St. Anton

St. Anton er et paradis for dygtige skiløbere, og det er derfor et af Østrigs mest eftertragtede skisportssteder. Man kan under en skiferie i St. Anton folde sig ud på de 305 km pister. Er man mere til skiløb uden for pisten, er der i St. Anton mere end 200 km off piste.

Østrigs skiuniversitet og VM 2001

Destinationen St. Anton am Arlberg er tilmed hjemsted for Østrigs skiuniversitet, og store dele af skiløbets udvikling har fundet sted netop her. I 2001 var destinationen tilmed vært ved VM.

På snowboard i St. Anton

For snowboardere er der en 40 meter lang og 17 meter bred half-pipe og en funpark med 8-10 forhindringer – så også for snowboardere er der tale om en destination med udfordringer. Generelt set er St. Anton en meget udfordrende destination, der kan byde på skiløb i særklasse – og man bliver udfordret. Uanset om man vælger blå, røde eller sorte pister.

Aktiviteter i St. Anton uden ski

Selvom det kan være svært at løsrive sig fra skiløbet under en skiferie i St. Anton er der masser af andre muligheder. Man kan både forsøge sig med curling, skøjteløb, squash, tennis, keglebane, kanetur, paragliding og meget andet.


Skiområdet hænger sammen med byerne: Lech & Zürs og Warth-Schröcken

Skiferie forslag i St. Anton

Hotel Tirolerhof Hotel Tirolerhof Bil fra 3.817,-/pers.
Landhaus Habicher Landhaus Habicher Bus fra 6.748,-/pers.
Hotel Mooserkreuz Hotel Mooserkreuz Fly fra 11.842,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Endelig tilbake i St. Anton
Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om St. Anton

Her kan du se brugernes karakterer for St. Anton.

Skiterræn:
4,25
Liftsystem:
4,03
Afterski:
4,22
Byen:
4,07
Børnevenlighed:
3,50
Begyndervenlighed:
2,83
Prisniveau:
3,17
Off-piste:
4,67
Samlet score er 3,84 / 5 ud fra 199 anmeldelser.

Stort område, levende by, god afterski | Skrevet den 28/11 2016

Oprettet af Mads-Cronquist

St.Anton vil altid være favoritområdet, fordi terrænet er kæmpe stort (inkl. Lech m.v., som jo fom. i år 2016-17 nu er lift-forbundet 100%), de små hytter i området med god stemning og mad/drikke, aft...
erski (kan klart anbefale Heustadl med live musik 300 m FØR Mooserwirt på modsatte side, ned af den blå 1'er), ligesom selve byen er stor og varieret med gode butikker (bl.a. Napapijri) og rigtig lækre restauranter. Kan anbefale Bobo's og flotte M3 ikke langt fra hinanden begge i kælderen, store Steakhouse Anthony også i kælderen, Pete's på 1.sal, begge små vin/tapasbarer (den ene spansk, den anden Østrigsk ned af en sidegade på et hjørne) og en gourmetmiddag i den 400 år gamle Schwarzer Adler restaurant-stue. De har i øvrig også outdoor sky-pool, opvarmet (ret lækkert - og dyrt - at bo her!). Massage findes bl.a. ved Mitterdorf i kælderen. Tag også på aften-kælketur fra Nasserein-liften. Slædetur med hestevogn har vi også prøvet. Dejlig by. I bunden af de to hovedlifte ligger base camp, godt sted lige at slutte eller vores favorit; den lille Galzig Bistrobar med udendørs servering lige ved rundkørslen.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Skiløb i verdensklasse | Skrevet den 30/08 2016

Oprettet af Jan Sp

St Anton bliver man aldrig færdig med, efter 35 års erfaring og ca. 100 uger på destinationen, synes jeg godt jeg kan komme med den påstand. Jeg har ellers været mange, mange andre steder i alperne og...
norden men Stanton er nummer 1. At hele området fra i år nu er forbundet, gør det selvfølgelig endnu mere fantastisk. Jeg er med på at byen ikke er optimal, hvis man er barn, begynder eller let øvet, så med mindre man har råd til at bo i Lech, skal man kigge sig om efter et andet sted, hvis man tilhører den kategori. En anden kategori som nok også skal kigge efter noget andet, er dem som kun foretrækker velfriserede pister. Området er et eldorado for den rutinerede skiløber, med et rigt udbud, offpist og pukkelpist skiløb, krydret med pister, som hurtigt bliver kørt op, og som om eftermiddagen, er en mindre pukkelpiste. Byen er en skøn blanding østrigsk og international stemning, med et varieret udbud af afterski, og gode spisesteder. Lifsystemet er top moderne og effektivt.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar