Skiferie i uge 7, 2025 - Find de bedste tilbud til vinterferien

Skiferie i uge 7, 2025 - Find de bedste tilbud til vinterferien

Skal du på skiferie i børnenes vinterferie? Uge 7 er altid årets mest populære tidspunkt at holde skiferie, og her kommer vi med vores tips og tricks til at finde de bedste skirejser.

For mange danske familier er det blevet en tradition at holde skiferie i børnenes vinterferie i uge 7. Efterspørgslen efter at komme af sted i netop denne uge er enorm, og det kan derfor både være svært og dyrt at finde de gode skirejser. Den store efterspørgsel gør, at priserne er presset op, og de fleste hytter, lejligheder og hoteller bliver hurtigt udsolgt.

Hos Skisport har vi derfor samlet vores bedste forslag til, hvor du skal holde skiferie i uge 7. Se alle vores rejseforslag herunder og find også gode råd til, hvordan du får den bedste skiferie i uge 7.

Find skiferie i uge 7, 2025

18 populære hoteller i uge 7

Her kan du se et udvalg af de bedste hoteller, som du kan booke i uge 7:

SkiområdeIndkvarteringForplejningRejsebureauFordele
SchladmingHotel Götschlhof (HalvpensionSkilinkSki-in / ski-out
Passo TonaleResidence Anna ()IngenDanskiModerne lejligheder
IschglHotel Sylvia ()HalvpensionNortlanderHjemlig atmosfære
Livigno Hotel Paradiso ()HalvpensionSunwebRolig beliggenhed
WagrainKlubhotel Widmoos ()HalvpensionDanskiSki-in / ski-out
WestendorfSportpension Therese ()KvartpensionThinggaardCentral beliggenhed
Limone PiemonteHotel Limone Palace (KvartpensionSne & Snö Central beliggenhed
StötenBest Western Ski HotelKvartpensionFJÄLLFERIECentral beliggenhed
Zell am SeeHotel der Waldhof  HalvpensionAlltime-Travel1000 m2 Wellness
Bad GasteinHotel Elisabethpark (HalvpensionSkiferie.dkCentrum af byen
CanazeiHotel Dolomiti (HalvpensionØstergaard RejserByens flotteste
Passo TonaleHotel Adamello ()HalvpensionSlopestar.dkMeget børnevenligt
Spindleruv Mlyn Hotel Aquapark ()HalvpensionJeresskirejse.dkMeget børnevenligt
Ischgl Appartment Gradiva(Inkl. MorgenmadFokus Rejsergodt beliggende
Winterberg Hotel Nuhnetal (+)HalvpensionSkitour.dkGod beliggenhed
LoferHotel Hubertus ()HalvpensionSnowTours.dkMeget børnevenligt
NassfeldHotel Franz Ferdinand ()HalvpensionDBP AdventuresMeget børnevenligt
Voss - Myrkdalen Myrkdalen lejlighederIngenNorsk RejsebureauSki in - Ski out

Sådan finder du den bedste skiferie i uge 7

Vi har samlet nogle få råd til, hvordan du finder den bedste skiferie i uge 7. Ved at følge disse råd finder du både det bedste udvalg og billigste priser i den populære rejseuge.

Book uge 7 skiferie tidligt

Jo tidligere du bestiller din skiferie, jo bedre udvalg har du at vælge i mellem. Hvis du begynder at kigge efter skiferien til næste års vinterferie allerede i løbet af sommeren, kan du se det komplette udvalg hos rejsebureauerne. Her er rejserne ikke begyndt at blive udsolgt endnu, og du får endda bedre priser, som belønning for din tidlige bestilling.

Læg også mærke til at der som regel er fri afbestilling på skirejser i uge 7, hvis du finder rejsen tidligt. Så du kan stadig nå at fortryde eller ændre sin skirejse, hvis du ønsker dette. I bør særligt være ude i gode tid, hvis I planlægger en rejse for store grupper - for eksempel en skiferie for unge, der rejser med skolen.

