Passo Tonale

Passo Tonale i de italienske alper er et af de første skisportssteder til at åbne for skilifterne og et af de sidste til at lukke dem, når sæsonen ender. Området er særdeles snesikkert grundet gletscheren Presena som byder på skiløb i op til 3.100 meters højde.

Skiløb og langrend i de italienske alper

Her er skiløbet i top med adgang til Passo Tonales 100 km pister placeret det helt perfekte sted i forhold til sol og vind. Der er også både udfordrende skiløb for den øvede skiløber og gode bakker til begynderen.

Hænger sammen med Ponte di Legno

Passo Tonale er forbundet med pister til byerne i den næste dal: Ponte di Legno og Temù. Skiområdets antal lifter og pister er oplyst for hele området, som også kaldes Adamelloski.

Skiferiens aktiviteter i Passo Tonale

Der findes 21 km langrendsløjper, samt højløjpe i 1800 meters højde. Udover skiløb er der mulighed for kælketure, svømning og skøjteløb.

Udbygges med nye lifter

I Passo Tonale arbejder man aktuelt med planer om at forbedre lifterne på selve gletscheren for at gøre skiområdet endnu bedre.

Skiferie forslag i Passo Tonale

Apartments Passo del T... Apartments Passo del T... Bil fra 3.670,-/pers.
Bustransport tur/retur Bustransport tur/retur Bus fra 1.360,-/pers.
Hotel Panorama Hotel Panorama Fly fra 5.995,-/pers.
Apartments Passo del T... Apartments Passo del T... Bil fra 4.170,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Passo Tonale

Her kan du se brugernes karakterer for Passo Tonale.

Skiterræn:
4,03
Liftsystem:
3,90
Afterski:
2,87
Byen:
2,68
Børnevenlighed:
4,57
Begyndervenlighed:
4,71
Prisniveau:
4,00
Off-piste:
3,67
Samlet score er 3,80 / 5 ud fra 31 anmeldelser.

skiferie over nytåret | Skrevet den 10/01 2016

Oprettet af Bent Andersen

Så blev det til Passo tonale, og vi er vist alle (2 voksne 2 børn 10,15) enig om at det ikke er sidste gang vi kommer der. vi manglede sne men det kan de jo ikke gøre for og de gjorde alt hvad de kunn...
e for at lave sne, pisterne hænger rigtig fint sammen og man kan virkelig kører langt uden at tage liften, en blanding af italiener røde og blå ( jeg vil sige de er light farver set i forhold til Østrig) gør kørslen varieret og sjov for alle. vi kommer også i livigno og sammeligner med dette, her er vi kommet frem til at pisterne er lige gode men bylivet (ikke afterski) er meget bedre i livigno, hvis man er til by hygge er det ponto d Legno ved Passo tonale man skal bo i.
Alt i alt fed ski masser af pister hvor hele familien kan være med, og priserne er ok
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Super område for begyndere og offpiste folk | Skrevet den 03/03 2011

Oprettet af ski-foer-arbejde

Vi besøgte Passo Tonale i uge 5 2011. Vi var 2 knægte 10 og 8, nybegyndere, 4 voksne hvoraf 2 var begyndere og 2 meget erfarne skiløbere.
Generelt kan man sige om Passo at byen er rimelig kedelig...
, et antal nyere hoteller og pensionater samt lejligheder langs vejen i dalen, men når det så er sagt, er der kun positive ting at sige om dette skiområde.
Ski og støvleleje ligger klart i den billige nede af skalaen og det gør skiskolen også, uden det går ud over kvaliteten. Drengene og de 2 voksne var på udmærkede hold af blandet nationalitet og ingen havde problemer med indlæring, allerede efter første formiddag blev der kørt blå pister uden problemer.
Alle formiddagene hvor skiskolen kørte fra 9 til 12 udnyttede vi 2 erfarne så til at trawle området igennem og vi må sige der var nogle virkelig gode og fint præparerede pister. Området er opbygget med hele bjergsiden mod syd er begynder område, med nogle gode røde pister i hver ende til at afslutte området. På modsatte dalside, altså mod nord, ligger gletceren og det virkelig fine offpiste område, hvor der til og med på pistekortet er indtegnet ruter der kan køres. Husk i den forbindelse, at det er forbudt i Italien at køre uden lavineudstyr, Sonde, sender og skovl når man kører offpiste.
Der er også nede i Byen Ponte De Legno som er forbundet med området via en kabine samt en lang transportpiste, nogle meget krævende røde og sorte skovpister, alt i alt et rigtig fint område til en uge. på filmen der er link til er det ligeledes tydeligt hvor god plads der er på pisterne.
Vi boede på Sportshotel Vittoria, udmærkede værelser, pool, spaområde og fin og varieret halvpension. Rejsen var købt via Slopetrotter. Vi mødte dog på hotellet danskere der selv have booket hotellet hjemmefra så det er også en mulighed
http://www.youtube.com/watch?v=pxdZrdrw-TM
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar