Moiwa

Find en skiferie til Moiwa her: DANexplore | De Brede Planker

Moiwa er Niseko Uniteds mindre populære "glemte lillebror". Resortet ligger skulder om skulder med Annupuri og er drømmedestinationen for en pudderdag i højsæsonen hvor man ikke orker liftkøer og opkørte pister og off-piste som i Niseko.

Med de små 470 højdemeter bliver endagsudflugten til Moiwa brugt på at jagte endeløs pudder alt sammen kørt fra den samme 4-mandslift om og om igen.
Moiwa ligger lidt lavere end Niseko og har en lidt kortere sæson med et mindre snefald, men i højsæsonen er det fantastisk. Man finder et par enkelte knap så stejle røde pister til at varme op på og så et par pister markeret ”ungroomed” dvs. en hulens masse pudder.

Fra toppen af Moiwa er der to backcountry-gates og man kan stå cirka 180 grader rundt uden, at ende i et hul hvor man sidder fast - stå ikke ned på bagsiden og kør ikke for langt mod skiers højre.

Moiwa og Annupuri er forbundet af en lille off-piste sti som gør det lettere at komme tilbage til Niseko United-bussen efter en lang dag på ski.

I Moiwa finder man The North Face eget capsule-hotel, hvor man kan risikere at støde på af de professionelle North Face-atleter som eksempelvis Tom Wallisch og hans venner.

Hvis man, som de professionelle, vil prøve kræfter med at hoppe over lavine-hegn er der et par oplagte steder på vejene vest fra Moiwa.
Tæt ved Moiwa finder man også Niseko-områdets eneste ”mixed onsen”, altså hvor der ikke opdeles i mænd og damer.

Fotos og video

Brugerne om Moiwa

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Moiwa?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Moiwa hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Moiwa?

Hvis du skal på skiferie til Moiwa, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Moiwa her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Moiwa lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Moiwa her ⇒

Hvordan kommer jeg til Moiwa?

Du kan naturligvis tage en kør-selv skiferie til Moiwa. Du har også mulighed for at rejse med DANexplore og De Brede Planker med et dansk rejsebureau. Se transportmulighederne her ⇒