☔ Udsalg på regntøj - Over 200 nedsatte modeller - Dag-til-dag levering 💦

Saas Fee

Saas Fee ligger i hjertet af Saas-dalen, en dal med nogle af de højeste bjerge i Schweiz. Her er ikke mindre end 18 "viertausender", altså bjerge over eller meget tæt på 4000 meters højde.
Med så høje bjerge og mulighed for skiløb fra 1500 til 3600 meters højde er her altid sne, der er sågar mulighed for sommerski på gletscheren.

Saas Fee byder også på andre ting end skiløb

Af andre aktiviteter i terrænnet kan man foretage sig eksempelvis isklatring, curling, langrend, sneskovandring og heliskiing.

Skiferie forslag i Saas Fee

Hotel Marmotte Hotel Marmotte Bil fra 2.111,-/pers.
Swiss Family Hotel Alp... Swiss Family Hotel Alp... Bil fra 3.435,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Din Camp 42 - 2008
Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Saas Fee

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Dyrt men oplevelsen værd | Skrevet den 02/01 2008

Oprettet af Jeppe Olesen

Vi havde en super fed tur til Saas Fee i sommer. Tog på ski fra kl. 08.00 til 12.00, fordi sneen er bedst der. Efter middagsmaden i nede i byen kunne man jo vælge at vandre en tur i de 30 grader som v...
ar dernede, eller man kunne vælge at ligge sig at slappe af mens man tog solbad på altanen. Det er en helt speciel by, som alle vil være begejstret for på den ene eller anden måde. Byen er så flot og ren og så er den jo bilfri. Der er en vidunderlig stemning.
Prøv det hvis i gerne vil have andre oplevelser på skiferien end støvledans og sne, men husk pengepungen. Men det er det hele værd.

Jeppe Olesen
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Sommerski i Saas Fee | Skrevet den 04/09 2007

Oprettet af Jeppe Olesen

Hej. Regner med at køre til Saas Fee her i uge 38 og 39, og vil i den forbindelse høre om der er nogen der har oplevelser eller kommentarer til sommer ski dernede, og evt de andre aktiviteter dernede.
Mvh J. Olesen

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar