Abtenau

Abtenau ligger i det centrale Østrig i Dachstein-West regionen. I selve Abtenau finder du 12 km pister. Søger man flere udfordringer kan man fra Annaberg få adgang til Dachstein-West regionen med 142 km pister, fordelt på områderne Annaberg, Russbach og Gosau.

Sonnleiten og Abtenau er børnevenlige skiområder

Destinationen byder på et familievenligt skiområde og en hyggelig by med flere forskellige restauranter og butikker. På destinationen findes 2 skiområder – Sonnleiten med pister, der går ned i byen og Karkogel, der ligger i udkanten af byen.
Sonnleiten er et godt skiområde for de mindre øvede. Her kan selv begyndere komme i gang med at stå på ski og på den måde finde ud af, om skiferie er den rette ferieform uden af blive afbrudt af eksperternes vilde løb. Karkogel er et lidt mere avanceret område, der blandt andet har kombineret stole-/kabinelift og flere pister. Abtenau kan byde på blandt andet skiskole for både alpin- og langrendsløbere. Derudover har du under din skiferie i Abtenau gratis mulighed for at benytte skibussen til Annaberg. Køreturen varer ca. 15 minutter.

Flere lifter og snowboardpark i Dachstein-West

I området Dachstein-West findes 65 lifter og 142 km pister samt en stor snowboardpark og børnehave til de mindste, så skulle du være blevet træt af pisterne i Abtenau er der ikke langt til nye og spændende udfordringer selvom din skiferie afholdes i den mindre by Abtenau.

Skiferie forslag i Abtenau

Hotel der Abtenauer Hotel der Abtenauer Bil fra 1.542,-/pers.
Hotel Voglauerhof Hotel Voglauerhof Bil fra 1.542,-/pers.
Hotel Sonnenhof Hotel Sonnenhof Bil fra 1.620,-/pers.
Genuss & Vitalhotel Mo... Genuss & Vitalhotel Mo... Bil fra 1.682,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

1
1
Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Abtenau

Her kan du se brugernes karakterer for Abtenau.

Skiterræn:
3,60
Liftsystem:
3,60
Afterski:
3,69
Byen:
3,93
Børnevenlighed:
4,00
Begyndervenlighed:
4,00
Prisniveau:
3,50
Off-piste:
3,00
Samlet score er 3,66 / 5 ud fra 42 anmeldelser.

Passo Tonale uge 7 2016 | Skrevet den 27/02 2016

Oprettet af Niels Løvengreen

Tonale i uge 7 blev en positiv oplevelse, området er ikke så stort og selve tonale er meget fladt. Men gletcheren med den lange røde og sorte nedkørsel er fantastisk, fortsæt over til Ponto legno og T...
emu området og man får en super skioplevelse, kun røde og sorte skovpister venter på en og næsten ingen mennesker. Det at der var sammenhæng mellem de 3 byer gjorde forskellen.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Børneskivenlige Montgenevre | Skrevet den 24/02 2016

Oprettet af Hans-erik

Pas på! Der udlejes gammelt slidt udstyr til toppriser

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar