🚴 INTROTILBUD: Spar mindst 30 % på det nye Kilpi cykeltøj - Bl.a. cykelshorts til 299 kr. her

St. Anton

St. Anton er et paradis for dygtige skiløbere, og det er derfor et af Østrigs mest eftertragtede skisportssteder. Man kan under en skiferie i St. Anton folde sig ud på de 305 km pister. Er man mere til skiløb uden for pisten, er der i St. Anton mere end 200 km off piste.

Østrigs skiuniversitet og VM 2001

Destinationen St. Anton am Arlberg er tilmed hjemsted for Østrigs skiuniversitet, og store dele af skiløbets udvikling har fundet sted netop her. I 2001 var destinationen tilmed vært ved VM.

På snowboard i St. Anton

For snowboardere er der en 40 meter lang og 17 meter bred half-pipe og en funpark med 8-10 forhindringer – så også for snowboardere er der tale om en destination med udfordringer. Generelt set er St. Anton en meget udfordrende destination, der kan byde på skiløb i særklasse – og man bliver udfordret. Uanset om man vælger blå, røde eller sorte pister.

Aktiviteter i St. Anton uden ski

Selvom det kan være svært at løsrive sig fra skiløbet under en skiferie i St. Anton er der masser af andre muligheder. Man kan både forsøge sig med curling, skøjteløb, squash, tennis, keglebane, kanetur, paragliding og meget andet.


Skiområdet hænger sammen med byerne: Lech & Zürs og Warth-Schröcken

Skiferie forslag i St. Anton

Chalet Haus Elfie Chalet Haus Elfie Bus fra 5.599,-/pers.
Hotel Mooserkreuz Hotel Mooserkreuz Bil fra 2.211,-/pers.
Hotel Arlberg Hotel Arlberg Bil fra 3.282,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Endelig tilbake i St. Anton
Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om St. Anton

Her kan du se brugernes karakterer for St. Anton.

Skiterræn:
4,25
Liftsystem:
4,03
Afterski:
4,22
Byen:
4,07
Børnevenlighed:
3,50
Begyndervenlighed:
2,83
Prisniveau:
3,17
Off-piste:
4,67
Samlet score er 3,84 / 5 ud fra 199 anmeldelser.

Dette område er overvurderet - St Anton | Skrevet den 20/04 2020

Oprettet af Steen Poulsen

Alt for mange mennesker, pister er smalle, dårlige pister om eftermiddagen, området ikke forandret sider 80`erne. Der er ingen hytte service i terræn - ud over midterstation og Ulmerhytten. Ialt en ringe destination.

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Stort område, levende by, god afterski | Skrevet den 28/11 2016

Oprettet af Mads-Cronquist

St.Anton vil altid være favoritområdet, fordi terrænet er kæmpe stort (inkl. Lech m.v., som jo fom. i år 2016-17 nu er lift-forbundet 100%), de små hytter i området med god stemning og mad/drikke, aft...
erski (kan klart anbefale Heustadl med live musik 300 m FØR Mooserwirt på modsatte side, ned af den blå 1'er), ligesom selve byen er stor og varieret med gode butikker (bl.a. Napapijri) og rigtig lækre restauranter. Kan anbefale Bobo's og flotte M3 ikke langt fra hinanden begge i kælderen, store Steakhouse Anthony også i kælderen, Pete's på 1.sal, begge små vin/tapasbarer (den ene spansk, den anden Østrigsk ned af en sidegade på et hjørne) og en gourmetmiddag i den 400 år gamle Schwarzer Adler restaurant-stue. De har i øvrig også outdoor sky-pool, opvarmet (ret lækkert - og dyrt - at bo her!). Massage findes bl.a. ved Mitterdorf i kælderen. Tag også på aften-kælketur fra Nasserein-liften. Slædetur med hestevogn har vi også prøvet. Dejlig by. I bunden af de to hovedlifte ligger base camp, godt sted lige at slutte eller vores favorit; den lille Galzig Bistrobar med udendørs servering lige ved rundkørslen.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar