Wildschönau

Find en skiferie til Wildschönau her: Skitour.dk | SnowTrex.dk

Wildschönau byder i dag på skiløb for alle vinterfans. Efter at man i 2012 fik forbundet området med Alpbachtal og er en del af det samlede område SkiJuwel findes der nu 109 km pister fordelt på alle typer sværhedsgrader. 80 % af alle pister er udstyret med snekanoner.
Allround-skiløberen finder et stort varieret område i Auffach og Niederau. De mere erfarne finder de mest udfordrende sorte pister og skiruter i Alpbachtal.

Gode begynderlifte og piste i Wildschönau

En skiferie til Wildschönau er oplagt for begyndere, da de har fine begynderlifte og pister fire steder i området. Hele området er godt for alle skiløbere. Her er hyggeligt i hele dalen, og man føler sig tæt på lokalbefolkningen.

Hver uge: Nat-kælkning og -skiløb m.m. i Wildschönau

Der tilbydes mange interessante aktiviteter hver uge i sæsonen, lige fra flere aktive kælkebaner, nat-kælkning eller nat-skiløb, sneskovandring og meget andet. Området tilbyder et godt udvalg af skiudlejning og skiskoler og priserne er meget fornuftige.

Når dagen slutter er der hyggelige after-ski steder i bunden af pistene eller i de små hyggelige gasthäuser, caféer og barer.

Snowboard-parken ved Auffach

Snowboard-parken ved Auffach har en stor halfpipe og en funpark, så de sejeste snowboardere kan udvikle deres tricks.
Derudover er der også en Fun slope, som er en piste med forskellige småudfordringer og sjove elementer, perfekt til børnene. Derudover er der aftens skiløb hver fredag og lørdag på Reither Kogel.
Der findes 3 lys-pister, og for de som gerne løber langrend, findes der ca. 50 km. præparerede løjper, der er let tilgængelige fra alle områder i dalen.

Skiområdet Ski Juwel

Fra begyndelsen af sæson 2012/2013 er Wildchönau slået sammen med skisportsstedet Alpbachtal. Tilsammen hedder området Ski Juwel og byder på mere end 100 pistekilometer at boltre sig på.

Liftkort til det ene område gælder også automatisk til den andet, derfor er informationerne nedenfor gældende for hele Ski Juwel-området.


Skiområdet hænger sammen med byen: Alpbachtal

Skiferie forslag i Wildschönau

Lejlighed Starchenthof Lejlighed Starchenthof Bil fra 3.205,-/pers.
Landgasthof Dorferwirt Landgasthof Dorferwirt Bil fra 1.522,-/pers.
Hotel Sonnschein Hotel Sonnschein Bil fra 1.981,-/pers.
Harmony Hotel Harfenwi... Harmony Hotel Harfenwi... Bil fra 2.211,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Wildschönau

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

2019 uge 7 og igen i 2020 uge 7 | Skrevet den 18/01 2020

Oprettet af Django

Vi var 2 familier afsted i 2019 - helt fantastisk terræn, derfor igen i 2020 uge 7.
Vi bor i Auffach Traditionsgasthof Weissebacher (https://www.traditionsgasthof-weissbacher.com ) en perle!
...
/>Helt autentisk og rigtig gode mad og servicen er i top. Værelserne er rigtig fine og hotellet ligger mindre end 100 meter fra hovedliften - derfor kommer vi igen.
Kig forbi uí uge 7 vi har børn i alderen 5 år og 9 år - de vil, med garanti, gerne lege og kælke med andre børn.

Django
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

hvilken del af Wildsch./Alpbachtal skal vi bo i? | Skrevet den 01/10 2019

Oprettet af Sune Thousig

Vi er på udkik efter et pensionat der kan rumme 3 genrerationer i Wildschönau/Aplbachtal området. Vi høre om hvilken del af området andre kan anbefale at bo i?
Det er vores første tur til dette o...
mråde.
På forhånd tak for gode råd ;-)
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Wildschönau?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Wildschönau hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvordan er snemeldingerne i Wildschönau?

På nuværende tidspunkt ligger der 50 cm sne i dalen og 150 cm sne på toppen. Det seneste snefald blev registreret d. 18/3 2021. Se den nyeste 6 dages vejrudsigt for Wildschönau her ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Wildschönau?

Hvis du skal på skiferie til Wildschönau, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Wildschönau her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Wildschönau lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Wildschönau her ⇒

Hvor finder jeg hoteller i Wildschönau?

Du skal ikke lede længe! Vi har samlet hotellerne i Wildschönau i en oversigt, så du nemt kan vælge, hvor du skal bo under din skiferie. Se hotellerne i Wildschönau her ⇒

Hvor finder jeg hytter i Wildschönau?

Du skal ikke lede længe! Vi har samlet hytterne i Wildschönau i en oversigt, så du nemt kan vælge, hvor du skal bo under din skiferie. Se hytterne i Wildschönau her ⇒

Er Wildschönau et godt skiområde?

Vores brugere har bedømt Wildschönau til 4,09 stjerner ud af 5 mulige. Wildschönau scorer højest på Begyndervenlighed og Børnevenlighed, mens området scorer lavest på Off-piste. Det er baseret på 4 bedømmelser. Læs anmeldelserne her ⇒

Hvordan kommer jeg til Wildschönau?

Du kan naturligvis tage en kør-selv skiferie til Wildschönau. Du har også mulighed for at rejse med Skitour.dk og SnowTrex.dk med et dansk rejsebureau. Se transportmulighederne her ⇒

‍Hvilke skiområder hører Wildschönau sammen med?

Wildschönau hører sammen med skiområderne Alpbachtal.