Skihandsker og luffer til børn

Her kan du finde et bredt udvalg af skihandsker og skiluffer til børn til attraktive priser, der passer ethvert barns behov. Vi forhandler både den klassiske skihandske med 5 fingre, 3-finger skihandske og de populære skiluffer, der foretrækkes af mange, da de er gode til at holde på varmen. Ved en skiluffe er fingrene samlet i et rum, og derfor er risikoen for at fryse også mindre end ved en skihandske - til gengæld giver en skihandske bedre bevægelsesfrihed. Du skal derfor høre, hvad der er vigtigst for dine børn, når der skal vælges handsker eller luffer.

Vores skihandsker og skiluffer kommer i flere forskellige størrelser og med mange smarte designs med sjove figurer. Vi forhandler nogle af markedets bedste handsker og luffer fra mærker som Level og Hestra, hvor vi tilbyder 103% prisgaranti på alle børnehandsker.

Det kan være, at du skal op i voksenstørrelser, hvis du er på udkig efter et par handsker og luffer til større børn og juniorer. Du kan også finde skihandsker til damer og skihandsker til herrer i vores sortiment.Køb skihandsker til drenge og piger online

Når skiferien nærmer sig, er det vigtigt at anskaffe sig det rigtig skitøj til børnene, så de kan holde varmen og nyde turen ned af pistene. En af de vigtigste beklædningsgenstande er skihandskerne og skilufferne, da børnenes hænder spiller en stor rolle i skituren. Hvis man får kolder hænder, får man en ringere føling med skistavene og et dårligere skiløb. Det er derfor vigtigt, at du finder og investerer i de rigtige skihandsker til dit barn.

Hos Skisport kan vi tilbyde et bredt sortiment med mange populære mærker i forskellige prisklasser, designs og størrelser. Vi har blandt andet de populære Hestra skihandsker og skiluffer i vores sortiment. Dette er en af verdens mest anerkendte producenter af handsker og luffer, der også fremstiller en række gode produkter til børn. Her er det både muligt at finde 5-finger handsker og luffer i smarte designs til både drenge og piger. 

Vinterhandsker

Når kulder nærmer dig Danmark, er der mange der begynder at efterspørge handsker, så de kan holde deres hænder varme. Her har vi oplevet, at mange personer efterspørger vinterhandsker, når de eksempelvis søger efter produkter på Google. Her er vi nødt til at gøre det klart, at skihandsker og vinterhandsker er det samme. Hvis handsken kan holde dine hænder og fingre varmer i de norske fjelde og franske alper, kan handsken selvfølgelig også holde dine hænder varme i Danmark, hvor det ofte er varmere. Du kan derfor roligt købe en skihandske, hvis du er på udkig efter vinterhandsker.

Gode tips til køb af børneskihandsker og skiluffer

Når du skal købe skihandsker og skiluffer til børn, er der en række gode råd, som er smarte at følge. Ved at følge følgende tips, er der større sandsynlighed for, at du finder de helt helt handsker eller luffer til dit barn.

Den rigtige størrelse vante

Først og fremmest skal du selvfølgelig kende størrelsen på den skihandske eller luffe, som du planlægge at købe. Når du køber handsker og luffer til børn, er det som regel nemt at finde den rigtige størrelse. De fleste handsker er inddelt i størrelser, der passer til barnets alder, hvor det er nemt at tilføje den rigtige størrelse til kurven. Du skal dog være opmærksom på, at størrelserne regnes som alderens gennemsnitlige håndstørrelse, så hvis dit barn har større eller mindre hænder end sine jævnaldrende, bør der overvejes at købes en mindre eller større skihandske.

Det er vigtigt at finde den rigtige størrelse. En for lille handske kan gøre, at du fryser, da der er for lidt luft i handsken, der kan varmes op. Omvendt vil en for stor skihandske gøre, at de sidder løst på hånden.

Skihandsker eller luffer til junior?

Der findes tre typer af handsker til børn. Der er den klassiske skihandske med rum til hver af de fem fingre, der giver rigtig god bevægelsesfrihed for fingrene. Derudover findes der skiluffer, hvor der er ét rum til tommeltotten og et stort rum til de resterende fire fingre. Her er der lidt ringere bevægelse, men til gengæld er det nemmere at holde varmen. Sidst er der kombinationen mellem de to nævnte med en skihandske, der har tre fingre. 

Vi anbefaler en skiluffe til børn, da det er vigtigt for skiferien, at de kan holde varmen. Man kan dog sagtens købe en skihandske til barnet også. Det vigtigste er, hvad barnet helst vil have, og hvilken type der bedst dækker barnets behov. Valget er mellem stor varme eller stor bevægelsesfrihed. 

Ekstra varme hvis barnet fryser

Det er vigtigt, at dit barn ikke fryser på ferien. Det kan hurtigt ødelægge den gode stemning, hvis man går og fryser. Derfor kan det være klogt at investere i nogle håndvarmere, som man kan tage ned i handsken eller luffen, så barnet kan holde varmen. Disse håndvarmere kan holde hele dagen og sørger for, at dit barn ikke fryser sine fingre.

Tilbud på billige skihandsker og luffer til børn

Hos Skisport kan vi tilbyde et stort sortiment af skihandsker og luffer til børn. Her kan du altid være sikker på, at du kan finde nogle gode tilbud, hvor du kan købe billige skihandsker og luffer. Vi har et mål om, at vi skal være danmarks største, bedste og billigste skibutik. Derfor tilbyder vi 103% prisgaranti og leverer dine varer med dag til dag levering. Derudover sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig på telefon, chat eller mail, hvis du har spørgsmål. Kontakt dem hvis du skal have hjælp til at finde de bedste og billigste skihandsker til børn. 

 

Brug for hjælp?

Tlf. 87 300 634
(Lukket / Åbner onsdag kl. 8)

shop@skisport.dk

Chat med os

Få svar på spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

  • Levering 1-2 hverdage
  • Levering fra 39,-
  • Gratis levering fra 999,-
  • Fuld returret
  • 103 % Prisgaranti