Skiferie i Shar Planina (Makedonien)

Rejsebureauer til Shar Planina: De Brede Planker

Shar Planina er faktisk slet ikke en by. Eller et skiområde i traditionel forstand. Shar Planina er nemlig et bjergmassiv i Makedonien.Og selv om Makedonien måske ikke klinger velkendt i de flestes 'ski-ører', så byder Balkan, og massivet Shar Planina, på mange interessante oplevelser.For her er 'Cat-skiing' nemlig særdeles udbredt. Da liftstandarden ikke ligefrem er den mest moderne, så er det forholdsvis almindelig at blive fragtet til toppen af bjergene i en pistemaskine - også kaldet en 'cat'.Catskiing i Makedonien - en billig eksotisk skiferieOff piste skiløb med brug af Cat er en anderledes eksotisk måde at nå frem til det uberørte pudder på... Læs mere.


Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Shar Planina

Mere information om Shar Planina under banneret
Shar Planina er faktisk slet ikke en by. Eller et skiområde i traditionel forstand. Shar Planina er nemlig et bjergmassiv i Makedonien.

Og selv om Makedonien måske ikke klinger velkendt i de flestes 'ski-ører', så byder Balkan, og massivet Shar Planina, på mange interessante oplevelser.

For her er 'Cat-skiing' nemlig særdeles udbredt. Da liftstandarden ikke ligefrem er den mest moderne, så er det forholdsvis almindelig at blive fragtet til toppen af bjergene i en pistemaskine - også kaldet en 'cat'.

Catskiing i Makedonien - en billig eksotisk skiferie

Off piste skiløb med brug af Cat er en anderledes eksotisk måde at nå frem til det uberørte pudder på, og sammenlignet med eksempelvis brug af helikopter en særdeles billig måde at komme frem til freeride mulighederne.

Skiområdets højeste punkt ligger 2.747 meters højde. Men trægrænsen slutter i omkring 1.700 meters højde, hvorfor den øverste del af bjergene giver masser af muligheder for uspoleret skiløb.

Billeder og video fra Shar Planina


Brugernes anmeldelser af Shar Planina

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Makedonien - Anmeldt d. 07/10 2022 02:11 - Oprettet af Sefko Drndic

Det er en perfekte sted til helle fammilie og venner i Makedonien...

Mere information om Shar Planina under banneret

Snemeldinger og vejr

Fredag
Skyet
Skyet
10ºC
3ºC
0,0 mm
1,1 m/s
nord-nordøst
Lørdag
Delvist skyet
Delvist skyet
12ºC
3ºC
0,0 mm
1,5 m/s
nordvest
Søndag
Skyet
Skyet
11ºC
5ºC
0,3 mm
1,9 m/s
nord-nordvest
Mandag
Delvist skyet
Delvist skyet
10ºC
1ºC
0,1 mm
0,5 m/s
øst-nordøst

Kort over Shar Planina

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Shar Planina. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser