Shar Planina

Find en skiferie til Shar Planina her: De Brede Planker

Shar Planina er faktisk slet ikke en by. Eller et skiområde i traditionel forstand. Shar Planina er nemlig et bjergmassiv i Makedonien.

Og selv om Makedonien måske ikke klinger velkendt i de flestes 'ski-ører', så byder Balkan, og massivet Shar Planina, på mange interessante oplevelser.

For her er 'Cat-skiing' nemlig særdeles udbredt. Da liftstandarden ikke ligefrem er den mest moderne, så er det forholdsvis almindelig at blive fragtet til toppen af bjergene i en pistemaskine - også kaldet en 'cat'.

Catskiing i Makedonien - en billig eksotisk skiferie

Off piste skiløb med brug af Cat er en anderledes eksotisk måde at nå frem til det uberørte pudder på, og sammenlignet med eksempelvis brug af helikopter en særdeles billig måde at komme frem til freeride mulighederne.

Skiområdets højeste punkt ligger 2.747 meters højde. Men trægrænsen slutter i omkring 1.700 meters højde, hvorfor den øverste del af bjergene giver masser af muligheder for uspoleret skiløb.

Skiferie forslag i Shar Planina

Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Brugerne om Shar Planina

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Makedonien | Skrevet den 17/02 2016

Oprettet af Sefko Drndic

Det er en perfekte sted til helle fammilie og venner i Makedonien...
Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Shar Planina?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Shar Planina hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Shar Planina?

Hvis du skal på skiferie til Shar Planina, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Shar Planina her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Shar Planina lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Shar Planina her ⇒

Hvor finder jeg hoteller i Shar Planina?

Du skal ikke lede længe! Vi har samlet hotellerne i Shar Planina i en oversigt, så du nemt kan vælge, hvor du skal bo under din skiferie. Se hotellerne i Shar Planina her ⇒