Skiferie i Moiwa (Japan)

Rejsebureauer til Moiwa: DANexplore, De Brede Planker

Moiwa er Niseko Uniteds mindre populære "glemte lillebror". Resortet ligger skulder om skulder med Annupuri og er drømmedestinationen for en pudderdag i højsæsonen hvor man ikke orker liftkøer og opkørte pister og off-piste som i Niseko.Med de små 470 højdemeter bliver endagsudflugten til Moiwa brugt på at jagte endeløs pudder alt sammen kørt fra den samme 4-mandslift om og om igen.Moiwa ligger lidt lavere end Niseko og har en lidt kortere sæson med et mindre snefald, men i højsæsonen er det fantastisk. Man finder et par enkelte knap så stejle røde pister til at varme op på og så et par pister markeret ”ungroomed” dvs. en hulens... Læs mere.

Pistekort
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Moiwa
Skiområdet: 330-800 m.o.h.

Lifter: 3 stk.

Stolelifter: 3
Mere information om Moiwa under banneret
Moiwa er Niseko Uniteds mindre populære "glemte lillebror". Resortet ligger skulder om skulder med Annupuri og er drømmedestinationen for en pudderdag i højsæsonen hvor man ikke orker liftkøer og opkørte pister og off-piste som i Niseko.

Med de små 470 højdemeter bliver endagsudflugten til Moiwa brugt på at jagte endeløs pudder alt sammen kørt fra den samme 4-mandslift om og om igen.
Moiwa ligger lidt lavere end Niseko og har en lidt kortere sæson med et mindre snefald, men i højsæsonen er det fantastisk. Man finder et par enkelte knap så stejle røde pister til at varme op på og så et par pister markeret ”ungroomed” dvs. en hulens masse pudder.

Fra toppen af Moiwa er der to backcountry-gates og man kan stå cirka 180 grader rundt uden, at ende i et hul hvor man sidder fast - stå ikke ned på bagsiden og kør ikke for langt mod skiers højre.

Moiwa og Annupuri er forbundet af en lille off-piste sti som gør det lettere at komme tilbage til Niseko United-bussen efter en lang dag på ski.

I Moiwa finder man The North Face eget capsule-hotel, hvor man kan risikere at støde på af de professionelle North Face-atleter som eksempelvis Tom Wallisch og hans venner.

Hvis man, som de professionelle, vil prøve kræfter med at hoppe over lavine-hegn er der et par oplagte steder på vejene vest fra Moiwa.
Tæt ved Moiwa finder man også Niseko-områdets eneste ”mixed onsen”, altså hvor der ikke opdeles i mænd og damer.

Billeder og video fra Moiwa


Brugernes anmeldelser af Moiwa

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Mere information om Moiwa under banneret

Snemeldinger og vejr

Tirsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
13ºC
21ºC
0,0 mm
1,5 m/s
øst-nordøst
Onsdag
Skyet
Skyet
15ºC
17ºC
0,6 mm
3,2 m/s
vest-sydvest
Torsdag
Skyet
Skyet
12ºC
21ºC
0,1 mm
1,1 m/s
øst-nordøst
Fredag
Regn
Regn
12ºC
14ºC
9,2 mm
3,5 m/s
nordøst

Artikler om skiferie til Moiwa

Moiwa – det ukendte Niseko


Kort over Moiwa

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Moiwa. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser