Skiferie i St. Anton

St. Anton (Østrig)


St. Anton er et sandt paradis for dygtige skiløbere, og det er derfor et af Østrigs mest eftertragtede skisportssteder, og det er ingen undtagelse hos danskerne. Man kan på en skiferie i St. Anton folde sig ud på hele 305 kilometer markerede pister, og er man mere til skiløb uden for pisten, så er der også mere end 200 kilometer offpist i området. Det er ikke tilfældigt, at området er så veludviklet og eftertragtet, St. Anton am Arlberg er nemlig Læs mere

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om St. Anton
Skiområdet: 1304-2660 m.o.h.
Byen: 1304 m.o.h.

305 pister i alt
131 km blå
123 km rød
51 km sort

Lifter: 110 stk. / 114.407 pers/time

Slæbelifter: 28
Stolelifter: 47
Kabinelifter: 12

Østrigs største sammenhængende skiområde

St. Anton er skiområdet, hvor alle kan være med. Det har størrelsen til at tilfredsstille selv den hurtigste skiløber på pisten, den dybe sne og stejle bjergsider til offpistskiløberen og gode begynderområder i bunden af bjergene ved stort set alle områdets tilknyttede byer.

Selv de mere vovede skiløbere eller snowboardere kan få stillet freestyle-lysten i en 40 meter lang og 17 meter bred half-pipe eller i områdets funpark, hvor der venter forskellige udfordringer på hop og rails. Der er noget for alle på en skiferie i St. Anton.

Læs meget mere om skiområdet på siden med pistekortet fra St. Anton.

Andre udendørs oplevelser i St. Anton

Selvom det kan være svært at løsrive sig fra skiløbet under en skiferie i St. Anton, er der masser af andre gode muligheder på en aktiv ferie. Tag eksempelvis og nyd den tyrolske natur på de mere end 40 kilometer langrendsspor.

Langrendsnetværket er varieret og byder både på hyggespor såvel som hårdere træningsspor i forskellige længder.

Har man lyst til at vandre en tur, så er der mere end 80 kilometer spor at udforske, ligesom man kan udfordre familien eller vennerne i skøjteløb eller curling som alternativ til skiløbet. Man kan også nyde en kanetur i området eller se det hele lidt fra oven med paragliding.

Alternative aktiviteter på en skiferie i St. Anton

Er vejret skidt, eller har man blot brug for en dag indendørs, så kan multifunktionscenteret Sport Centre Arl.Rock tilbyde alternative aktiviteter som tennis, squash, vollyball, klatring og bouldering. Der findes også i denne forbindelse en stor indendørs trampolinpark med 13 trampoliner og alt, hvad der kører sig til, for at unge som gamle, begyndere og øvede, kan have en anderledes aktiv oplevelse.

Skal tempoet i stedet helt ned, så er Arlberg WellCom og Wellnesspark Arlberg Stanzertal det perfekte sted at bløde musklerne op og få slappet af i swimming pools og spaområder.

Weekendski i St. Anton

Hvis du gerne vil på en kort skitur, så er St. Anton også en oplagt destination. En af grundene til det er, at området ligger tæt på Innsbruck Lufthavn (INN).

Det tager kun lidt over en time at komme fra lufthavnen til St. Anton. På den måde bruger du minimal tid på transfer, når du vælger at tage på weekendski i St. Anton.

Hvis du gerne vil tage bilen på en kort skitur til Alperne, så kan St. Anton også være en af de bedre muligheder. Det tager cirka 9 timer fra Padborg, og det er en nem destination at køre til - selv i en almindelig personbil.

Opsummeret: Det er oplagt at tage på weekendski i St. Anton, hvis du leder efter en kort tur til Alperne i en forlænget weekend.

Den helt rigtige afterskistemning findes her

St. Anton er ikke kun kendt for sit enestående skiområde, byen er også særdeles anerkendt for sin hyggelige stemning, livlige atmosfære og ikke mindst den særlige østrigske afterski, som her lever i bedste velgående.

