Skiferie i Les Arcs (Frankrig)

Rejsebureauer til Les Arcs: DANSKI, Nortlander, SKILINK, SnowTrex.dk, Sunweb

Les Arcs består af fire byer: Les Arcs 1600, Les Arcs 1800, Les Arcs 1950 og Les Arcs 2000, som ikke ligger langt fra hinanden. Som navnene antyder ligger byerne i forskellige højder. Les Arcs 1800 er den største af de tre byer med den livligste atmosfære, og det er også den hvor man finder de bedste muligheder for at tage på afterski på skiferien. Les Arcs er en del af det kæmpe store skiområde Paradiski, som ligeledes er forbundet Læs mere

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Les Arcs
Skiområdet: 1000-3225 m.o.h.
Byen: 1600 m.o.h.

239 pister i alt
12 stk.
132 stk.
66 stk.
29 stk.

Lifter: 117 stk. / 207.044 pers/time

Slæbelifter: 58
Tog/baner: 2
Stolelifter: 46
Kabinelifter: 12

425 kilometer pister

Les Arcs ligger som en del af et af Frankrigs største skiområder. I Paradiski finder man intet mindre end 425 pistekilometer fordelt på 264 forskellige pister at boltre sig på fordelt i Les Arcs og La Plagne. Cirka 200 kilometer ligger lokalt i Les Arcs, mens La Plagne står for de resterende cirka 225 kilometer. Hele det store skiområde er bundet sammen af svimlende 160 moderne lifter, som effektivt transporterer skiløbere rundt, så der sjældent skal tænkes på kø og lange ventetider ved lifterne. Paradiski er verdensberømt for sit enestående skiløb og lever fuldt ud op til navnet om at være et sandt paradis for skiløb.

Et paradis for alle skiløbere

Skiområdet Paradiski imponerer ikke kun på størrelsen, men også på den store variation, som man finder her. Som en helhed er det ideelt til skiløbere på alle niveauer. Det store skiområdes forskellighed og nemme tilgængelighed giver en perfekt blanding af pister, som kan udforskes af både skiløbere og snowboardere, begyndere og erfarne. Særligt skiløbet gennem de store skovområder kan anbefales. Tager man Grizzly 68-stoleliften op, så kommer man til et stort netværk af blå og røde pister, der løber mellem lærketræerne hele vejen til Peisey og Vallendry.

Ideelt skiløb for børn og begyndere

I området omkring Peisly og Vallendry midt mellem Les Arcs og La Plagne finder man Kids Forrest, hvor der findes de bedste betingelser for børn og nybegyndere. Her bliver det en oplevelse at lære skiløbet at kende gennem den eventyrlige rute, hvor pisten svinger sig gennem træerne og byder på 15 forskellige overraskelser og udfordringer undervejs. Der findes også et stort udvalg af lange, brede blå pister lige omkring Les Arcs 1800, hvor børn og begyndere trygt kan blive bekendte med skiene. Når selvtilliden begynder at blive opbygget, så kan man prøve kræfter med den blå Vallée de L’Arc, som fører fra toppen af Col de La Chal ned gennem træerne.

Autentiske franske madoplevelser

En skiferie til Les Arcs byder ikke kun på formidabelt skiløb i et af Frankrigs største og bedste skiområder, der er også rigtig gode muligheder for at udforske det franske alpe køkken, når maverne rumler og energidepoterne skal fyldes op. Les Arcs er et skisportssted med stort udvalg af restauranter både på bjerget og i byen. I Les Arcs 2000 kan man eksempelvis opleve den rustikke Chalet de L’Arc, hvor den traditionelle alpine atmosfære skinner igennem, mens man kan nyde traditionelle retter som raclette og fondue. I centrum af Arc 1950 kan man besøge den populære Le Mazot, som er specialiseret i Savoyard-retter som fondue savoyard og tartiflette. Det er kun toppen af isbjerget, og der findes i området et væld af andre restauranter, som venter på at blive udforsket.

Udvalgte skirejser fra Les Arcs

Søg efter skirejser

Residence Le Belmont - Les Arcs 1800

Velkommen direkte på pisten i Les Arcs! Her får I ski-in/ski-out til glæde for hele familien!

Billeder og video fra Les Arcs


Brugernes anmeldelser af Les Arcs

Skiterræn
4,30
Liftsystem
3,95
Afterski
3,27
Byen
3,24
Børnevenlighed
3,00
Begyndervenlighed
4,00
Prisniveau
3,00
Offpiste
2,00
Les Arcs har en samlet score på 3,34 stjerner ud af 5. Baseret på 37 anmeldelser.
Les Arc lejlighed - Anmeldt d. 06/12 2019 07:11 - Oprettet af Rasmus Walter

Har man lyst til at prøve ski i Les Arcs, så har jeg en lejlighed som udlejes. Placeret i Arc 2000 med plads til 8 - god til 5.Skriv mail for at få materiale. Der er ledige uger i 2019/2020 sæsonen. Rasmus@123b.dkRasmus Læs mere

Les Arcs Paradiski er fantastisk - Anmeldt d. 14/01 2019 14:25 - Oprettet af Morten B. Nielsen

Vi er lige kommet hjem fra en uge i Les Arcs 1800 som er en del af Paradiski. Det er et helt fantastisk skiområde. Skiløbet er fortræffeligt og med med sværhedsgrader for alle. Sneforhold er gunstige pga. området er højtbeliggende. Jeg kan varmt anbefale dette område.

Les Arcs paradise ski for ski glade!! :D - Anmeldt d. 08/06 2012 18:01 - Oprettet af Natalie

Jeg er næsten lige kommet hjem fra sæson fra Les Arcs.Et rigtig lækkert skiområde, med rigtig bredde pister til alle niveauer. Der er udenmærket liftsystem, fra både hurtige til langsomme! Man kan lave mange gode ture omkring, fx til La Plagne som er helt i top, der kan man tage på gletscher osv, og det område høre med til Læs mere

Indlæs flere anmeldelser

Snemeldinger og vejr

Onsdag
Skyet
Skyet
12ºC
ºC
0,0 mm
2,4 m/s
vest
Torsdag
Lette regnbyger
Lette regnbyger
10ºC
6ºC
1,3 mm
3,1 m/s
vest
Fredag
Regn
Regn
3ºC
2ºC
3,5 mm
3,4 m/s
vest
Lørdag
Skyet
Skyet
8ºC
2ºC
5,1 mm
1,6 m/s
vest-nordvest

Artikler om skiferie til Les Arcs

Skibums til skibums tips og tricks


Kort over Les Arcs

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Les Arcs. Klik på nålene for mere info. Der er 1388 km fra Kolding til Les Arcs.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen