrex.dk

I skyggen af de ikoniske Wilder Kaiser bjerge finder man i Tyrol hyggelige Hopfgarten, som ligger med nabobyerne Itter og Westendorf. Bor man i Hopfgarten på skiferien har man med en moderne 8-personers kabinelift direkte adgang til det store SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental skiområde og mange gode oplevelser i vente.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Hopfgarten
Byen: 620 m.o.h.

280 km pister i alt
134 km blå
129 km rød
17 km sort

Lifter: 92 stk. / 111.500 pers/time

Slæbelifter: 19
Tog/baner: 2
Stolelifter: 38
Kabinelifter: 14
Mere information om Hopfgarten under banneret

Direkte på ski i SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental

Tager man på skiferie til Hopfgarten, så er der masser af pistekilometer, som bare venter på at blive udforsket. Området er særligt stort, da det lokale område omkring Hopfgarten er sammenkoblet med de mange andre skisportsområder i nærheden - faktisk er det et af Østrigs største skiområder. Wilder Kaiser-regionen giver mulighed for varieret skiløb i hele skiferien, så hvad enten du er begynder eller øvet, kan du finde passende udfordringer under en skiferie i Hopfgarten. I alt byder SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental på cirka 280 kilometer pister, så der er altså ingen grund til bekymring over at komme til at mangle pistekilometer på skiferien. Der er heller ingen grund til at frygte mangel på sne, da 70 % af skiområdet er dækket af snekanoner.

Ski regionen dækker byerne Going, Ellmau Scheffau, Söll, Itter, Hopfgarten, Kelchsau, Westendorf og Brixen im Thale. Området er forbundet med 92 lifter hvoraf flere er kabine- og stolelifter, så transporten mellem pisterne er nem og hurtig. Hvis dette ikke er nok, så har du mulighed med udvidelse til Kitzbüheler Alpen AllStarCard at få adgang til 1.085 km pister.

Her kan alle skiniveauer være med

Man kan finde særdeles svære, sorte pister – heriblandt Hahnenkamm, Ehrenbachhöhe, Chor Alpe og Hohe Salve. Disse pister kan udfordre selv den mest garvede skiløber. Er man mindre øvet kan man holde sig til de blå og brede pister, hvor man uanset niveau kan få mange timers underholdning. Helt unikt i forhold til det øvrige Østrig er, at man har lange sammenhængende nedfarter, der samtidig er udfordrende for de fleste. Selve byen Hopfgarten befinder sig i 620 meters højde, mens skisportsområdet strækker sig op til 1.900 meters højde.

Familievenlig skiferie i Hopfgarten

Selve Hopfgartens eget skiområde er ikke prangende, men der er trods alt et godt udvalg af pister fra toppen af Hohe Salve ned til mellemstationen af kabineliften, der går op fra byen. Det er også muligt at stå på ski hele vejen ned til byen. Man kommer til gengæld hurtigt og nemt videre ud i det store SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental skiområde. Her venter mange lange og brede familievenlige boulevarder, som bare ligger klar til at give børn og deres familier nogle gode dage på ski.

Charmerende Hopfgarten

Selve byen Hopfgarten ligger for foden af det 1.829 meter høje Hohe Salve, hvor skiområdet også ligger. Byen ligger som en af de solrigeste byer i Kitzbüheler Alperne, og er endnu en uset perle blandt mange turister. Det betyder, at man på en skiferie hertil kan slippe for masseturismen og i stedet nye den østrigske autencitet, som er tydelig at mærke i byens traditionelle identitet. Byens gader er brostensbelagte, og man finder midt i byen varemærket i form af de totårnede barokkirke, der tårner sig højt over de resterende huse. Man har på en skiferie hertil også mulighed for at finde kælken frem, tage en tur på skøjter og deltage i diverse events ved Salvena kultur- og fritidscentrum.

Udvalgte skirejser fra Hopfgarten

Søg efter skirejser

Sportresort Hohe Salve

Det moderne 4-stjernede Sportresort Hohe Salve ligger ca. 150 m fra centrum af Hopfgarten og scorer ekstra point med den skønne beliggenhed: Salven-banen, som let bringer gæsterne til SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental, ligger kun ca. 20 m fra indkvarteringen og ved godt snedække er det muligt at stå på ski helt ned til indkvarteringen. En langrendsløjpe ligger i Hopfgarten-Kelchsau (ca. 2 km fra indkvarteringen). Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med foyer og bagageopbevaring, Wi-Fi samt opholdsrum. Derudover er der morgenmadsrum Læs mere

Billeder og video fra Hopfgarten


Brugernes anmeldelser af Hopfgarten

Skiterræn
3,93
Liftsystem
3,93
Afterski
2,57
Byen
3,00
Børnevenlighed
4,00
Begyndervenlighed
4,00
Prisniveau
5,00
Offpiste
3,00
Samlet score er 3,68 stjerner ud af 5 . Baseret på. 14 anmeldelser.
God adgang til SkiWelt området - Anmeldt d. 25/09 2022 17:19 - Oprettet af Rasmus Skov

Hopfgarten er en hyggelig by med gode/billige indkøbsmuligheder. Skiområdet er stort, der er adgang til mange kendte skibyer. Der er mulighed for gode dagsturer til Westendorf og den ret nye K-west lift, fra hvilken man kan tage bus videre til Kitzbühel/Kirchberg.Bor du i Hopfgarten, så snyd ikke dig selv for et kig ind i den flotte og store kirke Læs mere

Hopfgarten - Anmeldt d. 25/09 2022 17:19 - Oprettet af Henrik

Er lige kommet hjem fra en uges kanonfed ferie i Hopfgarten. Boede på Sportshotel Fuchs, som kun kan anbefales. Hotellet ligger ca. 20m fra liften og skiudlejning.Maden er god og der 2 retter at vælge imellem hver dag.Pisterne er gode og ok vedligeholdte. Stedet er dog IKKE for helt nye skiløbere. Dels går det jævnt godt nedaf, dels Læs mere

Alternativ udgangspunkt - Anmeldt d. 25/09 2022 17:19 - Oprettet af Tom Lang Hansen

Det er korrekt at Hopfgartens nedfarter ikke er for nybegyndere - slet ikke, men et mere bredt pistevalg er tilgængeligt, hvis I kører 10 min bil/bus - forbi Söll - om til Bergbahn Ellmau - Going - hvor der suser den behageligste tandhjulsbane op til et plateau, hvor der er muligheder for alle. De gode kan endda kører hjem til Læs mere

Mere information om Hopfgarten under banneret

Snemeldinger og vejr

Søndag
Kraftig regn
Kraftig regn
16ºC
13ºC
3,5 mm
1,9 m/s
nord
Mandag
Kraftig regn
Kraftig regn
15ºC
10ºC
3,2 mm
1,7 m/s
nord
Tirsdag
Regn
Regn
11ºC
9ºC
3,0 mm
2,3 m/s
nordvest
Onsdag
Let regn
Let regn
13ºC
3ºC
0,9 mm
1,8 m/s
nord-nordvest

Kort over Hopfgarten

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Hopfgarten. Klik på nålene for mere info. Der er 1126 km fra Kolding til Hopfgarten.

Find tilbud på skirejser