Skiferie i Hopfgarten

Hopfgarten (Østrig)

Rejsebureauer til Hopfgarten: SnowTrex.dk, Sunweb, Østergaard Rejser

I skyggen af de ikoniske Wilder Kaiser bjerge finder man i Tyrol hyggelige Hopfgarten, som ligger med nabobyerne Itter og Westendorf. Bor man i Hopfgarten på skiferien har man med en moderne 8-personers kabinelift direkte adgang til det store SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental skiområde og mange gode oplevelser i vente.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Hopfgarten
Byen: 620 m.o.h.

280 pister i alt
134 km blå
129 km rød
17 km sort

Lifter: 92 stk. / 111.500 pers/time

Slæbelifter: 19
Tog/baner: 2
Stolelifter: 38
Kabinelifter: 14

Direkte på ski i SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental

Tager man på skiferie til Hopfgarten, så er der masser af pistekilometer, som bare venter på at blive udforsket. Området er særligt stort, da det lokale område omkring Hopfgarten er sammenkoblet med de mange andre skisportsområder i nærheden - faktisk er det et af Østrigs største skiområder. Wilder Kaiser-regionen giver mulighed for varieret skiløb i hele skiferien, så hvad enten du er begynder eller øvet, kan du finde passende udfordringer under en skiferie i Hopfgarten. I alt byder SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental på cirka 280 kilometer pister, så der er altså ingen grund til bekymring over at komme til at mangle pistekilometer på skiferien. Der er heller ingen grund til at frygte mangel på sne, da 70 % af skiområdet er dækket af snekanoner.

Ski regionen dækker byerne Going, Ellmau Scheffau, Söll, Itter, Hopfgarten, Kelchsau, Westendorf og Brixen im Thale. Området er forbundet med 92 lifter hvoraf flere er kabine- og stolelifter, så transporten mellem pisterne er nem og hurtig. Hvis dette ikke er nok, så har du mulighed med udvidelse til Kitzbüheler Alpen AllStarCard at få adgang til 1.085 km pister.

Her kan alle skiniveauer være med

Man kan finde særdeles svære, sorte pister – heriblandt Hahnenkamm, Ehrenbachhöhe, Chor Alpe og Hohe Salve. Disse pister kan udfordre selv den mest garvede skiløber. Er man mindre øvet kan man holde sig til de blå og brede pister, hvor man uanset niveau kan få mange timers underholdning. Helt unikt i forhold til det øvrige Østrig er, at man har lange sammenhængende nedfarter, der samtidig er udfordrende for de fleste. Selve byen Hopfgarten befinder sig i 620 meters højde, mens skisportsområdet strækker sig op til 1.900 meters højde.

Familievenlig skiferie i Hopfgarten

Selve Hopfgartens eget skiområde er ikke prangende, men der er trods alt et godt udvalg af pister fra toppen af Hohe Salve ned til mellemstationen af kabineliften, der går op fra byen. Det er også muligt at stå på ski hele vejen ned til byen. Man kommer til gengæld hurtigt og nemt videre ud i det store SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental skiområde. Her venter mange lange og brede familievenlige boulevarder, som bare ligger klar til at give børn og deres familier nogle gode dage på ski.

Charmerende Hopfgarten

Selve byen Hopfgarten ligger for foden af det 1.829 meter høje Hohe Salve, hvor skiområdet også ligger. Byen ligger som en af de solrigeste byer i Kitzbüheler Alperne, og er endnu en uset perle blandt mange turister. Det betyder, at man på en skiferie hertil kan slippe for masseturismen og i stedet nye den østrigske autencitet, som er tydelig at mærke i byens traditionelle identitet. Byens gader er brostensbelagte, og man finder midt i byen varemærket i form af de totårnede barokkirke, der tårner sig højt over de resterende huse. Man har på en skiferie hertil også mulighed for at finde kælken frem, tage en tur på skøjter og deltage i diverse events ved Salvena kultur- og fritidscentrum.

Udvalgte skirejser fra Hopfgarten

Søg efter skirejser

Chalet Schönbacher Hof

Det autentiske Chalet Schönbacher Hof ligger i rolige omgivelser i nærheden af skipisterne i Skiwelt Wilder Kaiser, ca. 3 km fra Hopfgarten. Bjergbanen Hopfgarten nås efter ca. 2 km, skibussen holder direkte ved indkvarteringen (ved forhåndstilmelding). Forplejning Uden forplejning.

Appartement 4 Elements

Den komfortable Appartement 4 Elements ligger i rolige og solrige omgivelser på skråningen, direkte ved foden af Hohe Salve og ca. 1,4 km fra centrum af Hopfgarten. Bjergbanen Salvenbahn nås allerede efter ca. 900 m. Ved godt snedække er det muligt at stå på ski ned til indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi, støvletørrer og parkeringspladser (hvis ledig). Huset er bæredygtigt drevet af en geotermisk varmepumpe med elektricitet fra 100 % vedvarende energikilder. Forplejning Uden forplejning.

Ferielejlighed Oberlehen

Den traditionelle ferielejlighed Oberlehen ligger i et roligt skovområde på en bakke over Hopfgarten, ca. 800 m fra skiområdet. Faciliteter Ferielejligheden ligger i hovedbygningen i et tidligere bondehus (drives ikke mere) og har Wi-Fi og parkeringspladser (hvis ledig). Forplejning Uden forplejning.

Billeder og video fra Hopfgarten


Brugernes anmeldelser af Hopfgarten

Skiterræn
3,93
Liftsystem
3,93
Afterski
2,57
Byen
3,00
Børnevenlighed
4,00
Begyndervenlighed
4,00
Prisniveau
5,00
Offpiste
3,00
Hopfgarten har en samlet score på 3,68 stjerner ud af 5. Baseret på 14 anmeldelser.
God adgang til SkiWelt området - Anmeldt d. 16/10 2015 09:29 - Oprettet af Rasmus Skov

Hopfgarten er en hyggelig by med gode/billige indkøbsmuligheder. Skiområdet er stort, der er adgang til mange kendte skibyer. Der er mulighed for gode dagsturer til Westendorf og den ret nye K-west lift, fra hvilken man kan tage bus videre til Kitzbühel/Kirchberg.Bor du i Hopfgarten, så snyd ikke dig selv for et kig ind i den flotte og store kirke Læs mere

Hopfgarten - Anmeldt d. 15/01 2006 18:48 - Oprettet af Henrik

Er lige kommet hjem fra en uges kanonfed ferie i Hopfgarten. Boede på Sportshotel Fuchs, som kun kan anbefales. Hotellet ligger ca. 20m fra liften og skiudlejning.Maden er god og der 2 retter at vælge imellem hver dag.Pisterne er gode og ok vedligeholdte. Stedet er dog IKKE for helt nye skiløbere. Dels går det jævnt godt nedaf, dels Læs mere

Alternativ udgangspunkt - Anmeldt d. 17/11 2005 10:30 - Oprettet af Tom Lang Hansen

Det er korrekt at Hopfgartens nedfarter ikke er for nybegyndere - slet ikke, men et mere bredt pistevalg er tilgængeligt, hvis I kører 10 min bil/bus - forbi Söll - om til Bergbahn Ellmau - Going - hvor der suser den behageligste tandhjulsbane op til et plateau, hvor der er muligheder for alle. De gode kan endda kører hjem til Læs mere

Indlæs flere anmeldelser

Snemeldinger og vejr

Torsdag
Skyet
Skyet
4ºC
8ºC
4,7 mm
1,8 m/s
nord
Fredag
Delvist skyet
Delvist skyet
11ºC
-9ºC
0,0 mm
1,7 m/s
vest-nordvest
Lørdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
13ºC
-3ºC
0,0 mm
3,5 m/s
syd-sydvest
Søndag
Skyet
Skyet
18ºC
1ºC
0,0 mm
2,2 m/s
syd-sydvest

Artikler om skiferie til Hopfgarten

Hopfgarten lover evig blå himmel fra nu af

Hopfgarten i Hohe Salve, en del af Østrigs største sammenhængende skiområde

Skitouring - Fire dages eventyr


Kort over Hopfgarten

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Hopfgarten. Klik på nålene for mere info. Der er 1126 km fra Kolding til Hopfgarten.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen