Skiferie i Whistler / Blackcomb (Canada)

Rejsebureauer til Whistler / Blackcomb: DANexplore

Whistler er enhver skiløbers drøm, et skisportssted i absolut verdensklasse og kåret af førende skimagasiner som Nordamerikas bedste skisportssted. Alt er nyt, stort og supereffektivt, skiterrænet er fantastisk, og de lokale gør alt, for at du skal have det godt. Selv den barske canadiske vinter er mildnet af Stillehavets nærhed.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Whistler / Blackcomb
Skiområdet: 675-2284 m.o.h.
Byen: 2200 m.o.h.

200 pister i alt
35 stk.
110 stk.
55 stk.

Lifter: 33 stk. / 59.007 pers/time

Slæbelifter: 12
Stolelifter: 18
Kabinelifter: 3

Masser af højdemeter og skovpister på bjergene Whistler og Blackcomb

Kun 120 km fra storbyen Vancouver ligger skibyen Whistler mellem bjergene Whistler og Blackcomb. De to bjerge har den største stigning i hele Nordamerika, hele 1600 højdemeter fra top til bund. Skisæsonen er lang her, fra midt i november til juni. Snemængderne er overvældende: over 9 meter sne om året. Det er derfor ikke så mærkeligt, at netop Whistler er en storfavorit blandt nogle af verdens bedste snowboardere og skiløbere.

Off-piste skiløb i bowls eller skiløb på double black diamond pister

Skiterrænet er utroligt varieret, der er over 200 nedfarter, fra de mageligste blå boulevarder til de stejleste double black diamond pister. Mange pister snor sig gennem skoven, hvor du kan finde læ i dårligt vejr. Når sneen falder, kan off-piste entusiaster glæde sig til pragtfuldt off-piste skiløb i de 12 alpine bowls, betegnelsen for de kæmpestore gryder på bagsiden af bjergene. Liftsystemet er et af verdens mest avancerede. Der er 15 expresslifter, og hver af dem giver mulighed for mange og dejligt lange nedfarter. Liftkøer er et sjældent fænomen på disse kanter.

Whistler er snowboardernes paradis

Whistler er kåret til Amerikas bedste snowboardområde. Der er masser af plads, du kan udfolde dig på, og et dejligt varieret terræn med spændende pister, pipes og parker; et ideelt område for både begyndere og eksperter, og en sand drøm for offpistentusiaster.

Prøv også heliskiing, hundeslæde eller nattelivet på saloons i Whistler

Kan du rive dig løs fra skiene, er der andre måder at opleve terrænet på. Du kan køre hundeslæde, snescooter, prøve sneskovandring eller heliskiing. Whistler er en moderne ferieby, fuld af miljø og atmosfære. En by som er skabt for skiløbere. I den store gågadezone er der mere end 150 butikker, mere end 80 restauranter med både internationalt og canadisk køkken, og et godt udvalg af små billige fastfood-steder og coffeeshops. Nattelivet i Whistler er til alle seks stjerner. Der er saloons, spillebuler, luksusbarer, diskoteker - alt hvad hjertet kan begære.

Billeder og video fra Whistler / Blackcomb


Brugernes anmeldelser af Whistler / Blackcomb

Skiterræn
4,52
Liftsystem
4,48
Afterski
3,78
Byen
4,04
Børnevenlighed
4,00
Begyndervenlighed
4,50
Prisniveau
4,50
Offpiste
5,00
Whistler / Blackcomb har en samlet score på 4,35 stjerner ud af 5. Baseret på 23 anmeldelser.
Det ultimative skiferieområde - Anmeldt d. 22/01 2018 14:07 - Oprettet af Sanne Precht Jensen

Var i Whistler i vinteren 2016, og det er den fedeste skioplevelse til dato. Man forstår næsten ikke størrelsen på området, før man har prøvet at køre der. Det er ENORMT. Vi kørte på ski uafbrudt i 7 hele dage, og vi prøvede hele tiden nye områder, men nåede nok kun at køre på max halvdelen af alle pister. Selv Læs mere

Verdens bedste skiområde - Anmeldt d. 31/08 2015 15:49 - Oprettet af Claus Madsen

jeg var i Whistler i sæsonen 10/11 hvor vi fik 1579 cm sne. Det var helt fantastiske 6 måneder, hvis man elsker at køre off piste. Det er en grund til at Whistler Blackcomb flere gange er blevet kåret til verdens bedste skiområde - og det er simpelthen at alt bare fungerer!Selve skiområdet er ENORMT, alt hænger fantastisk godt Læs mere

Et par tips til et længere ophold... - Anmeldt d. 25/07 2014 09:50 - Oprettet af Kenneth

Whistler er en fed destination - Glimrende pister og oceaner af off-piste.Har tilbragt 4 mdr på board der og vil MEGET gerne tilbage.Økonomi:Du skal give den fuld gas mht arbejde før du tager af sted, for det er en dyr fornøjelse at klare en sæson i Whislter.Kom i gang med at søge bolig ASAP ! Priserne er høje Læs mere

Indlæs flere anmeldelser

Snemeldinger og vejr

Torsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
17ºC
31ºC
0,0 mm
1,1 m/s
sydøst
Fredag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
16ºC
29ºC
0,0 mm
1,2 m/s
syd-sydøst
Lørdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
15ºC
26ºC
0,0 mm
1,1 m/s
øst
Søndag
Skyet
Skyet
19ºC
31ºC
0,3 mm
1,4 m/s
syd

Artikler om skiferie til Whistler / Blackcomb

For andet år i træk - Whistler/Blackcomb er bedst

Spontan sviptur til Whistler for far, mor og 2 børn.


Kort over Whistler / Blackcomb

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Whistler / Blackcomb. Klik på nålene for mere info. Der er km fra til Whistler / Blackcomb.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen