Alpincenter Wittenburg

Alpincenter Wittenburg er Europas største indendørs ski- og aktivitetspark

Tag på skiferie i Hamburg året rundt

170 kilometer fra Puttgarten ligger en af Europas største indendørs sneparker Alpincenter Hamburg-Wittenburg.
Centeret er åbent alle dage hele året og byder på 30.000 kvadratmeter indendørs ski, hvor den store piste er 330 meter lang og 80 meter bred.

Kom i form til skiferien i alpincenter Hamburg-Wittenburg

Faldet er mellem 10% og 31% (blå og rød piste). Begynderbanen er 90 meter lang og 40 meter bred. Herudover er der funpark, slalompiste, restauranter og barer, shop og meget mere.
Alpincenter Hamburg-Wittenburg er oplagt for endagsture hvor du kan komme i form inden skiferien.

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Alpincenter Wittenburg

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Alpincenter wittenburg | Skrevet den 21/04 2014

Oprettet af Morten Pedersen

Tilbagelænet atmosfære.
Vi var afsted 2 voksne og 2 små børn, den ene lidt selvhjulpen på ski. Jeg synes informationsniveauet var ret lavt, men betjeningen høflig.
Hvis du køber billet gen...
nem hotellet, som ligger i forlængelse af skihallen, skal du hente dine keycards i receptionen fra om morgenen, og her får du også armbånd udleveret til All-inklusive buffet-området. Morgenmaden (stor lækker buffet) nydes i restauranten ovenpå all-inklusive området. Vi var lidt bekymrede for at der ville gå for meget ordnung-muss-sein i oplevelsen, når vi nu har sådan nogle små ballademagere, men der var en yderst tilbagelænet atmosfære, ja nærmest shopping-centertorvs-agtig over området. Indgangen til Legelandet var af uransagelige årsager en velbevaret hemmelighed som de ikke mente de behøvede at skilte med andet end et enkelt lamineret A4 ark ude midt i Lobbyen et godt stykke væk derfra. Men vi fandt det.
På trods af det burde være højsæson i påsken, så var der kun ca. 10% gæster vil jeg vurdere det-halvdelen danskere i familiebiler. Altså ingen køer og rolig atmosfære, hvor man bare stiller sine ting fra sig og tager den med ro. Pisterne blev ret hurtigt kørt op, så man skal være der tidligt hvis man skal nyde præparerede pister.
Pisterne er ok for en dansker der lige skal have lidt sne under fødderne, og med en udendørs gokartbane og et væld af andre udendørsaktiviteter, så tror jeg det er en fed destination hvis man har en weekendtur med gutterne. Netto i Tyskland sælger vist nogle All-inkl. med overnatning for 69 EUR for tiden, og det er billigt. All-inklusive er med fri mad og drikke, ski-udstyr og liftkort fra 29 EUR, f.eks. All inklusive aftenbillet fra 18:00 hvor du spiser og står på ski indtil kl. 23, ok deal.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Opret kommentar