Allerede på vej ned af bjerget støder man på nogle af de helt rigtige afterskisteder, hvor blandt andet Mooserwirt er en sand favorit. Her bliver store bakker af fadøl, flügl og flying hirsh serveret af østrigske lederhosenklædte tjenere, der er klar til at starte en fest til lyden af klassiske afterski-hits som Anton aus Tirol.

Samme gode afterskistemning findes også på Krazy Kangaroo Bar, som dog spiller mere moderne musik fremfor de østrigske schlagere.

Enestående byliv i St. Anton

St. Anton by er en etableret by, der fungerer året rundt. Det kan mærkes i byens gader, hvor hverdagen er velbevaret og kan ses blandt alle skituristerne. Den traditionelle østrigske stemning er kendetegnende for byen, og det er hyggeligt at gå igennem de snedækkede brostensgader, hvor små butikker ligger side om side med et stort udvalg af både nationale og internationale restauranter.

Når du planlægger en skiferie i St. Anton, finder du hurtigt ud af, at indkvarteringsmulighederne i byen er ligeså vidtrækkende som udvalget af spisesteder, og det er muligt at bo i alt fra selvforsynende lejligheder, til morgenmadspensioner og luksushoteller. Med andre ord, så rummer St. Anton det hele.

Udvalgte skirejser fra St. Anton

Søg efter skirejser

Heart Hotel Arlberg

Vil du på skiferie til enestående St. Anton og bo på et hotel med wellness? Så er du kommet til det rette sted!

Vaya Resort St. Anton

Det nyopførte og luksuriøse Excellent lejlighedskompleks Vaya Resort St. Anton er det perfekte valg for dig, som stiller høje krav til din indkvartering under skiferien i Østrig. Vaya Resort St. Anton består af hyggelige og smagfuldt møbleret lejligheder, som alle er indrettet med sans for detaljerne. Lejlighederne kan rumme op fra 2-10 personer og er derfor velegnet til både par og mindre grupper, som ønsker en skiferie i luksuriøse omgivelser. Vaya Resort St. Anton er et lejlighedskompleks med rigtig gode Læs mere

Billeder og video fra St. Anton


Brugernes anmeldelser af St. Anton

Skiterræn
4,25
Liftsystem
4,03
Afterski
4,22
Byen
4,07
Børnevenlighed
3,50
Begyndervenlighed
2,83
Prisniveau
3,17
Offpiste
4,67
St. Anton har en samlet score på 3,84 stjerner ud af 5. Baseret på 199 anmeldelser.
Top10 i Europa - Anmeldt d. 31/07 2020 16:09 - Oprettet af Mads

Top destination. Eneste destinationer i Europa der kan matche Stanton på by og pister er de store franske som Val-D og Val-T. I off pisten er der mange andre goder steder. Steen du er vist en meget kræsen mand :-)

Dette område er overvurderet - St Anton - Anmeldt d. 20/04 2020 19:56 - Oprettet af Steen Poulsen

Alt for mange mennesker, pister er smalle, dårlige pister om eftermiddagen, området ikke forandret sider 80`erne. Der er ingen hytte service i terræn - ud over midterstation og Ulmerhytten. Ialt en ringe destination.

Stort område, levende by, god afterski - Anmeldt d. 28/11 2016 08:31 - Oprettet af Mads Cronquist

St.Anton vil altid være favoritområdet, fordi terrænet er kæmpe stort (inkl. Lech m.v., som jo fom. i år 2016-17 nu er lift-forbundet 100%), de små hytter i området med god stemning og mad/drikke, afterski (kan klart anbefale Heustadl med live musik 300 m FØR Mooserwirt på modsatte side, ned af den blå 1'er), ligesom selve byen er Læs mere

Indlæs flere anmeldelser

Snemeldinger og vejr

Mandag
Kraftig regn
Kraftig regn
14ºC
1ºC
3,9 mm
1,8 m/s
syd
Tirsdag
Let regn
Let regn
8ºC
5ºC
0,9 mm
2,1 m/s
nord-nordvest
Onsdag
Let regn
Let regn
12ºC
1ºC
0,8 mm
3,3 m/s
vest-nordvest
Torsdag
Kraftige regnbyger
Kraftige regnbyger
9ºC
6ºC
13,1 mm
1,7 m/s
vest-nordvest

Derfor elsker vi at tage på skiferie i St. Anton

St. Anton er nok et af verdens mest populære skiområder, og steder har ikke fået sit gode ry uden grund. Som det står nærmere beskrevet ovenfor, så er St. Anton et paradis for skiløberen - begynderen såvel som den rutinerede.

Hvis ikke du har besøgt St. Anton før, så er det på tide. Og mangler du stadig det sidste gode argument for at lade årets skiferie gå til Østrigske St. Anton, så læs videre herunder, hvor vi opsummerer alle de gode grunde der er til at tage på skirejse til St. Anton.

Skiferie i verdensklasse

St. Anton har i årevis været et velbesøgt og velrenommeret skisportssted, og det kan ses i både funktionalitet, effektivitet, faciliteter og forhold. Du har alle muligheder for gode vintersportsoplevelser i St. Anton, og der er aldrig noget, der ikke virker. Sneforholdene er gode uanset hvornår du ankommer, infrastrukturen i liftesystemet fungerer, og der er ingen spildtid - i St. Anton oplever du Østrigsk effektivitet, når den er på sit højeste.

Udfordringer og oplevelser for alle på skirejsen til St. Anton

St. Anton har nogle af verdens bedste skiskoler og forhold for børn og nybegyndere. St. Anton har også nogle af verdens stejleste og mest udfordrende sorte pister, og så har St. Anton alt derimellem. Uanset hvilket niveau eller sværhedsgrad, du løber på, så har Østrigske St. Anton noget for dig, og der er rig mulighed for at avancere og udvikle sit skiløb eller sin freestyle.

Gode aktiviteter - også udenfor pisterne

St. Anton er et skisportssted, men også et ferieparadis. Du behøver med andre ord ikke at stå på ski alle dage og hele tiden for at have en god vinterferie. Der findes et væld af aktiviteter i form af sportsgrene, shopping, naturoplevelser og udflugter, spa-behandlinger og leg og underholdning. Der er rigeligt at tage sig til, og ingen kommer til at kede sig i St. Anton.

Afterski i St. Anton

Østrigsk afterski har ry for at være "den rigtige" afterski. Og mon ikke at St. Anton kan leve op til forventningen om den rigtige Østrigske afterski? Det mener vi bestemt. Når du skal opleve en ægte afterski i Østrig, så bør du lægge turen forbi MooserWirt, der nok er det mest kendte afterski sted i St. Anton. Baren har alt hvad du forbinder med en god afterski; høj musik, mange mennesker, kolde øl og dans på bordene. Her har man altid en god fest.

Er du til en mere rolig og hyggelig stemning, så er Anton Bar et godt valg. Denne bar ligger centralt placeret lige ved bunden af hovedpisten, og har en god og varm atmosfære, rolig musik og et godt udvalg af drinks og specialøl. Som en bonus er denne bar tilknyttet både en frokost- og en aftenrestaurant, der hver især serverer mad af høj kvalitet.

Gode spisesteder og restauranter i St. Anton

St. Anton har et godt og bredt udvalg af gode spisesteder - det er et velbesøgt og stort område, og det kræver et solidt repertoire og udbud af madsteder. Af gode restauranter i St. Anton kan nævnes Tapas Vinos, Restaurant St. Anton og Galzig Bistrobar. Disse leverer alle en høj kvalitet og et godt og varieret menukort.

Artikler om skiferie til St. Anton

St. Anton – skiområdet der er svær at slå

Ny gondol og stolelift til St. Anton 2021/22

10 skiområder til eksperten

Ny lift i St. Anton 2019/20


Kort over St. Anton

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i St. Anton. Klik på nålene for mere info. Der er 1134 km fra Kolding til St. Anton.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen