Skiferie i Nassfeld (Østrig)

Rejsebureauer til Nassfeld: De Brede Planker, SnowTrex.dk

Beliggende i den sydligste del af Østrig og grænsende op til Italien. Området er kendt for sin høje snesikkerhed og høje andel af solskinstimer. Der er hele 110 kilometer pister for alle niveauer og det højeste punkt ligger i 2000 meters højde. Området byder også på en snowpark til freestyle og tricks og sidst men ikke mindst byder området også på gode offpiste muligheder.... Læs mere.

Pistekort
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Nassfeld
Skiområdet: 610-2200 m.o.h.
110 pister i alt
30 km blå
69 km rød
11 km sort

Lifter: 30 stk.

Slæbelifter: 11
Tog/baner: 5
Stolelifter: 9
Kabinelifter: 5
Beliggende i den sydligste del af Østrig og grænsende op til Italien. Området er kendt for sin høje snesikkerhed og høje andel af solskinstimer.

Der er hele 110 kilometer pister for alle niveauer og det højeste punkt ligger i 2000 meters højde. Området byder også på en snowpark til freestyle og tricks og sidst men ikke mindst byder området også på gode offpiste muligheder.

Udvalgte skirejser fra Nassfeld

Søg efter skirejser

Lake Resort Pressegger See

Det roligt beliggende Lake Resort Pressegger See er omgivet af skøn natur og ligger direkte ved søen. Skiområdet Nassfeld, der ligger ca. 12 km fra indkvarteringen, nås let med skibussen, der holder ca. 100 m fra indkvarteringen. Centrum af Hermagor ligger ca. 6 km fra indkvarteringen. Langrendsfans finder indstigningen til langrendsløjpen efter ca. 300 m. Faciliteter Den velplejede indkvartering har reception, elevator, Wi-Fi, gæstekøleskab, skirum, parkeringspladser (hvis ledig, ved chaleterne) og parkeringsgarage (hvis ledig, ved lejlighederne). Restaurant samt baren kan Læs mere

Alpen Adria Hotel & SPA

Det komfortable 4-stjernede hotel Alpen Adria Hotel & SPA ligger ca. 5 km fra Nassfeld-Hermagor og ca. 12 km fra skiområdet Nassfeld. Skibussen holder direkte ved hotellet og en langrendsløjpe nås efter ca. 300 m. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, elevator, Wi-Fi, opholdsrum, morgenmadsrum, restaurant, bar, skikælder, parkeringspladser, parkeringsgarage (mod betaling) samt en ladestation til e-biler (mod betaling). Det komfortable og rummelige wellnessområde (ca. 700 m², for åbningstider, se opslag på stedet) har svømmehal, udendørs spabad og fitnessrum Læs mere

Billeder og video fra Nassfeld


Brugernes anmeldelser af Nassfeld

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.


Kort over Nassfeld

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Nassfeld. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen