Passo Tonale

Passo Tonale i de italienske alper er et af de første skisportssteder til at åbne for skilifterne og et af de sidste til at lukke dem, når sæsonen ender. Området er særdeles snesikkert grundet gletscheren Presena som byder på skiløb i op til 3.100 meters højde.

Skiløb og langrend i de italienske alper

Her er skiløbet i top med adgang til Passo Tonales 100 km pister placeret det helt perfekte sted i forhold til sol og vind. Der er også både udfordrende skiløb for den øvede skiløber og gode bakker til begynderen.

Hænger sammen med Ponte di Legno

Passo Tonale er forbundet med pister til byerne i den næste dal: Ponte di Legno og Temù. Skiområdets antal lifter og pister er oplyst for hele området, som også kaldes Adamelloski.

Skiferiens aktiviteter i Passo Tonale

Der findes over 20 km langrendsløjper, disse løjper finder du primært i Vermiglio. Udover skiløb er der mulighed for kælketure, svømning og skøjteløb.

Udbygges med nye lifter

I Passo Tonale arbejder man aktuelt med planer om at forbedre lifterne på selve gletscheren for at gøre skiområdet endnu bedre.


Skiområdet hænger sammen med byen: Ponte di Legno

Skiferie forslag i Passo Tonale

Hotel Sciatori - 2-4 p... Hotel Sciatori - 2-4 p... Bil fra 2.205,-/pers.
Bustransport tur/retur Bustransport tur/retur Bus fra 1.422,-/pers.
Hotel Delle Alpi Hotel Delle Alpi Fly fra 5.395,-/pers.
Hotel Locanda Locatori Hotel Locanda Locatori Bil fra 3.149,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Passo Tonale

Her kan du se brugernes karakterer for Passo Tonale.

Skiterræn:
4,06
Liftsystem:
3,94
Afterski:
2,88
Byen:
2,66
Børnevenlighed:
4,57
Begyndervenlighed:
4,71
Prisniveau:
4,00
Off-piste:
3,67
Samlet score er 3,81 / 5 ud fra 32 anmeldelser.

Mest til børn og begyndere | Skrevet den 13/02 2019

Oprettet af Jakob Jensen

Udemærket og billigt skiområde som dog nok mest er til børn og begyndere. Området er ikke overrendt og har en størrelse hvor man hver dag kan opleve noget nyt. Der er dog nogle sorte pister i bl.a. 30...
00m som godt kan udfordre de rutinerede. Skiskolen som var booket gennem Northlander var rigtig god, og mere seriøs/prof end fx. Wagrains som vi oplevede sidste år, hvorfor vores børn lærte at stå rigtig godt på ski. Lift systemet er ok, det meste er stolelifte, man kan helt undgå tarlerken lifte. Maden var skuffende generelt, og præget af turisme. Vi havde rigtig god sne i slut januar og masser af solskin.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Skal være billigt | Skrevet den 23/01 2018

Oprettet af Tom Jensen

Sidder lige nu 01/2018 på Residence Anna i passo tonale. Vi er 6 afsted inc 2 børn på 10/11 år. Vi er afsted med slopetrotters. De får helt sikkert 5 ud af 5 stjerner. Så dem kan jeg varmt anbefale. S...
elve området og byen imponerer mig derimod ikke. Det er et super flot landskab og man kan få nogen super flotte ture. Desværre er pisterne ikke rigtig sammenhængende, og umiddelbare længste tur er på 4,5km. Så meget liftkørsel og korte ture ned igen. Plus det er meget svært at komme på tværs af det hele. Så vil anbefale man lige studerer pistekort inden man vælger passo tonale, om det er den slags kørsel man vil. Nærmest ingen hernede taler engelsk. Syntes deres opmærkning af pister og lifter er dårlig. Ingen pisteoversigter ude i området. Vi fløj til Innsbruck og så bus derfra ( 4 timer ) så lang transfer. Så alt i alt ikke et sted jeg regner med at komme tilbage til. Så heller Østrig eller Frankrig hvor jeg har været forskellige steder. Medmindre prisen er tilpas lav.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar