Kæmpe 20-års fødselsdagsudsalg - 3.000 varer nedsat

Skiferie i St. Anton (Østrig)


St. Anton er et sandt paradis for dygtige skiløbere, og det er derfor et af Østrigs mest eftertragtede skisportssteder, og det er ingen undtagelse hos danskerne. Man kan på en skiferie i St. Anton folde sig ud på hele 305 kilometer markerede pister, og er man mere til skiløb uden for pisten, så er der også mere end 200 kilometer offpist i området. Det er ikke tilfældigt, at området er så veludviklet og eftertragtet, St. Anton am Arlberg er nemlig Læs mere

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om St. Anton
Skiområdet: 1304-2660 m.o.h.
Byen: 1304 m.o.h.

305 km pister i alt
131 km blå
123 km rød
51 km sort

Lifter: 110 stk. / 114.407 pers/time

Slæbelifter: 28
Stolelifter: 47
Kabinelifter: 12
Mere information om St. Anton under banneret

Østrigs største sammenhængende skiområde

St. Anton er skiområdet, hvor alle kan være med. Det har størrelsen til at tilfredsstille selv den hurtigste skiløber på pisten, den dybe sne og stejle bjergsider til offpistskiløberen og gode begynderområder i bunden af bjergene ved stort set alle områdets tilknyttede byer. Selv de mere vovede skiløbere eller snowboardere kan få stillet freestyle-lysten i en 40 meter lang og 17 meter bred half-pipe eller i områdets funpark, hvor der venter forskellige udfordringer på hop og rails.

Læs meget mere om skiområdet på siden med pistekortet fra St. Anton.

Andre udendørs oplevelser i St. Anton

Selvom det kan være svært at løsrive sig fra skiløbet under en skiferie i St. Anton, er der masser af andre gode muligheder på en aktiv ferie. Tag eksempelvis og nyd den tyrolske natur på de mere end 40 kilometer langrendsspor. Langrendsnetværket er varieret og byder både på hyggespor såvel som hårdere træningsspor i forskellige længder. Har man lyst til at vandre en tur, så er der mere end 80 kilometer spor at udforske, ligesom man kan udfordre familien eller vennerne i skøjteløb eller curling som alternativ til skiløbet. Man kan også nyde en kanetur i området eller se det hele lidt fra oven med paragliding.

Alternative aktive aktiviteter

Er vejret skidt, eller har man blot brug for en dag indendørs, så kan multifunktionscenteret Sport Centre Arl.Rock tilbyde alternative aktiviteter som tennis, squash, vollyball, klatring og bouldering. Der findes også i denne forbindelse en stor indendørs trampolinpark med 13 trampoliner og alt, hvad der kører sig til, for at unge som gamle, begyndere og øvede, kan have en anderledes aktiv oplevelse. Skal tempoet i stedet helt ned, så er Arlberg WellCom og Wellnesspark Arlberg Stanzertal det perfekte sted at bløde musklerne op og få slappet af i swimming pools og spaområder.

Den helt rigtige afterskistemning findes her

St. Anton er ikke kun kendt for sit enestående skiområde, byen er også særdeles anerkendt for sin hyggelige stemning, livlige atmosfære og ikke mindst den særlige østrigske afterski, som her lever i bedste velgående. Allerede på vej ned af bjerget støder man på nogle af de helt rigtige afterskisteder, hvor blandt andet Mooserwirt er en sand favorit. Her bliver store bakker af fadøl, flügl og flying hirsh serveret af østrigske lederhosenklædte tjenere, der er klar til at starte en fest til lyden af klassiske afterski-hits som Anton aus Tirol. Samme gode afterskistemning findes også på Krazy Kangaroo Bar, som dog spiller mere moderne musik fremfor de østrigske schlagere.

Enestående byliv i St. Anton

St. Anton by er en etableret by, der fungerer året rundt. Det kan mærkes i byens gader, hvor hverdagen er velbevaret og kan ses blandt alle skituristerne. Den traditionelle østrigske stemning er kendetegnende for byen, og det er hyggeligt at gå igennem de snedækkede brostensgader, hvor små butikker ligger side om side med et stort udvalg af både nationale og internationale restauranter. Indkvarteringsmulighederne i byen er ligeså vidtrækkende som udvalget af spisesteder, og det er muligt at bo i alt fra selvforsynende lejligheder, til morgenmadspensioner og luksushoteller. Med andre ord, så rummer St. Anton det hele.

Udvalgte skirejser fra St. Anton

Søg efter skirejser

Skinetworks Pension Talhof Nigg

Lige rundt om hjørnet fra hovedgaden i St. Anton, finder du Talhof Nigg, der med sin beliggenhed, autentiske atmosfære og smilende skandinaviske personale danner rammerne for en dejlig skiferie.

Hotel "Chalet Murr"

Med et ophold på Chalet Murr får du en indkvartering som er skræddersyet til at nyde alt det bedste som St. Anton har at byde på. Hotellet ligger tæt ved hovedgaden, men lige præcis roligt nok til at her er fredeligt. Chalet Murr har plads til 30 gæster og vi kan tilbyde både 2, 3 og 4-personers værelser af pæn standard. Med et ophold på Chalet Murr er der morgenmad inkluderet, som serveres i den hyggelige lille restaurant. Hotellet er Læs mere

Billeder og video fra St. Anton


Brugernes anmeldelser af St. Anton

Skiterræn
4,25
Liftsystem
4,03
Afterski
4,22
Byen
4,07
Børnevenlighed
3,50
Begyndervenlighed
2,83
Prisniveau
3,17
Offpiste
4,67
Samlet score er 3,84 stjerner ud af 5 . Baseret på. 199 anmeldelser.
Top10 i Europa - Anmeldt d. 28/09 2022 18:36 - Oprettet af Mads

Top destination. Eneste destinationer i Europa der kan matche Stanton på by og pister er de store franske som Val-D og Val-T. I off pisten er der mange andre goder steder. Steen du er vist en meget kræsen mand :-)

Dette område er overvurderet - St Anton - Anmeldt d. 28/09 2022 18:36 - Oprettet af Steen Poulsen

Alt for mange mennesker, pister er smalle, dårlige pister om eftermiddagen, området ikke forandret sider 80`erne. Der er ingen hytte service i terræn - ud over midterstation og Ulmerhytten. Ialt en ringe destination.

Stort område, levende by, god afterski - Anmeldt d. 28/09 2022 18:36 - Oprettet af Mads Cronquist

St.Anton vil altid være favoritområdet, fordi terrænet er kæmpe stort (inkl. Lech m.v., som jo fom. i år 2016-17 nu er lift-forbundet 100%), de små hytter i området med god stemning og mad/drikke, afterski (kan klart anbefale Heustadl med live musik 300 m FØR Mooserwirt på modsatte side, ned af den blå 1'er), ligesom selve byen er Læs mere

Mere information om St. Anton under banneret

Snemeldinger og vejr

Onsdag
Let regn
Let regn
7ºC
4ºC
0,2 mm
1,1 m/s
syd-sydvest
Torsdag
Let regn
Let regn
7ºC
4ºC
0,5 mm
1,1 m/s
nordøst
Fredag
Let regn
Let regn
5ºC
4ºC
1,5 mm
1,0 m/s
nord
Lørdag
Skyet
Skyet
12ºC
1ºC
0,0 mm
1,6 m/s
sydvest

Kort over St. Anton

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i St. Anton. Klik på nålene for mere info. Der er 1134 km fra Kolding til St. Anton.

Find tilbud på skirejser