Skiferie i Alpe d´Huez

Alpe d´Huez (Frankrig)

Rejsebureauer til Alpe d´Huez: DANSKI, Nortlander, SKILINK, SnowTrex.dk, Sunweb

Alpe d´Huez, der er placeret i det store skiområde les Grandes Rousses, er af mange kendt som en af de bedste destinationer til en skiferie. Selvom Alpe d´Huez hos nogle nybegyndere mest er kendt for flere stejle pister, så skal området bestemt ikke afskrives som et godt sted for nybegyndere. Alpe d´Huez har et bredt udvalg af pister i alle sværhedsgrader, og en skiferie i Alpe d´Huez er derfor et rigtig godt valg, om du er nybegynder eller mestrer skisporten Læs mere

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Alpe d´Huez
Skiområdet: 1250-3330 m.o.h.
Byen: 1860 m.o.h.

222 km pister i alt
56 km grøn
46 km blå
67 km rød
53 km sort

Lifter: 81 stk. / 90.000 pers/time

Slæbelifter: 44
Tog/baner: 5
Stolelifter: 23
Kabinelifter: 9
Mere information om Alpe d´Huez under banneret

300 solskinsdage om året

Klimaet i Alpe d´Huez er værd at bemærke, højt beliggende betyder det stor snesikkerhed, og når solen står højt på himlen og giver det smukke skiområde et ekstra hak op på karakterskalaen. Rygtet siger, at Alpe d´Huez har over 300 solskinsdage om året - dét er der ikke mange steder, der kan prale med. I området er der desuden mulighed for sommerskiløb på Sarenne-gletcheren, hvis vinteren har været en kold og rig på sne.

Fransk afterski i verdensklasse

Afterski i Frankrig er lidt noget andet end i Østrig, men det betyder ikke, at det ikke er mindst lige så godt. I Alpe d´Huez finder man det legendariske La Folie Douce, som også er kendt fra både Val Thorens og Val d?Isere. La Folie Douce ligger oppe på bjerget i 2.400 meters højde, og byder hver dag fra kl. 14:00 på afterski med fuld fart. Der er en kæmpe terrasse, hvor skigæster kan nyde en øl eller et glas rosé i en unik atmosfære med sangere, dansere og artister - og ikke mindst højt musik og den ultimative feststemning.

Byen byder ligeledes på rig mulighed for at tage ud om aftenen, da der findes et utal af restauranter, barer og diskoteker for enhver smag. Bylivet i Alpe d´Huez er livligt, da det foruden at være en populær skiferiedestination også er et populært rejsemål for sæsonarbejdere, som hver vinter tager til den solrige by for at arbejde på hoteller, barer eller bjerget.

Alpe d´Huez byder på andet end skiløb

Hvis man får lyst til at pause fra skiløbet eller søger en eftermiddags- og aften aktivitet, så findes der mange muligheder i Alpe d´Huez. Særligt kan byens store sportscenter Palais des Sports anbefales. Her kan man spille indendørs fodbold, squash, badminton og tennis eller tage en tur i svømmehallen. Man kan desuden prøve kræfter med klatring i centerets klatreområde. Sportscenteret rummer også en biograf, og der afholdes ligeledes løbende koncerter her.

Der findes i Alpe d´Huez også en stor udendørs pool, som man kan se fra lifterne. Denne er opvarmet og giver en unik oplevelse af at svømme rundt mellem bjergene. Er man mere til vand i fast form, så ligger der centralt i byen også en stor skøjtebane.

Udvalgte skirejser fra Alpe d´Huez

Søg efter skirejser

Chalet Le Cristal de l'Alpe

Chalet Le Cristal de l'Alpe byder på fire stjerner og et hav af aktiviteter i hjertet af Alpe d'Huez.

Lejligheder "Residence Les Bergers"

Moderne hotellejlighedskompleks med mange faciliteter beliggende med en skøn udsigt over dalen. Den udendørs opvarmede swimmingpool i kombination med saunaen og det lille wellness center er yderst populær. Der er bar og restaurant i feriekomplekset, hvor man kan tilkøbe halvpension eller kvartpension (Priser finder du når du trykker "Bestil nu", hvis man vil slippe for at lave mad i lejligheden. Der er lounge med pejs og billardbord. Lejlighederne findes i flere størrelser fra studio 4 pers. til lejligheder for 6/8 Læs mere

Hostel Moontain - Tomorrowland Winter

Tomorrowland vender tilbage til Alpe d'Huez i 2023 til den tredje omgang af Tomorrowland Winter, en sensationel festival i en magisk ramme. Højt oppe i de smukke franske alper samles festivalgæster fra hele verden! Det betyder skiløb, snowboarding og fest i et skisportssted, der er omdannet til et kæmpe festivalområde. Vælg mellem en oplevelse på 5 (tirsdag-lørdag) eller 8 (lørdag-lørdag) dage. Alle pakker omfatter en Mountain Stage-billet, indkvartering og liftkort.Hostel MoontainVil du bo fredeligt men centralt, når årets skiferie Læs mere

Billeder og video fra Alpe d´Huez


Brugernes anmeldelser af Alpe d´Huez

Skiterræn
4,17
Liftsystem
3,89
Afterski
3,48
Byen
3,66
Børnevenlighed
4,00
Begyndervenlighed
3,83
Prisniveau
3,00
Offpiste
3,57
Alpe d´Huez har en samlet score på 3,70 stjerner ud af 5. Baseret på. 176 anmeldelser.
Alpe d'huez - Anmeldt d. 07/10 2022 02:40 - Oprettet af Rasmus Pietraszek

Alpe d'huez er et hyggeligt område, men hovedlifterne har tit lang kø, og pisterne man kører, bliver hurtigt de samme.

Alpe d´Huez - Anmeldt d. 07/10 2022 02:40 - Oprettet af Karen Anita Nielsen

Sidst besøgt i 2016 i uge 8 med Nortlander. Off-piste kan jeg ikke vurdere da jeg ikke løber Off Piste....

Sol over alpe - Anmeldt d. 07/10 2022 02:40 - Oprettet af André

Absolut en destination der er værd at besøge, skiløb i alle niveauer, masser af spisesteder på bjerget.Hyggelige ture ned i OZ og Auris, og ikke mindst den lange Sarenne tur som er et must at prøve hvis du er forbi destinationen

Mere information om Alpe d´Huez under banneret

Snemeldinger og vejr

Fredag
Delvist skyet
Delvist skyet
14ºC
0ºC
0,0 mm
1,7 m/s
sydvest
Lørdag
Let regn
Let regn
10ºC
4ºC
0,2 mm
1,4 m/s
nordvest
Søndag
Kraftig regn
Kraftig regn
10ºC
2ºC
10,6 mm
0,9 m/s
vest
Mandag
Regn
Regn
10ºC
6ºC
2,2 mm
0,6 m/s
vest

Kort over Alpe d´Huez

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Alpe d´Huez. Klik på nålene for mere info. Der er 1508 km fra Kolding til Alpe d´Huez.

Find tilbud på skirejser