Turracher Höhe

Turracher Höhe er et af de mest snesikre skisportssteder i Østrig. Skisæsonen starter typisk i slutningen af oktober og fortsætter til begyndelsen af maj.

Her kan skiløbere boltre sig på i alt 38 pistekilometer for alle niveauer - med eller uden skiguide.

Turracher Höhe byder på snowboard og flere former for skiløb

Turracher Höhe tilbyder gode forhold til både nybegynderen og den erfarne alpin-løber, til snowboarderen, carveren og langrendsløberen.
Og så kan man få lov at mærke det ultimative sus i maven med Turracher Höhes kælkebane på skinner, Nocky Flitzer, på 1,6 kilometer.

Mulighed for aftenskiløb i Turracher Höhe

Aftenskiløb er muligt hver onsdag fra klokken 20:00 til 21:30. Og det er også muligt at kælke i mørket.
I dagtimerne byder området på - ud over skiløbet - skøjterbaner og vintervandringer.

I Østrig kan du nyde din frokost på bjerget

Som ved ethvert traditionelt østrigsk skisportssted er der rig mulighed for at indtage frokosten på bjerget. Og med en placering nær Slovenien og Italien er der rig mulighed for at vælge et måltid, der er lidt udover det traditionelle.

Fotos og video

Brugerne om Turracher Höhe

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Fantastisk område | Skrevet den 17/10 2019

Oprettet af Sune

Jeg har været der for et par år siden ...
Helt igennem OK, en del fra Slovenien dernede, men venlige og behagelige. Køer til lifterne eksisterer ikke, men der er dog et men, hvis man skal over s...
øen foregår det efter en traktor, så der kan være lidt ventetid, men det fungerer helt sikkert, gode pister og venlige mennesker og et prisniveau man kan forstå.
Læs mere
Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Turracher Höhe?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Turracher Höhe hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Turracher Höhe?

Hvis du skal på skiferie til Turracher Höhe, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Turracher Höhe her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Turracher Höhe lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Turracher Höhe her ⇒