Skiferie i Landeck

Landeck (Østrig)

Rejsebureauer til Landeck: Italiavillas.net, SnowTrex.dk

I det vestlige Østrig tæt på det populære skisportssted St. Anton am Arlberg gemmer det lille skiområde Venet sig ved byen Landeck.En destination som byder på overskuelige 22 kilometer nedfarter og syv lifter i naturparken Kaunergrat. Her er der både gode begynder pister, men der er især også skiløb til de erfarne. Læs mere

Pistekort
Webcams
Snemeldinger og vejr
Rejsebureauer

Fakta om Landeck
Skiområdet: 780-2212 m.o.h.
Byen: 820 m.o.h.

22 pister i alt
6 km blå
15 km rød
1 km sort

Lifter: 8 stk.

Slæbelifter: 3
Tog/baner: 1
Stolelifter: 3
Kabinelifter: 1
Mere information om Landeck under banneret

Masser af rødt skiløb

15 af områdets i alt 22 kilometer på Venet Massivet er røde pister. Fra toppen af området i 2212 meters højde, hvor gondolen slutter, er der rødt skiløb og en enkelt sort piste ned til Talstation Rifenal i 972 meters højde til de øvede.

Dermed er der hele 1200 højdemeter at boltre sig på. Og er sneforholdene i orden, er det muligt at køre helt ned i byen.

I samme område er der også gode muligheder for freeridere til at finde deres helt personlige spor i off-pisten. Ligesom der er en skirute ned fra toppen.

Luftpude og rails

Følger man pisterne ned fra toppen, kommer man også en funpark ved trækliften Hüttenlift. Her er det helt store trækplaster en stor luftpude, hvor man kan prøve nye tricks uden at slå sig.

Børneland på toppen

I modsætning til mange andre områder er børnenes paradis ikke i bunden men på toppen af bjerget. I 2212 meters højde er børnenes område, hvor der blandt andet er et transportbånd, så de første liftoplevelser bliver overkommelige.
Heroppe ligger der også en restaurant med panoramaudsigt over området

Kælketure og vandreture

Der er dog ikke kun pister, som pryder bjerget. Fra Mittelstation i 1700 meters højde går der en kælkebane, som 730 højdemeter senere rammer Talstation Rifenal.

På samme måde bliver den blå piste ”Panorama-Abfahrt” om aftenen til en kælkebane. I alt er der 11 kilometer kælkebakke – også kalder rodeln i Østrig.

Endelig er der en vandrerute fra Landeck og hen til Talstation Rifenal. I alt er der 30 kilometer vintervandrestier.

Er du til en mere actionpræget aktivitet, kan du komme med på en tandem –paragliding tur i det naturskønne område.

Idyllisk tyroler landsby

Den lille by Landeck med 7600 indbyggere ligger i den østrigske delstat Tyrol. Tre små landsbyer er tilknyttet til skiområdet Venet. Udover Landeck ligger byen Fliess i 1100 meters højde. Herfra kan man tage en bus op i terrænet. Byen Zams ligger i 780 meters højde. Her går gondolen Venet Seilbahn op fra.

Landeck ligger i idylliske omgivelser omgivet af slotte og borge. Der er gode muligheder for både gode madoplevelser, shopping og besøg på barer i byen. Der er også muligheder for en wellness-oplevelse i byen.

Udvalgte skirejser fra Landeck

Søg efter skirejser

Hotel Tramser Hof

Det traditionelle 4-stjernede Hotel Tramser Hof i Landeck er roligt beliggende på en bakke med skøn panoramaudsigt. Centrum og skibusstoppestedet nås efter ca. 1,5 km. Til Venet-gondolbanen i Zams er der ca. 2 km. Til indkvarteringen hører faciliteter som foyer med reception, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum og spisesal, vinterhave og à-la-carte restaurant, jagtstue, bar, terrasse samt skirum med opvarmede støvleholder. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig) samt en parkeringsgarage (hvis ledig) mod betaling. Wellnessområdet har finsk sauna, dampbad, sanarium, "Kneipp"-bassin Læs mere

Hotel Mozart

Det stilfulde 4-stjernede Hotel Mozart ligger i centrum af Landeck, ca. 1,5 km fra familieskiområdet Venet. Den gratis skibus til dalstationen Venet nås efter ca. 300 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som foyer med reception, Wi-Fi, moderne lounge med åben pejs, elevator, morgenmadsrum, restaurant, bar, "Zirben"-stue, legerum til børnene, indendørs legeområde (ca. 60 m²) og en terrasse. Skirum med støvletørrer samt parkeringspladser og en parkeringsgarage kan benyttes gratis (for begge gælder; hvis ledig). Svømmehallen (kl. 7 - 22) samt Læs mere

Billeder og video fra Landeck


Brugernes anmeldelser af Landeck

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Mere information om Landeck under banneret

Snemeldinger og vejr

Søndag
Kraftig regn
Kraftig regn
17ºC
9ºC
1,4 mm
2,4 m/s
nord
Mandag
Delvist skyet
Delvist skyet
19ºC
10ºC
0,1 mm
2,3 m/s
nord-nordøst
Tirsdag
Kraftige regnbyger
Kraftige regnbyger
19ºC
9ºC
6,0 mm
1,4 m/s
nord
Onsdag
Regn
Regn
20ºC
7ºC
2,7 mm
1,4 m/s
nord-nordøst

Kort over Landeck

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Landeck. Klik på nålene for mere info. Der er 1154 km fra Kolding til Landeck.

Find tilbud på skirejser