Kæmpe 20-års fødselsdagsudsalg - 3.000 varer nedsat

Skiferie i Ischgl

Ischgl (Østrig)


Ischgl ligger i Paznaundalen i Tyrol og er en af de traditionelle destinationer for danskere, der skal på skiferie. I nærheden af Ischgl ligger også Kappl og Galtür, som bestemt også er værd at besøge, hvis din skiferie går til Paznaundalen. Her kan man forvente perfekte pister, unikke offpistruter og den velkendte hyggelige østrigske stemning i hjertet af Tyrol.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Ischgl
Skiområdet: 1400-2872 m.o.h.
Byen: 1400 m.o.h.

66 km pister i alt
14 km blå
40 km rød
12 km sort

Lifter: 44 stk. / 88.900 pers/time

Slæbelifter: 13
Stolelifter: 25
Kabinelifter: 5
Mere information om Ischgl under banneret

Tag familien med på skiferie til Ischgl

Når man rejser med hele familien på ski, så er det ikke altid sikkert, at alle medlemmer af familien synes det samme er lige sjovt. De mindste skiløbere har det bedst med at lege rundt på de blå og røde pister, mens forældrene måske gerne vil ud og prøve kræfter med noget mere udfordrende terræn. Det er intet problem i Ischgl, hvor skiområdet kan opfylde alles ønsker. Mens børnene om morgenen trygt træner skifærdighederne på skiskole, kan forældrene få fart under skiene, før alle samles til frokost og kan nyde resten af dagen i hinandens selskab.

Ischgl har skiløb for alle - og helt til Schweiz

I Ischgl findes intet mindre end 239 kilometer pister fordelt på blå, rød og sort, og med det store liftsystem af 45 lifter, som kan transportere 96.533 personer i timen, så er det nemt og hurtigt at komme rundt i området. Man skal på skiferien til Ischgl aldrig være bekymret for, om der er sne på pisterne, da der er snegaranti helt fra november til april, og skulle det være tyndt ovenfra, så har området 1.100 snekanoner til at sikre perfekt skiløb hele sæsonen. Hovedparten af skiområdet ligger hele 2.300-2.872 meter over havets overflade, og er i sig selv en god garanti for gode forhold for skiløb.

Skiområdet er fundet med det toldfrie Samnaun i Schweiz, og man har altså mulighed for at stå på ski over grænsen mellem Østrig og Schweiz og hele vejen ned til byen. Der er god mulighed for både at udforske den schweiziske side af bjerget, samt at gå en tur eller snuppe frokosten i Samnaun. Man behøver naturligvis kun ét liftkort til hele herligheden.

Få luft under skiene i Ischgl snowpark

Foruden fremragende pister, så byder Ischgl også på udfordringer for adrenalinsøgende freestyle-skiløbere og snowboardere. Ved Idalp ligger Ischgls snowpark, som består af to parkområder. I det største af områderne, Park-Area 1, findes 16 elementer fordelt på hop, bokse og rails, og der er plads til alle uanset, om man er helt ny indenfor freestyle, eller om man allerede tager de største hop i parken. I Park-Area 2 henvender sig mere til de mere erfarne freestyleudøvere, da sværhedsgraden her er skruet op på området 15 elementer. Hovedattraktionen i dette område er det store bagjump for enden af parken, hvor alle kan være med. Her tager man et stejlt hop og lander blødt i en stor oppustet pude.

For de mindre vovede, så kan man tage Ischgls Funline, som ligger i forbindelse med snowparkområderne. Her møder freestylestilen den almindelige piste. Gennem en bane af skarpe sving, små hop og elementer til fartaccelaration er der her sjov at hente for hele familien uanset niveau.

Et sandt paradis for freeride

Hvert år søger mange mod Ischgl og de uberørte linjer i den dybe sne, og det er ikke uden grund, for Ischgl er et af de største freeride regioner i Europa. Der findes mange markerede offpistruter tæt på både pister og lifter, og endnu flere muligheder for den erfarne freerider for at sætte spor i den uberørte sne, hvis man vil gå lidt efter det. Der er altså mulighed for at træne sine evner i offpisten uanset, hvilket niveau man er på, da man ikke nødvendigvis behøver at bevæge sig langt væk fra de velkendte omgivelser. Samtidig vil man heller ikke komme til at opleve, at der mangler udfordringer uanset hvor professionel man er i den dybe sne. Det er dog vigtigt at være bekendt med sikkerhedsudstyret, når man begiver sig ud i offpisten, og Ischgl tilbyder også både guidede ture og workshops i at jagte den uberørte sne.

Afterskiing i Ischgl

Ischgl er kendt for den særdeles livlige afterskistemning på såvel restauranter og små barer som natklubber. Området er blandt de mere eksklusive, og hvert år afholdes den store "Top of the Mountain" koncert hvor kendte navne som Robbie William, Helene Fischer, Elton John, Tina Turner og mange mange flere har optrådt.

Konstant udvikling af området

I Ischgl står byggeriet sjældent stille, området forbedres løbende, ældre lifte udskiftes og nye moderne skihytter kommer til. Det går næsten ikke et år, hvor vi ikke kan berette om en nyhed i området, som er blandt verdens bedste. Blandt andet fik området 2 nye topmoderne stolelifte til vinteren 2020. Året inden blev der også bygget nye lifte, hvor den ene bl.a. slog rekord for "største højdeforskel med en 6-personers stolelift". Oftest udskifter Ischgl de gamle og slidte lift med 6 eller 8 personers stolelifte, som kan transportere mange flere folk i timen. Hvert år får du altså mere luksus, mindre liftkø og mere tid på ski i Ischgl.

Udvalgte skirejser fra Ischgl

Søg efter skirejser

Skinetworks Hotel Sylvia

Smilende skandinavisk personale, fantastisk mad og beliggenhed tæt på skiområdet i Ischgl - velkommen til vores eget Hotel Sylvia.

Hotel "Elizabeth Arthotel"

Søsterhotellet til Madlein, som ligeledes ejes af familien Aloys. Luksushotel for enden af pisten og lige overfor Pardatschgratbahn. Det er noget af det tætteste man kommer på ski-in/ski-out. Hotellets bar Shatzi bar er en livlig afterskibar om eftermiddagen, hvorefter den udfylder rollen som Pizza restaurant om aftenen. På selve hotellet hedder restauranten Eliza Culinarium, som ledes af Thomas Zechner. Fra det kreative køkken i Eliza, kreerer han nu Art nouveau for gæsterne. Spændende international gastronomi, som gennemsyrer aftenmenuen med 5 Læs mere

Billeder og video fra Ischgl


Brugernes anmeldelser af Ischgl

Skiterræn
4,33
Liftsystem
4,41
Afterski
4,46
Byen
4,26
Børnevenlighed
2,60
Begyndervenlighed
3,10
Prisniveau
3,00
Offpiste
3,20
Samlet score er 3,67 stjerner ud af 5 . Baseret på. 249 anmeldelser.
Skønt sted med masser af muligheder - Anmeldt d. 28/09 2022 11:43 - Oprettet af Bjarne Jepsen

Har været mange steder, men Ischgl har har alt. Er nu endt med Ischgl fast de sidste 9 år Kom 1.gang ca 35 år og der er stadig alt det sjove unge har brug for. I dag nu 69 år der er også alt hvad den nuværende aller har brug for af hygge og stemning. Samt top liftsystem og Læs mere

Stærkt overvurderet - Anmeldt d. 28/09 2022 11:43 - Oprettet af Lasse

Jeg forstår ikke hvorfor folk synes Ischgl så fantastisk at man er villig til leve med de sindsygt mange mennesker på pisterne og det virkelig høje pris niveau.Området har et virkeligt effektivt liftsystem, og det er sindsygt imponerende hvor mange mennesker de kan flytte, der er stort set aldrig liftkø nogen steder. Desværre er der bare dårligt plads til Læs mere

12 gange : 0)))) - Anmeldt d. 28/09 2022 11:43 - Oprettet af Michael Blarke

Super by og skiterræn, kan kun anbefales.

Mere information om Ischgl under banneret

Snemeldinger og vejr

Onsdag
Let regn
Let regn
8ºC
6ºC
0,1 mm
1,8 m/s
syd-sydvest
Torsdag
Regn
Regn
7ºC
4ºC
1,0 mm
0,8 m/s
nordøst
Fredag
Let regn
Let regn
5ºC
4ºC
1,2 mm
1,0 m/s
nord
Lørdag
Skyet
Skyet
11ºC
1ºC
0,0 mm
1,3 m/s
sydvest

Kort over Ischgl

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Ischgl. Klik på nålene for mere info. Der er 1170 km fra Kolding til Ischgl.

Find tilbud på skirejser