Kig efter mindre populære skiområder

Når danskerne tager på skiferie i uge 7, tager størstedelen af sted mod de samme destinationer. Det gør, at der bliver en enorm trængsel på nogle få områder, mens nogle af de mindre populære skidestinationer ikke bliver nær så hårdt ramt. 

Det kan altså godt være attraktivt at tage mod Wagrain, Val Thorens, Hemsedal og alle de andre populære skiområder, men hvis du ønsker en billig skirejse og foretrækker kortere kø ved skiliften, kan det være en god idé at vælge nogle af de mindre populære områder. 

Der findes et hav af fantastisk skiområder i både Østrig, Norge, Sverige, Frankrig og Italien, hvor der fortsat er masser af plads i uge 7.

Søg blandt alle skirejser i uge 7

Hos Skisport har vi lavet en smart søgefunktion, hvor vi har indsamlet alle skirejser fra de mest populære danske rejsebureauer. Her er det muligt for dig at søge efter den perfekte skiferie ud fra dine behov og kriterier. Så behøver du ikke længere at surfe rundt mellem de forskellige rejsebureauers hjemmesider for at finde de bedste skirejser. Det er nemt.

Brug vores søgefunktion og find din skirejser her:
Bedste skirejser | Ski afbudsrejser | Billig skiferie

Forslag til billige skirejser i uge 7

Herunder har vi samlet nogle af de bedste tilbud fra danske rejsebureauer. Dette er vores forslag til de bedste og billigste skiferier, som du kan finde i uge 7 i blandt andet Bad Gastein, Alpe d'Huez, Livigno og Trysil.

Billig skiferie i Østrig i uge 7

Wagrain - Uge 7

Wagrain er et af de mest populære destinationer for danske skiturister. Derfor har vi fundet to gode hoteller, som vi kan anbefale her. Det ene er klubhotellet Widmoos hos DANSKI med ski-in / ski-out og dansk personale. Dette tre-stjernede hotel kan anbefales til uge 7 og koster omkring 5.999,- per person.

Det andet hotel er det kendte Grafenberg Resort. Dette er et supergodt hotel, der er yderst børnevenligt. I det hele taget er Wagrain et slaraffenland for børnefamilier. På dette fire-stjernede hotel får man skøn beliggenhed og mange gode faciliteter til børnene. 

Bad Gastein - Uge 7

I Bad Gastein har vi fundet Hotel Mozart, hvor du får meget værdi for pengene. Hotellet er rigtig godt til par.

En uge på ski på Hotel Lindenhof koster fra 5.599,- per person.

Se det fine hotel her >>

Er i mere til en lejlighed, kan i bo i det populære lejligheds kompleks Alpenhof, lejlighederne har plads fra 2 op til 12 personer. Her kan du få en uges ophold fra 4.666,- pr. person inkl. liftkort

Se lejlighederne her >>

Ischgl - Uge 7

Her har vi fundet et af de helt billige indkvarteringer, som kun koster fra 1.542 kroner. Dette er de tre-stjernede Fliana-lejligheder, der ligger centralt på sydsiden af Mathon lidt uden for Ischgl. Du skal dog selv stå for transport, men liftkort er inkluderet i prisen.

Disse lejlighed er flotte og veludstyrede med fine soveværelser, rummelige fællesrum og godt køkken.

Find hotellet her >>

Sölden - Uge 7 

I Sölden kan vi anbefale at rejse med Sunweb, hvor du kan blive indkvarteret på Vaya Hotel Sölden, der er et nyopført luksushotel med god central beliggenhed i Sölden. Hotellet blev opført i 2016, og du kan komme hertil med både bus og egen bil. Desuden holder skibussen lige uden for døren, og den kører dig til liften på ingen tid.

Prisen for en uge på Vaya Hotel Sölden koster fra 5.759,- per person, hvor morgenmad og liftkort er inkluderet i prisen.

Find Vaya Hotel her >>

Billig skiferie i Frankrig i uge 7

Val Thorens - Uge 7

Måske ikke helt i kategorien billigt, men lækkert. I Val Thorens har vi fundet det lækre Hotel Le Sherpa, der er et tre-stjernet hotel hos rejsebureauet Nortlander. 

Hotellet tilbyder halvpension og har en god placering med ski-in / ski-out.

Se hotellet her >>

Tignes - Uge 7

Hos Danski har Har vi fundet nogle fine lejlighed til en for uge 7 attraktiv pris. 

Det er muligt at komme til dette lejlighedskompleks i Tignes med både fly, bus og egen bil - der er en nærliggende parkeringsplads. Lejlighederne ligger desuden lige i centrum, så der er ikke langt til noget. Pris per person fra 7.999,-.

Find det her >>

Alpe d'Huez - Uge 7

Vi har også fundet et andet klubhotel fra Danski. Denne gang er det Hotel Le Refuge på det kendte franske bjerg Alpe d'Huez. Her får man ægte ski-in / ski-out med dansk personale. Det er et billigt familiehotel med god stemning og fin forpejning.

Hotel Le Refuge ligger blot 200 meter fra byens centrum og helt ud til pisten. Mere kan man næsten ikke forlange. Prisen er fra 7.399,- per mand.

Se deres hotel her >>

Billig skiferie i Italien i uge 7

Livigno i Uge 7

I det skattefrie Livigno anbefaler vi, at du bliver indkvarteret på Hotel Paradiso, der er et tre-stjernet hotel, der ligger roligt i udkanten af Livigno. Hotellet er familieejet, og trods den rolige beliggenhed i udkanten af byen, er pistene alligevel ikke mere end 100 meter væk. 

Her får du desuden halvpension og mulighed for at nyde wellness-afdelingen efter en lang og god dag på ski.

På Hotel Paradiso kan du bo for kun 4.379,- per person. Men du skal skynde dig, da dette er et eftertragtet hotel med høj bedømmelse. 

Se tilbuddet på hotellet her >>

Passo Tonale - Uge 7

Små hyggelige lejligheder der er topmoderne og udstyret med alt, hvad du behøver til skiferien. Lyder det ikke godt? Dem finder du i Canazei ved Residence Anna, hvor du desuden kun har 100 meter til nærmeste piste og 200 meter til byens centrum.

Udover jeres egne lejligheder kan man også benytte den hyggelige opholdsstue nederst i bygningen, hvor man kan få en god aften. Hvis man har behov for at slappe af efter en dag på ski, kan man få kun 35 € få adgang til wellness gennem hele ugen.

Se de skønne lejligheder her >>

Er du mere til hotel og halvpension, kan du overveje at give Hotel La Mirandola et kig. Hotellet er beliggende kun 100 meter fra pisten og har egen privat skibus. Et ugeophold koster 4.664,- inkl. liftkort.

Se hotellet her >>

Billig skiferie i Norge i uge 7

Hafjell - Uge 7

I Hafjell finder du rigtig mange gode muligheder for hytter og lejligheder i uge 7. Hos Alltime-Travel kan du finde massevis af lejligheder og hytter, hvor du får ski-in / ski-out. De har flere hytter fra 4-12 personer.

Se de fede hytter her >>

Trysil - Uge 7

Trysil er danskernes foretrukne skiområde i Norge, og et af de danske rejsebureauer med flest hytter og lejligheder er Fjällferie. Her finder man en hytte eller lejlighed til ethvert behov - uanset om du skal af sted alene med kæresten, eller du ønsker at samle hele den store familie under et fælles tag.

Indkvarteringerne ligger alle tæt på pisten og er udstyret med alt, hvad der skal bruges på skirejsen. Ved at vælge en hytte eller lejlighed i Trysil, kan du spare rigtig mange penge, så indkvarteringen til din skiferie i uge 7 kan koste helt ned til 2.000,- per mand.

Her finder du hytterne >>

Geilo - Uge 7

Geilo er et sikkert hit for enhver dansk børnefamilie, der skal på skiferie. Byen er rigtig børnevenlig og har en masse gode og velindrettede hytter. Her finder du man blandt andet Geilolia-hytter, der ligger hyggeligt inde mellem træerne - tæt på pisten ved Geilo skicenter. 

De fleste af hytterne i Geilo er med Ski-in/Ski-out. Du finder hytter fra 4-12 personer.

Se hytterne i Geilo her >>

Billig skiferie i Sverige i uge 7

Lindvallen - Uge 7

Hos Fjällferie finder du mange dejlige hytter til din uge 7 skiferie i Lindvallen. Her finder du hytter med plads til alt mellem 4 og 12 personer, der alle ligger i kort gåafstand til nærmeste pist eller lift. 

Mange af hytterne er nyopførte og har lækre faciliteter - du finder blandt andet sauna i næsten hver hytte. Derudover er der fine soveværelser, store fællesrum og et køkken, der er udstyret med alt det nødvendige.

Prisen for indkvartering i en hytte i Lindvallen fås fra cirka 2.800,- per person for en uge.

Find hytterne her >>

Sådan får du den bedste skirejse i uge 7

Som vi allerede har skrevet flere gange, skal du forvente en del kø og trængsel, hvis du skal på skiferie i uge 7. Denne uge er årets klart travleste, og du er langt fra den eneste i trafikken eller på pisten. Derfor har vi disse få råd, som du bør have med i baghovedet på ferie.

Hav tålmodighed og kom i god tid
Hvis du tager på skiferie i uge 7, må du acceptere at der er kø til liften og ekstra ventetid på restauranterne. Dette er der ikke noget at gøre ved så tag det roligt og nyd, at du har ferie. Der er ingen grund til at have travlt eller stresse over ventetiden. Du kan ikke planlægge og skemalægge hele ferien så tag det, som den kommer.

Hvis det er vigtigt for dig at være et sted på et bestemt tidspunkt, bør du derfor være i god tid. Hvis du vil ud og spise klokken 18:00 om aftenen ligesom alle andre, kan det være en god idé at være der klokken 17:45 i stedet. På den måde kan du komme køen og ventetiden lidt i forkøbet. 

Aftal et mødested
Hvis I er en større gruppe, der har aftalt at køre sammen ned af pistene, kan I meget nemt blive væk fra hinanden. Der er mange mennesker på pistene, sigtbarheden kan være dårlig og mobiltelefonen kan løbe tør for strøm. Det kan derfor være en god idé at aftale et fast mødested, hvor I kan mødes, hvis I forsvinder for hinanden.

Vær dog opmærksom på ikke at vælge det samme mødested, som alle andre.

Book diverse aktiviteter og udstyr hjemmefra
Når du kommer frem på destinationen efter en lang køretur, er det irriterende, at man skal til at stå i kø for at leje ski eller bestille skiskole. Ved at booke disse ting hjemmefra, kan man typisk springe nogle af køerne over, så du lidt hurtigere kan komme på plads på hotellet eller lejligheden.

Skiferie på et andet tidspunkt end uge 7

Grunden til at uge 7 er den mest populære rejseuge er naturligvis, at børnene har fri for skole på dette tidspunkt. Der er dog også 20 danske kommuner, der holder vinterferie i uge 8 - se vores guide til skiferie i uge 8. Hvis du leder efter en billig skiferie, kan du tjekke disse uger: 

Det gælder ikke kun i Danmark men i det meste af det vestlige Europa. Eksempelvis har Sverige deres vinterferie kaldet "Sportlov" placeret i ugerne 7-10. Se en oversigt over de forskellige landes ferieuger herunder:

Hvornår holder udlandet vinterferie?
- Norge: Uge 7-10
- Østrig: Uge 6-8
- Frankrig: Uge 7-10
- Holland: Uge 8-9
- Tyskland: Uge 6-7

Det er de færreste forældre, der bryder sig om, at hive børnene med på ferien uden for skolernes ferie, men hvis du ikke har noget i mod dette, eller hvis du slet ikke har børn, kan det være en idé at overveje en anden rejseuge end uge 7 - for eksempel kan du holde en skiferie i uge 1 og opleve et anerledes nytår.

Det er både billigere, og der er mindre trængsel, hvis du vælger at holde skiferie i uge 2, 3, 4 eller 5 i stedet. Du kan også vælge at tage af sted efter uge 10, hvor den værste trængsel er ovre.

Skisport.dk er rangeret 4,9 stjerner ud af 5 - Baseret på 3564 anmeldelser.
v>

Udgivet af: Mikkel Raunsgaard

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen