Skiferie i Maria Alm

Maria Alm (Østrig)

Rejsebureauer til Maria Alm: Alltime Travel, Skiferie.dk, SnowTours.dk, SnowTrex.dk, Sunweb

Maria Alm ligger smukt omgivet af store bjerge, tæt ved skiområderne Dienten, Hinterthal og Hintermoos som liftkortet også dækker. Maria Alm er en del af det store område Ski Amadé, hvilket betyder at liftkortet også dækker en lang række andre områder. En skiferie i Maria Alm passer godt til alle aldre og niveauer, og med 150 kilometer pister i eget skiområde Hochkönig, så er sandsynligheden for at komme til at kede sig meget lille.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Maria Alm
Skiområdet: 800-2000 m.o.h.
Byen: 800 m.o.h.

150 pister i alt
52 km blå
83 km rød
15 km sort

Lifter: 38 stk. / 52.100 pers/time

Slæbelifter: 26
Stolelifter: 8
Kabinelifter: 3

Start skikarrieren her

Siden vinteren år 2000 hvor et dansk skirejsebureau for alvor lancerede Maria Alm i Danmark har tusindvis af danskere startet deres skikarriere i Alperne her. Det er primært fordi, at i Maria Alm handler det ikke nær så meget om afterski, som om selve skiløbet. Hyggen i den østrigske by er ikke til at tage fejl af. En rolig by med flere muligheder for aktiviteter blandt andet swimmingpool og tennisbaner. Området er også blevet specielt kendt for de mange børneaktiviteter, samt gode rabatmuligheder for børnene.

Skiløb i Maria Alm

Der findes i skiområdet omkring Maria Alm hele 150 kilometer pister op i 1.900 meters højde. Pistekilometerne er primært og nogenlunde fordelt på blå og røde pister, hvor kun 15 kilometer bærer den sorte farve. Det danner et godt billede af, hvordan området både indeholder nogle af Østrigs mest begyndervenlige nedfarter, samtidig med at der kan skabes udfordringer til de mere erfarne skiløbere. Der findes et mindre lokalt område lige omkring Maria Alm by, og så det store område ved hovedliften Aberg, som ligger få minutters kørsel fra byen.

I Maria Alm er der også mulighed for dansk skiskole til børn og nybegyndere, og har du smag for off piste, eller vil du gerne lære det, så er det muligt med en certificeret bjergguide. Man kan med andre ord sagtens tage de større af børn med og prøve alle sider af skiløbet af, mens skiskolen tager hånd om børnepasningen af de mindste.

760 kilometer pister i Ski Amadé

Foruden sit eget 150 kilometer store skiområde, så er Maria Alm også en del af det endnu større Ski Amadé. I alt findes der hele 760 pistekilometer og 270 moderne lifter i Ski Amadé, hvilket giver den ultimative oplevelse af varieret skiløb lige efter humør og niveau. Ski Amadé er fordelt på fem regioner i Østrig, Salzburger Sportswelt, Schladming-Dachstein, Gastein, Hochkönig og Grossarltal, og herunder 25 skiområder. Der skal købes et separat liftkort fra Snow Space Salzburg, hvis man ønsker at opleve resten af Ski Amadé.

Hyggelig bjerglandsby

Det er ikke kun på pisterne Maria Alm kan levere, det kan byen også. Her får man en skiferie i en hyggelig landsby beliggende i de smukkeste omgivelser i Salzburgerland. Maria Alm er særligt kendt for sin smukke kirke, der med et kirketårn på 76 meter er den højeste i Salzburgerland. I byen kan man finde et godt udvalg af hyggelige restauranter, butikker og barer, hvor der ligeledes er et fornuftigt prisniveau. Der findes i byen også en offentlig svømmehal, sauna og fitnesscenter, som kan udforskes om aftenen, hvis der er mere energi tilbage efter en lang dag med skiløb på områdets pister.

Udvalgte skirejser fra Maria Alm

Søg efter skirejser

Hotel & Lejligheder Maria Alm

I centrum af Maria Alm ligger Hotel & Lejligheder Maria Alm. Med kun 100 meter til den nærmeste skipist skal du ikke gå langt før, at du kan tage den første tur ned ad løjperne. Opholdet i lejlighederne på Hotel & Lejligheder Maria Alm er inklusiv overnatning, men det er muligt at tilkøbe morgenmad. Indkvarteringen sker i rummelige og pænt indrettede lejligheder, hvor de største har plads til 8 personer. Nogle af lejlighederne har også balkon eller terrasse, hvorfra det Læs mere

Billeder og video fra Maria Alm


Brugernes anmeldelser af Maria Alm

Skiterræn
3,86
Liftsystem
3,80
Afterski
3,26
Byen
3,82
Børnevenlighed
3,60
Begyndervenlighed
3,40
Prisniveau
3,60
Offpiste
3,67
Maria Alm har en samlet score på 3,63 stjerner ud af 5. Baseret på 101 anmeldelser.
Et super skiområde for alle niveauer i familien - Anmeldt d. 14/02 2022 12:56 - Oprettet af Lasse

Maria Alm er et super område for de fleste danske skiløbere med masser af østrigsk hygge.Vi har nu været der 3 gange og vi kommer igen. Et umiddelbart lidt undervurderet sted område med masser af pister til de fleste niveauer også skirouter til offpiste, hyggelige bjergrestauranter og østrigsk charme.Byen er ikke stor men helt fin, charmerende og har Læs mere

Godt område - Anmeldt d. 22/08 2018 21:35 - Oprettet af Mikkel Skov

Maria Alm er et fint område med mange danske børnefamilier, på grund af muligheden for dansk skiskole.Der er mange røde og blå pister, og en udmærket (konge) tur på tværs af området. På Aberg bjerget er der desuden nogle gode ski router (Markeret off-piste), som ender ved de blå/røde pister der benyttes af børneskiskolen - Det er smart. OBS: Læs mere

Maria Alm er lækkert og undervurderet - Anmeldt d. 03/01 2018 15:55 - Oprettet af Claus

Efter mange års pause fra Maria Alm er vi i 2018 vendt tilbage. Og vi må som familie sige at stedet/området er undervurderet. Vi har stået på ski i mange andre områder i både Italien og Østrig men Maria Alm er fuldt på højde med dem alle. Der er mulighed for skiløb på højt niveau for alle og her er Læs mere

Indlæs flere anmeldelser

Snemeldinger og vejr

Torsdag
Skyet
Skyet
4ºC
5ºC
0,0 mm
1,4 m/s
vest-sydvest
Fredag
Delvist skyet
Delvist skyet
10ºC
-4ºC
0,0 mm
1,9 m/s
syd-sydvest
Lørdag
Let skyet
Let skyet
12ºC
1ºC
0,0 mm
2,7 m/s
syd
Søndag
Delvist skyet
Delvist skyet
16ºC
3ºC
0,0 mm
1,4 m/s
syd

Artikler om skiferie til Maria Alm

Smuttur forbi familieperlen Maria Alm

5 Ting du skal opleve i Maria Alm

Populært børnevenligt skiområde bliver endnu bedre

Stor dansk familie destination bliver endnu bedre


Kort over Maria Alm

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Maria Alm. Klik på nålene for mere info. Der er 1191 km fra Kolding til Maria Alm.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen