Hallingskarvet

Midt mellem Bergen og Oslo finder man Hallingskarvet. Skicenteret ligger i Sudndalen midt i landet - med det bedste fra både øst og vest.

Det vil blandt andet sige, at der er snegaranti det meste af sæsonen, som for Hallingskarvets vedkommende starter allerede i begyndelsen af december.

Lange og brede løjper i Hallingskarvet

Destinationen er kendt for lange og brede løjper uden ophold. Det giver ro til begynderne og muligheder for at øve de brede carvingsving for eksperterne.

Skicenteret i Sudndalen har gode forhold til både skiløb og freestyleløbere

Derudover er der sjældent liftkø, hvilket også ofte betyder begrænset trafik på bakkerne. Der er store områder til off-piste og nem adgang til et af Norges bedste langrendsområder.

Et nyt og effektivt sneanlæg er med til at sikre gode forhold på løjperne, mens en snowpark sørger for underholdning til freestyle-kørerne.
Parken er bygget i samarbejde med professionelle freestylere, og den byder både på big jumps, mindre hop og rails.

Nemt at komme til Geilo

Nabobyen er Geilo, som man på 20 minutter både kan nå med bil og bus, hvis man trænger til en dag på en anden destination, når man besøger Hallingskarvet.

I Hallingskarvet findes der også skiinstruktører, der underviser i skiskolen på flere niveauer.

Fotos og video

Brugerne om Hallingskarvet

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Hallingskarvet?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Hallingskarvet hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Hallingskarvet?

Hvis du skal på skiferie til Hallingskarvet, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Hallingskarvet her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Hallingskarvet lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Hallingskarvet her ⇒