Skiferie i Nauders

Nauders (Østrig)

Rejsebureauer til Nauders: SnowTrex.dk, Sunweb

Nauders er et af de bedste skisportssteder i Tyrol, og det er nemt at komme dertil fra lufthavnen i Innsbruck. Nauders er et af tre områder, som samlet udgør et skiområde med 110 km pister til din skiferie. Afstanden mellem områderne Nauders, Reschenpass og St. Valentin er lille og er forbundet med skibus, så der er let adgang til alle området pister, når du er på skiferie i Nauders.De 110 km pister er lige fordelt i sværhedsgrad, så der vil være godt skiløb for alle på en skiferie i Nauders. Der er samtidig både en børneskiskole og en almindelig skiskole.... Læs mere.

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Nauders
Skiområdet: 1400-2850 m.o.h.
Byen: 1400 m.o.h.

110 pister i alt
40 km blå
46 km rød
24 km sort

Lifter: 26 stk. / 35.000 pers/time

Slæbelifter: 12
Stolelifter: 11
Kabinelifter: 3
Nauders er et af de bedste skisportssteder i Tyrol, og det er nemt at komme dertil fra lufthavnen i Innsbruck. Nauders er et af tre områder, som samlet udgør et skiområde med 110 km pister til din skiferie. Afstanden mellem områderne Nauders, Reschenpass og St. Valentin er lille og er forbundet med skibus, så der er let adgang til alle området pister, når du er på skiferie i Nauders.

De 110 km pister er lige fordelt i sværhedsgrad, så der vil være godt skiløb for alle på en skiferie i Nauders. Der er samtidig både en børneskiskole og en almindelig skiskole.

Udvalgte skirejser fra Nauders

Søg efter skirejser

Hotel Alpen Comfort Hotel Central

Med en smuk beliggenhed i Nauders, finder du det traditionelle og klassiske Hotel Alpen Comfort Hotel Central. Her bliver du budt på lækker komfort og skønne faciliteter, som wellness og indendørs swimmingpool. Hotellet er placeret midt i centrum og med blot 50 meter hen til områdets skibus, der tager dig ud til pisten. På Hotel Alpen Comfort Hotel Central bor du værelser med plads op til 4 personer, der alle er udstyret med egen balkon og indbyder til afslapning efter Læs mere

Billeder og video fra Nauders


Brugernes anmeldelser af Nauders

Skiterræn
4,00
Liftsystem
3,50
Afterski
2,50
Byen
4,00
Børnevenlighed
3,50
Begyndervenlighed
4,00
Prisniveau
4,50
Offpiste
4,00
Nauders har en samlet score på 3,75 stjerner ud af 5. Baseret på 2 anmeldelser.
Oplagt til en weekendtur - Anmeldt d. 31/08 2015 16:37 - Oprettet af Rasmus Skov

Hvis du overvejer en weekendtur til Østrig, så kunne Nauders sagtens være stedet for dig.Området er et mindre område, men du har skiløb både over og under trægrænsen og flere topmoderne lifter (selvom der også er en slæbelift eller to...)Bemærk skiområdet starter lidt udenfor byen så du skal med skibus. Læs mere

Snemeldinger og vejr

Torsdag
Sol og klart vejr
Sol og klart vejr
6ºC
0ºC
0,0 mm
3,3 m/s
sydvest
Fredag
Skyet
Skyet
9ºC
-4ºC
0,0 mm
3,4 m/s
syd-sydvest
Lørdag
Delvist skyet
Delvist skyet
11ºC
-1ºC
0,0 mm
5,1 m/s
syd
Søndag
Skyet
Skyet
13ºC
3ºC
0,0 mm
4,7 m/s
syd-sydvest

Kort over Nauders

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Nauders. Klik på nålene for mere info. Der er 1197 km fra Kolding til Nauders.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen