Maria Alm

Maria Alm ligger smukt omgivet af store bjerge, tæt ved skiområderne Dienten, Hinterthal og Hintermoos som liftkortet også dækker. Maria Alm er en del af det store område Ski Amadé, hvilket betyder at liftkortet bl.a. også dækker områderne Wagrain, St. Johann, Bad Gastein og Schladming. En skiferie i Maria Alm passer godt til alle aldre og niveauer, og med 150 km pister, der strækker sig til en højde på 1.900 meter, får du ikke tid til at kede dig på skiferien.

Starten på skikarrieren

I perioden siden vinteren år 2000 hvor et dansk skirejsebureau for alvor lancerede Maria Alm i Danmark har tusindvis af danskere startet deres skikarriere i Alperne her, det primært fordi at i Maria Alm handler det ikke nær så meget om afterski som selve skiløbet. Hyggen i den østrigske by er ikke til at tage fejl af. En rolig by med flere muligheder for aktiviteter, bl.a. swimmingpool og tennisbaner. Det sidste år er området blevet specielt kendt for de mange børneaktiviteter, samt gode rabatmuligheder for børnene.

Børnevenlig skiferie i Maria Alm

I Maria Alm er der også mulighed for Dansk skiskole til børn og nybegyndere, og har du smag for off piste, eller vil du gerne lære det, så er det muligt med en certificeret bjergguide. Du kan med andre ord sagtens tage børnene med på og prøve alle sider af skiløbet mens skiskolen tager hånd om børnepasningen.

Skiområdet hænger sammen med byen: Mühlbach

Skiferie forslag i Maria Alm

Hotel Urslauerhof Hotel Urslauerhof Bil fra 19.338,-/pers.
Hotel Alpenhof Hotel Alpenhof Bus fra 6.999,-/pers.
Alpenpark Lejligheder Alpenpark Lejligheder Fly fra 20.536,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Maria Alm
Maria Alm
Maria Alm
Maria Alm
Maria Alm
Maria Alm
Maria Alm
Maria Alm
Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Maria Alm

Her kan du se brugernes karakterer for Maria Alm.

Skiterræn:
3,87
Liftsystem:
3,79
Afterski:
3,26
Byen:
3,82
Børnevenlighed:
3,60
Begyndervenlighed:
3,40
Prisniveau:
3,60
Off-piste:
3,67
Samlet score er 3,63 / 5 ud fra 100 anmeldelser.

Super godt område | Skrevet den 21/02 2017

Oprettet af Karin Rask

Maria Alm er det oplagte valg til skiferien. Både for begyndere, inkl børn - der er en super velfungerende skiskole - men også for dem, der kan lidt mere. Flere sammenhængende bjerge giver mulighed fo...
r variation, og hyggelige restauranter ligger drysset rundt i området så der altid er mulighed for lidt godt at spise eller drikke. Vi er kommet i Maria Alm i syv år og synes, at det hele fungerer perfekt. Kan kun anbefale det - men helst ikke til for mange for det er jo faktisk ret skønt at der aldrig er særligt lange liftkøer ????
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Skuffende | Skrevet den 01/04 2013

Oprettet af Morten

Var i Maria Alm i uge 12. Stedet levede ikke op til forventningerne. Der er ingen børnebakke, hvor små børn (3-4 år) kan øve uden at være i skiskole. De to områder med børnelifter (bånd og tov) er for...
beholdt skiskole, så hvis børnene ikke er i skiskole er der ingen steder for dem! Det ene børneområde i Natrun var lukket selvom det var masser af sne. Hvis børnene er selvkørende er det et fint område og formidabelt offpiste-område, da der er så få der kører uden for pisterne.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar