Skiferie i Wildschönau

Wildschönau (Østrig)

Rejsebureauer til Wildschönau: Skitour.dk, SnowTrex.dk

Wildschönau ligger i hjertet af Tyrol og byder i dag på skiløb for alle vinterfans i det store sammenhængende skiområde Ski Juwel som deles med nabobyen Alpbachtal. Området er særdeles snesikkert, da 85% af områdets pister er udstyret med snekanoner.

Godt skiløb i WildschönauWildschöonau har bjerge på alle sider, og det giver skiferien en ekstra dimension udover godt skiløb. På grund af sammenslutningen af skiområderne i Alpbachtal kan området Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau byde på 109 kilometer pister inklusiv 16 markerede skiruter. Dermed lander skiområdet i top 10 over de største skiområder i Tyrol. De lavtliggende pister er alle godt sikret via et veludbygget snekanonanlæg. Wildschönau og Alpbachtal har det... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Wildschönau
Skiområdet: 650-2025 m.o.h.
Byen: 826 m.o.h.

109 pister i alt
26 km blå
54 km rød
29 km sort

Lifter: 47 stk.

Slæbelifter: 31
Stolelifter: 7
Kabinelifter: 8
Mere information om Wildschönau under banneret
Wildschönau ligger i hjertet af Tyrol og byder i dag på skiløb for alle vinterfans i det store sammenhængende skiområde Ski Juwel som deles med nabobyen Alpbachtal. Området er særdeles snesikkert, da 85% af områdets pister er udstyret med snekanoner.

Godt skiløb i Wildschönau

Wildschöonau har bjerge på alle sider, og det giver skiferien en ekstra dimension udover godt skiløb. På grund af sammenslutningen af skiområderne i Alpbachtal kan området Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau byde på 109 kilometer pister inklusiv 16 markerede skiruter. Dermed lander skiområdet i top 10 over de største skiområder i Tyrol. De lavtliggende pister er alle godt sikret via et veludbygget snekanonanlæg. Wildschönau og Alpbachtal har det mest moderne system af snekanoner og byder derfor på stor snesikkerhed. Derudover går der fra toppen af Wiederberger Horn et nordøstvendt piste, som betyder at området er snesikkert langt ind i april måned.

Skiløb for alle

En skiferie til Wildschönau er oplagt for begyndere, da de har fine begynderlifte og pister fire steder i området. Hele området er godt for alle skiløbere. Her er hyggeligt i hele dalen, og man føler sig tæt på lokalbefolkningen. Allround-skiløberen finder et stort varieret område i Auffach og Niederau. De mere erfarne finder de mest udfordrende sorte pister og skiruter i Alpbachtal. Er man til freestyle skiløb og snowboarding, så kan de mere vovede slå sig løs i området terrænpark, hvor der både er hop, rails, bokse og en half-pipe. Derudover er der også en Funslope, som er en piste med forskellige småudfordringer og sjove elementer perfekt til børnene. Derudover er der aftens skiløb hver fredag og lørdag på Reither Kogel. Der findes desuden også et legeområde til turens mindste skiløbere.

En del af Super Ski Card

For nogle sæsoner tilbage valgte Salzburger Super Ski Card og Kitzbüheler Alpen AllStarCard at slå sig sammen til et Super Ski Card, som giver skientusiaster den ultimative mulighed for at få mest muligt skiløb i flest mulige områder. Med Super Ski Card får man utrolige 2.750 kilometer pister og 938 lifter at slå sig løs på. Det hele er fordelt på to lande og seks forbundslande. Der er desuden tre gletschere: Kitzsteinhorn, Dachstein og Mölltaler Gletscher. Det er i alt 22 skiregioner med endnu flere skisportsområder, hvoraf Wildschönau er en del heraf.

Byerne i Wildschönau

Der findes i Wildschönau-dalen fire byer, hvoraf særligt to er interessante, da de er direkte forbundet med skiområdet. Ved indgangen til dalen ligger Niederau i en højde af 824 meter for bunden af bjerget Markbachjoch. Her findes den helt rigtige østrigske alpestemning og en tradition for skiløbet helt tilbage fra 1947. Byen har gode priser og en rustik og romantisk charme. Lidt længere inde i dagen findes den smukke tyrolske landsby Oberau, som særligt imponerer med sin 250 år gamle barokkirke. Der findes her mange hyggelige og rustikke indkvarteringer, hvor man kan nyde en afslappende skiferie. Oberau er dalbyen for adgang til det store Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau skiområde, men Niederau giver adgang til et mindre del af skiområdet, men hvorfra man kan tage en skibus til Oberau.

Kælk eller stå på ski om natten

Der tilbydes mange interessante aktiviteter hver uge i sæsonen, lige fra flere aktive kælkebaner, nat-kælkning eller nat-skiløb, sneskovandring og meget andet. Området tilbyder et godt udvalg af skiudlejning og skiskoler og priserne er meget fornuftige. Der findes også 3 lysløjper, for dem som gerne vil en tur på langrend. Området byder i alt på 50 kilometer præparerede løjper til formålet.

Udvalgte skirejser fra Wildschönau

Søg efter skirejser

Hotel Schneeberger

Det familiært drevne 3-stjernede superior Hotel Schneeberger ligger i centrum af Niederau og kun ca. 300 m fra Markbachjoch-banen. Skibussen holder ca. 200 m fra indkvarteringen. Indstigningen til den næste langrendsløjpe nås efter ca. 100 m. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, foyer med siddemuligheder, elevator, Wi-Fi, læserum, spisesal, hotelbar, musik-pub "Dorfstuben" samt skirum med støvletørrer. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig) og en parkeringsgarage mod betaling. Wellnessområdet med sauna, dampbad og infrarødkabine kan benyttes gratis. Mod betaling kan Læs mere

Der Wastlhof

Det 4-stjernede Hotel Der Wastlhof ligger kun ca. 200 m fra centrum af Niederau. Indkvarteringen ligger direkte ved pisten og ved godt snedække er det muligt at stå på ski ned til hotellet. Der ligger en slæbelift direkte udenfor hotellet og der holder en skibus ca. 50 m fra indkvarteringen. Indstigningen til den nærmeste langrendsløjpe er mulig direkte ved hotellet. Faciliteter Det moderne hotel består af et hovedhus og sidebygningen "Alpin Lodge" (forbundet underjordisk med hinanden) og har reception med Læs mere

Harmony Hotel Harfenwirt

Det familiært drevne 3-stjernede Harmony Hotel Harfenwirt ligger i Niederau ca. 800 m fra centrum. En skipiste og Tennladen-trækliften ligger direkte overfor hotellet, så adgangen til skiområdet Niederau er ganske let. Efter en oplevelsesrig skidag kan man endda stå på ski tilbage til hotellet. Den gratis skibus holder overfor hotellet og bringer gæsterne til Markbachjochbanen (ca. 700 m) eller til Schatzbjergbanen i Auffach (ca. 9 km fra indkvarteringen). Langrendsløjpen og vintervandringssti fører direkte langs hotellet. Det hyggelige hotel består af Læs mere

Billeder og video fra Wildschönau


Brugernes anmeldelser af Wildschönau

Skiterræn
4,50
Liftsystem
4,50
Afterski
3,50
Byen
3,25
Børnevenlighed
5,00
Begyndervenlighed
5,00
Prisniveau
4,00
Offpiste
3,00
Wildschönau har en samlet score på 4,09 stjerner ud af 5. Baseret på 4 anmeldelser.
2019 uge 7 og igen i 2020 uge 7 - Anmeldt d. 18/01 2020 11:53 - Oprettet af Django

Vi var 2 familier afsted i 2019 - helt fantastisk terræn, derfor igen i 2020 uge 7.Vi bor i Auffach Traditionsgasthof Weissebacher (https://www.traditionsgasthof-weissbacher.com ) en perle!Helt autentisk og rigtig gode mad og servicen er i top. Værelserne er rigtig fine og hotellet ligger mindre end 100 meter fra hovedliften - derfor kommer vi igen.Kig forbi Læs mere

hvilken del af Wildsch./Alpbachtal skal vi bo i? - Anmeldt d. 01/10 2019 21:48 - Oprettet af Sune Thousig

Vi er på udkik efter et pensionat der kan rumme 3 genrerationer i Wildschönau/Aplbachtal området. Vi høre om hvilken del af området andre kan anbefale at bo i?Det er vores første tur til dette område.På forhånd tak for gode råd ;-) Læs mere

God plads i uge 7 - Anmeldt d. 29/05 2018 16:48 - Oprettet af Bo Knudsen

Var i uge 7 i Wildschonau med mine to voksne døtre, der var lidt kø om morgenen (ikke over 15 min). Når du først er kommet op på bjerget var der ingen nævneværdig kø. Lifter og pister hæ ger godt sammen på begge bjerge. Der er god muliggør at komme ind og få lidt at spise og drikke, til meget Læs mere

Indlæs flere anmeldelser

Mere information om Wildschönau under banneret

Snemeldinger og vejr

Tirsdag
Let regn
Let regn
19ºC
8ºC
0,2 mm
2,0 m/s
nord-nordvest
Onsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
21ºC
8ºC
0,0 mm
2,3 m/s
nord
Torsdag
Regnbyger
Regnbyger
20ºC
10ºC
3,0 mm
0,3 m/s
øst
Fredag
Regnbyger
Regnbyger
21ºC
9ºC
3,2 mm
1,0 m/s
nord-nordvest

Artikler om skiferie til Wildschönau

Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau - Klar med ny lift til vinter

I Wildschönau-Alpbachtal er der ro og plads til hygge med familien

Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau – nu endnu bedre

I æggestilling forbi fartmåleren i Ski Juwel Wildschönau Alpbachtal


Kort over Wildschönau

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Wildschönau. Klik på nålene for mere info. Der er 900 km fra Hamburg til Wildschönau.

Find tilbud på skirejser