Skiferie i Saas Fee

Saas Fee (Schweiz)

Rejsebureauer til Saas Fee: Italiavillas.net, SnowTrex.dk, Sunweb

Saas Fee ligger i hjertet af Saas-dalen, en dal med nogle af de højeste bjerge i Schweiz. Her er ikke mindre end 18 "viertausender", altså bjerge over eller meget tæt på 4000 meters højde. Med så høje bjerge og mulighed for skiløb fra 1500 til 3600 meters højde er her altid sne, der er sågar mulighed for sommerski på gletscheren. Saas Fee byder også på andre ting end skiløbAf andre aktiviteter i terrænnet kan man foretage sig eksempelvis isklatring, curling, langrend, sneskovandring og heliskiing.... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Saas Fee
Skiområdet: 1800-3500 m.o.h.
Byen: 1800 m.o.h.


Lifter: 19 stk.

Slæbelifter: 10
Tog/baner: 1
Stolelifter: 2
Kabinelifter: 7
Saas Fee ligger i hjertet af Saas-dalen, en dal med nogle af de højeste bjerge i Schweiz. Her er ikke mindre end 18 "viertausender", altså bjerge over eller meget tæt på 4000 meters højde.
Med så høje bjerge og mulighed for skiløb fra 1500 til 3600 meters højde er her altid sne, der er sågar mulighed for sommerski på gletscheren.

Saas Fee byder også på andre ting end skiløb

Af andre aktiviteter i terrænnet kan man foretage sig eksempelvis isklatring, curling, langrend, sneskovandring og heliskiing.

Udvalgte skirejser fra Saas Fee

Søg efter skirejser

Hotel Allalin

Hotel Allalin er en vidunderlig indkvartering til en fantastisk vintersportsferie i smukke Schweiz. Hotellet er beliggende i udkanten af centrum, og der er en bus til skilifterne. Værelserne er pæne indrettede, og dejlige at komme hjem til efter en dag på pisterne. Om aftenen kan du tage plads i hotellets restaurant, og nyde et godt måltid sammen med dine medrejsende. Har du brug for at slappe af, kan du tage brug af hotellets dejlige sauna. God ferie!

Hotel Europa

Hotel Europa er et godt sted til din skiferie. Det familiedrevet hotel har en autentisk, hyggelig atmosfære. Centrum samt skibus stoppestedet ligger ca. 150 meter væk. Efter en lang dag på pisterne kan du slappe af på værelset eller besøge spaen. Få en beroligende massage til dine stive muskler eller tag i saunaen, jacuzzien eller det tyrkiske bad. I restauranten serveres der god mad morgen og aften. Hvis man vil skåle for en god ferie sammen, kan man bestille en Læs mere

Hotel Les Amis

Hotel Les Amis ligger i det livlige centrum af Saas-Fee, og indenfor gåafstand finder du Alpin Express-liften, der tager dig direkte til pisterne. Omkring hotellet finder du mange fine restauranter, hvor du kan nyde et lækkert måltid efter en dag med skiløb. Hotellet er lille men hyggeligt, og har en dejlig lobby med et bibliotek samt legetøj til børnene. De 17 værelser er alle meget lyse og har balkon, badeværelse, hårtørrer og smart -tv. Under dit ophold kan du tage Læs mere

Billeder og video fra Saas Fee


Brugernes anmeldelser af Saas Fee

Skiterræn
4,00
Liftsystem
5,00
Afterski
3,00
Byen
5,00
Børnevenlighed
0,00
Begyndervenlighed
0,00
Prisniveau
0,00
Offpiste
0,00
Saas Fee har en samlet score på 4,25 stjerner ud af 5. Baseret på 1 anmeldelser.
Dyrt men oplevelsen værd - Anmeldt d. 02/01 2008 23:37 - Oprettet af Jeppe Olesen

Vi havde en super fed tur til Saas Fee i sommer. Tog på ski fra kl. 08.00 til 12.00, fordi sneen er bedst der. Efter middagsmaden i nede i byen kunne man jo vælge at vandre en tur i de 30 grader som var dernede, eller man kunne vælge at ligge sig at slappe af mens man tog Læs mere

Sommerski i Saas Fee - Anmeldt d. 04/09 2007 16:35 - Oprettet af Jeppe Olesen

Hej. Regner med at køre til Saas Fee her i uge 38 og 39, og vil i den forbindelse høre om der er nogen der har oplevelser eller kommentarer til sommer ski dernede, og evt de andre aktiviteter dernede. Mvh J. Olesen Læs mere

Kommer helt sikkert tilbage - Anmeldt d. 28/10 2005 17:18 - Oprettet af Lone Skov Christoffersen

Har været der for få år siden og kommer helt sikkert tilbage. Både for bjergvandring og for at stå på ski. Skøn bilfri by. Roligt uden at være kedeligt.

Indlæs flere anmeldelser

Snemeldinger og vejr

Fredag
Tåge
Tåge
-4ºC
-6ºC
0,8 mm
2,2 m/s
nordvest
Lørdag
Delvist skyet
Delvist skyet
-5ºC
-10ºC
0,0 mm
1,3 m/s
syd
Søndag
Delvist skyet
Delvist skyet
-5ºC
-10ºC
0,0 mm
2,2 m/s
syd-sydøst
Mandag
Sne
Sne
-3ºC
-5ºC
20,7 mm
2,0 m/s
sydøst

Artikler om skiferie til Saas Fee

Saas Fee - Et mix af østrigsk charme og fransk højalpint skiløb


Kort over Saas Fee

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Saas Fee. Klik på nålene for mere info. Der er 1600 km fra København til Saas Fee.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen