Skiferie i Bad Kleinkirchheim (Østrig)

Rejsebureauer til Bad Kleinkirchheim: SnowTrex.dk, Thinggaard

Bad Kleinkirchheim/St. Oswald ligger på sydsiden af alperne I Kärnten og er kendt for sit gode klima både sommer og vinter. Her er over hundrede kilometer sammenhængende pister, som sammen med et moderne liftsystem og fokus på børnene gør området til et godt familiested. Området er kendt for en høj grad af snesikkerhed, men hvis natursneen svigter, er alle 103 kilometer pister dækket ind med snekanoner.Børnevenligt områdeOmrådet er mere eller mindre ukendt for de fleste danskere, mens især italienere og tyskere har i mange år nydt godt af de mange solskinstimer og velpræparerede pister. St. Oswald er bilfri og rummer masser af aktiviteter for børn i form af animation... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Bad Kleinkirchheim
Skiområdet: 1100-2055 m.o.h.
Byen: 1319 m.o.h.

103 pister i alt
18 km blå
77 km rød
8 km sort

Lifter: 25 stk.

Slæbelifter: 14
Stolelifter: 7
Kabinelifter: 4
Bad Kleinkirchheim/St. Oswald ligger på sydsiden af alperne I Kärnten og er kendt for sit gode klima både sommer og vinter. Her er over hundrede kilometer sammenhængende pister, som sammen med et moderne liftsystem og fokus på børnene gør området til et godt familiested. Området er kendt for en høj grad af snesikkerhed, men hvis natursneen svigter, er alle 103 kilometer pister dækket ind med snekanoner.

Børnevenligt område

Området er mere eller mindre ukendt for de fleste danskere, mens især italienere og tyskere har i mange år nydt godt af de mange solskinstimer og velpræparerede pister. St. Oswald er bilfri og rummer masser af aktiviteter for børn i form af animation og andre aktiviteter. Det store fokus på børnefamilier kombineret med liftkort til bare 1 euro/dag for børn under 12 år ved samtidig køb af liftkort til voksne.

Liftkort giver mod tillæg adgang vand- og wellnessområde

Driller vejret, eller har man en dag ikke lyst til at stå på ski, kan man besøge det 12 000m2 store Römer termalbad. Her er wellnessområde og mange forskellige pools, så både mor, far og børn kan få nogle fornøjelige timer. Der kan købes et tillæg til liftkortet så dette også gælder som indgangsbillet.

Udvalgte skirejser fra Bad Kleinkirchheim

Søg efter skirejser

Hotel St. Oswald

Det hyggeligt indrettede 4-stjernede Hotel St. Oswald ligger i idylliske panorama-omgivelser, ca. 5 km fra centrum af Bad Kleinkirchheim. Spitzeck-banen ligger ca. 400 m fra indkvarteringen og Nockel-banen ca. 800 m fra indkvarteringen. Ved godt snedække er nedfarten til huset mulig. Langrendsløjperne nås efter ca. 5 km. En skibus holder ca. 50 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, opholdsrum, morgenmadsrum, restaurant, bar, legerum til børnene, terrasse, ski- og støvlerum samt gratis parkeringspladser (hvis ledig). Fitnessrummet og det Læs mere

COOEE alpin Hotel Bad Kleinkirchheim

COOEE alpin Hotel Bad Kleinkirchheim, der åbnede i 2020, ligger i hjertet af Bad Kleinkirchheim direkte ved indstigningen til skiområdet "Bad Kleinkirchheim - St. Oswald". Ved godt snedække er det muligt at stå på ski helt hen til indkvarteringen. Indstigningen til løjpen ligger ligeledes umiddelbart i nærheden af hotellet. Det nærmeste busstoppested ligger ca. 100 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har reception, Wi-Fi, elevator, morgenmadsrum, restaurant, bar, legerum til børnene samt opvarmet skikælder til skiudstyret. Der er gratis parkeringspladser (hvis Læs mere

Billeder og video fra Bad Kleinkirchheim


Brugernes anmeldelser af Bad Kleinkirchheim

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Uge 7 - 2017 - Anmeldt d. 20/02 2017 10:51 - Oprettet af Henrik

Jeg savnede nogen bruger kommentarer på skisport.dk om Bad Kleinkirchheim inden vores tur, så her får I mit input baseret på uge 7, 2017:Fordele:Trods meget begrænset natursne var pisterne i fin form – godt sneanlæg.Gode pister. Hovedsageligt røde i den lidt sværere ende.Få lift køer, men der kan være flaskehals v lifterne 15, 19 og 20.Ski Læs mere

Snemeldinger og vejr

Torsdag
Lette regnbyger
Lette regnbyger
18ºC
11ºC
0,3 mm
2,5 m/s
syd
Fredag
Kraftige regnbyger
Kraftige regnbyger
19ºC
12ºC
3,1 mm
2,2 m/s
syd-sydøst
Lørdag
Regnbyger
Regnbyger
16ºC
11ºC
8,1 mm
1,1 m/s
syd-sydøst
Søndag
Lette regnbyger
Lette regnbyger
19ºC
10ºC
9,7 mm
2,0 m/s
syd-sydvest

Artikler om skiferie til Bad Kleinkirchheim

Bad Kleinkirchheim – Det ukendte sted, der har skabt Østrigs mest kendte styrtløber.

Bad Kleinkirchheim – Det ukendte sted, der har skabt Østrigs mest kendte styrtløber.


Kort over Bad Kleinkirchheim

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Bad Kleinkirchheim. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen