Skiferie i Abtenau

Abtenau (Østrig)

Rejsebureauer til Abtenau: SnowTrex.dk

Abtenau ligger i det centrale Østrig i Dachstein-West regionen. I selve Abtenau finder du 12 km pister. Søger man flere udfordringer kan man fra Annaberg få adgang til Dachstein-West regionen med 142 km pister, fordelt på områderne Annaberg, Russbach og Gosau.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Abtenau
Skiområdet: 712-1186 m.o.h.
Byen: 480 m.o.h.

12 pister i alt
6 km blå
4 km rød
2 km sort

Lifter: 7 stk.

Slæbelifter: 6
Tog/baner: 1

Sonnleiten og Abtenau er børnevenlige skiområder

Destinationen byder på et familievenligt skiområde og en hyggelig by med flere forskellige restauranter og butikker. På destinationen findes 2 skiområder – Sonnleiten med pister, der går ned i byen og Karkogel, der ligger i udkanten af byen.
Sonnleiten er et godt skiområde for de mindre øvede. Her kan selv begyndere komme i gang med at stå på ski og på den måde finde ud af, om skiferie er den rette ferieform uden af blive afbrudt af eksperternes vilde løb. Karkogel er et lidt mere avanceret område, der blandt andet har kombineret stole-/kabinelift og flere pister. Abtenau kan byde på blandt andet skiskole for både alpin- og langrendsløbere. Derudover har du under din skiferie i Abtenau gratis mulighed for at benytte skibussen til Annaberg. Køreturen varer ca. 15 minutter.

Flere lifter og snowboardpark i Dachstein-West

I området Dachstein-West findes 65 lifter og 142 km pister samt en stor snowboardpark og børnehave til de mindste, så skulle du være blevet træt af pisterne i Abtenau er der ikke langt til nye og spændende udfordringer selvom din skiferie afholdes i den mindre by Abtenau.

Udvalgte skirejser fra Abtenau

Søg efter skirejser

Aktiv- & Wellnesshotel Gutjahr

Det komfortable 4-stjernede superior Aktiv- & Wellnesshotel Gutjahr ligger ca. 350 m fra centrum af Abtenau. Øvelsesliften "Untere und Obere Sonnleiten" nås allerede efter ca. 500 m, lifterne ved Abtenauer bjergbanerne efter ca. 1,5 km. Indstigningen til alsidige skiområde Dachstein West ligger ca. 12 km fra hotellet. Der holder en skibus direkte ved indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har faciliteter som reception, 4 elevatorer, deraf en panorama-elevator, "skylodge", Wi-Fi, opholdsrum, morgenmadsrum, restaurant, bar, vinbutik, skikælder samt ladestation til e-biler. Parkeringspladserne kan Læs mere

Ferielejlighed Dreier

Den hyggelige ferielejlighed Dreier ligger i rolige, solrige omgivelser og ca. 800 m fra centrum af Abtenau. Skiområdet Karkogel nås efter ca. 850 m og skiområdet Dachstein West efter ca. 11 km. De nærmeste indkøbsmuligheder ligger ca. 800 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi, skirum, fælles vaskemaskine/vaskerum (eventuelt mod betaling), terrasse samt gratis parkeringspladser (hvis ledig). Forplejning Uden forplejning.

Genuss & Vitalhotel Moisl

Det hyggelige 4-stjernede Genuss & Vitalhotel Moisl ligger i centrum af Abtenau. Efter ca. 1 km kommer man til skiområdet Karkogel og efter ca. 11 km til skiområdet Dachstein West (indstigning Rußbach). Det nærmeste skibusstoppested ligger kun ca. 30 m fra indkvarteringen. Indstigningen til langrendsløjpen er mulig efter ca. 800 m. Faciliteter Indkvarteringen består af en vital- og wellness-afdeling, der underjordisk er forbundet med hinanden. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, elevator, opholdsrum, Wi-Fi, bar, restaurant, keglebane, legerum til børnene Læs mere

Billeder og video fra Abtenau


Brugernes anmeldelser af Abtenau

Skiterræn
3,60
Liftsystem
3,60
Afterski
3,69
Byen
3,93
Børnevenlighed
4,00
Begyndervenlighed
4,00
Prisniveau
3,50
Offpiste
3,00
Abtenau har en samlet score på 3,66 stjerner ud af 5. Baseret på 42 anmeldelser.
Passo Tonale uge 7 2016 - Anmeldt d. 27/02 2016 08:02 - Oprettet af Niels Løvengreen

Tonale i uge 7 blev en positiv oplevelse, området er ikke så stort og selve tonale er meget fladt. Men gletcheren med den lange røde og sorte nedkørsel er fantastisk, fortsæt over til Ponto legno og Temu området og man får en super skioplevelse, kun røde og sorte skovpister venter på en og næsten ingen mennesker. Det at der var Læs mere

Børneskivenlige Montgenevre - Anmeldt d. 24/02 2016 18:03 - Oprettet af Hans-erik

Pas på! Der udlejes gammelt slidt udstyr til toppriser

Wagrain anmeldelse - Anmeldt d. 22/02 2016 18:21 - Oprettet af Henrik M

Vi har netop været i Wagrain i uge 7. Det er selvfølgelig den største skiferieuge set med danske øjne, men derfor ændrer det nu ikke min anmeldelse.INKDVARTERING:Vi boede på Sporthotel Wagrain. Det fåes ikke bedre, set ud fra et familieperspektiv. Super dejligt hotel. god faciliteter, super beliggenhed i forhold til hovedliften Grafenberg, og så er det med halvpension. Maden Læs mere

Indlæs flere anmeldelser

Snemeldinger og vejr

Tirsdag
Skyet
Skyet
11ºC
11ºC
2,0 mm
2,9 m/s
nordvest
Onsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
18ºC
5ºC
0,0 mm
2,9 m/s
nord-nordvest
Torsdag
Regn
Regn
14ºC
9ºC
9,6 mm
0,9 m/s
syd-sydøst
Fredag
Skyet
Skyet
13ºC
9ºC
3,7 mm
1,8 m/s
nord-nordvest

Artikler om skiferie til Abtenau

Abtenau - Småt og hyggeligt


Kort over Abtenau

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Abtenau. Klik på nålene for mere info. Der er 1196 km fra Kolding til Abtenau.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen