Skiferie i Shar Planina (Makedonien)

Rejsebureauer til Shar Planina: De Brede Planker

Shar Planina er faktisk slet ikke en by. Eller et skiområde i traditionel forstand. Shar Planina er nemlig et bjergmassiv i Makedonien.Og selv om Makedonien måske ikke klinger velkendt i de flestes 'ski-ører', så byder Balkan, og massivet Shar Planina, på mange interessante oplevelser.For her er 'Cat-skiing' nemlig særdeles udbredt. Da liftstandarden ikke ligefrem er den mest moderne, så er det forholdsvis almindelig at blive fragtet til toppen af bjergene i en pistemaskine - også kaldet en 'cat'.Catskiing i Makedonien - en billig eksotisk skiferieOff piste skiløb med brug af Cat er en anderledes eksotisk måde at nå frem til det uberørte pudder på... Læs mere.


Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Shar Planina

Shar Planina er faktisk slet ikke en by. Eller et skiområde i traditionel forstand. Shar Planina er nemlig et bjergmassiv i Makedonien.

Og selv om Makedonien måske ikke klinger velkendt i de flestes 'ski-ører', så byder Balkan, og massivet Shar Planina, på mange interessante oplevelser.

For her er 'Cat-skiing' nemlig særdeles udbredt. Da liftstandarden ikke ligefrem er den mest moderne, så er det forholdsvis almindelig at blive fragtet til toppen af bjergene i en pistemaskine - også kaldet en 'cat'.

Catskiing i Makedonien - en billig eksotisk skiferie

Off piste skiløb med brug af Cat er en anderledes eksotisk måde at nå frem til det uberørte pudder på, og sammenlignet med eksempelvis brug af helikopter en særdeles billig måde at komme frem til freeride mulighederne.

Skiområdets højeste punkt ligger 2.747 meters højde. Men trægrænsen slutter i omkring 1.700 meters højde, hvorfor den øverste del af bjergene giver masser af muligheder for uspoleret skiløb.

Billeder og video fra Shar Planina


Brugernes anmeldelser af Shar Planina

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Makedonien - Anmeldt d. 17/02 2016 18:24 - Oprettet af Sefko Drndic

Det er en perfekte sted til helle fammilie og venner i Makedonien...

Snemeldinger og vejr

Onsdag
Kraftig regn
Kraftig regn
5ºC
4ºC
2,6 mm
3,3 m/s
vest
Torsdag
Let slud
Let slud
0ºC
-2ºC
2,1 mm
3,9 m/s
vest
Fredag
Kraftig sne
Kraftig sne
1ºC
-3ºC
25,5 mm
1,4 m/s
nord-nordøst
Lørdag
Sne
Sne
-3ºC
-4ºC
32,1 mm
2,9 m/s
nord-nordvest

Artikler om skiferie til Shar Planina

Offpiste i Makedonien

Catskiing i Makedonien


Kort over Shar Planina

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Shar Planina. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen