☔ Udsalg på regntøj - Over 200 nedsatte modeller - Dag-til-dag levering 💦

Morzine

Morzine en by med sjæl

Morzine er en alpin by i hjertet af Potes du Soleil, her tilbydes skiløbere en autentisk bjergoplevelse og adgang til 600 km piste. Du finder også en lang historie, kultur arv, traditionel arkitektur og en misundelses værdig gastronomiske muligheder. Morzine har alt der skal til for en perfekt skiferie.

Området er beliggende mellem Mont-Blanc og Leman søden (Geneve søen), Morzine er også kulturelt vejkryds mellem Frankrig og Schweiz, som begge har stærke Alpe traditioner. Du når området på omkring 1 times kørsel fra Geneve, så dermed super nemt at nå til.

Klar, parat, ski!

Morzine har stort udvalg af pister der udfordre skiløbere i alle niveauer, og med 600 km pister, sikre det, at ingen kommer til at kede sig. Du finder træ skiløb, nemme brede pister, stejle pister, pukkel pister, snowparker, børne områder mv. Lige i hjertet af Portes du Soleil.

Når du kommer forbi, så husk og stop op og nyd de forskellige udsigter, som fx Mount-Blanc, skovområderne, snebeklædte bjergsider, "chokoladekasse" landsbyerne mv. Hvis du fx tager Pleney liften fra Morzine kan du forlade og ankomme tilbage til landsbyen med skiene på. Øverst på liften finder du dens overdækkede rullende tæppelift og lette løb for begyndere, men også dens mytiske racepiste lige ind i landsbyen. Du må heller ikke snyde dig selv for tur til toppen af Chamossiere, som er det højeste punkt i området.

Lokale markeder og natteliv

Morzine er en rigtig landsby med lokale markeder og butikker, så står du ikke på ski, er her masser af give sig til. Fx kan du besøge ostemageren "La Fritiere", eller chokolade butikken "Au Delice Chocolate" hvor håndlavet chokolade produceres, eller besøge mikro bryggeriet Ibex & Bec Jaune. Hvis du skulle få trætte fødder af alt den vandring :) Så fortvivl ej, der er hestevogne til at transportere dig rundt i den gamle bydel.

Nattelivet er meget varierende og her er også noget for en hver takket være the store internationale klientel der hvert år besøger området. Du finder rigtig mange afterski barer ved bunden af pisterne, live musik og dj's er normen på rigtig mange barer. Og ønsker du at feste længe er der også rig mulighed for det.


Skiområdet hænger sammen med byen: Avoriaz

Skiferie forslag i Morzine

Hotel Le Petit Dru Hotel Le Petit Dru Bil fra 2.719,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Morzine

Her kan du se brugernes karakterer for Morzine.

Skiterræn:
3,90
Liftsystem:
3,90
Afterski:
3,00
Byen:
3,70
Samlet score er 3,63 / 5 ud fra 10 anmeldelser.

Dejligt sted.. | Skrevet den 05/08 2005

Oprettet af Sarah

hej...

jeg var i Morzine for 1 år siden, og det var dejligt.
Det var så varmt at ver gang vi kom op i skiliften skulle vi åbne vores jakker,for det var meget varmt, men samtidigt var der mas...
ser af sne.Vi var der i uge6.
så prøv det hvis du kan hyggelige byen når du står på ski og gode løjper...
men jeg vil ikke anbefale det hvis du er nybegynder,
der er mange sorte pister og de er svære at komme uden om...

Kærlig hilsen Sarah!
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Opret kommentar