« Til oversigten

Store skihytter i Østrig

Hvis du ønsker at bo i hytte under din ferie i Østrig, skal du læse denne artikel. Her kommer vi med de bedste bud på, hvilke østrigske hytter du skal booke til ferien.

Find hytter i Østrig hos disse selskaber:
Dansk BilferieHøjmark Rejser, OnlineSki.dk, FjälllferieSlopetrotter eller Sunweb

Hvis man ønsker at bo i hytte, når man er på skiferie, drager de fleste danskere nordpå mod Norge eller Sverige. Vores nordlige nabolande er kendte for deres hyggelige fjeldhytter, men det er så sandelig også muligt at finde attraktive og spændende skihytter i Østrig, hvis man foretrækker at holde ferie i de lune østrigske alper, hvor skiområderne er større.

I Østrig kan man finde hytter og lejligheder i alle størrelser og prisklasser. Uanset om du planlægger en tur med en større vennegruppe eller hele familien, har du gode chancer for at finde en interessant storhytte, der opfylder jeres ønsker og krav.

Det særlige ved hytter i Østrig er, at de sjældent ligger isolerede som i andre lande. I Østrig ligger de ofte som små huse, hvor der er 2-5 mindre lejligheder samlet. Det er derfor sjældent, at man kan finde en hytte for sig selv, men dette skal ikke skræmme folk væk. Ved at bestille disse lejligheder, får man stadig den hyggelige hyttestemninger, som man kender.

I Østrig bor indehaveren ofte selv i hytten, og dette giver tit mulighed for en brødservice, hvor man kan få leveret morgenbrød direkte til døren. Nogle steder kan man endda bestille en samlet morgenmadspakke. 

Hvis du ønsker at booke en stor hytte eller lejlighed i Østrig, skal du være opmærksom på, at du skal være ude i god tid og skynde dig. Udbuddet af hytter er ikke ligeså stort som i andre lande, og det gør, at der hurtigt kan blive udsolgt af de bedste og mest populære hytter. 

Store hytter i Schladming

Schladming er kendt for at være en rigtig hyggelig skidestination med gode restauranter, dejlig gådegade og festligt afterski. Det er et meget snesikkert område med gode og lange piste. Her kan du bo i en hyggelig østrigsk hytte med skiløb lige uden for døren. 

Eksempelvis kan der kigges på Chalet Hauser Kaibling i Schladming med plads til op til 10 personer placeret direkte på på bjerget, beliggenheden bliver ikke meget bedre.

Læs mere boligerne hos Højmark Rejser her >> 

 Chalet Hauser Kaibling i Schladming

Vi kan stærkt anbefale de populære Reiteralm hytter, der ligger lige midt på pisten med en super flot udsigt til toppen af alperne. Reiteralm har en unik beliggenhed og er det oplagte valg til familier og vennegruppe, der ønsker at bo godt. Her finder man i alt 30 hytter, der blev bygget i 2006 og fremstår rigtig flotte.

Tag eksempelvis et kig på 112 kvm store Enzian hytter i Reiteralm med gode fællesområder, flot køkken, stor spiseplads og welnessområde med Sauna, hvor der er plads til små gruppe på 4-8 personer. Til de større grupper findes Dachstein hytter på 240 kvm, hvor der er alt, hvad man skal bruge. Her er der plads til 16-24 personer. 

Se alle de hyggelige Schladming hytter på OnlineSki.dk her >>


I Østrig kan man finde både små og store hytter

Store hytter i Alpendorf

Alpendorf er en idyllisk alpelandsby, der er super børnevenlig. Her findes mange grønne og blå piste, og med en dansk skiskole i byen, er det den oplagte skidestination, hvis du ønsker at bo i hytte med din familie. Alpendorf består af i alt 120 hytter, hvor der i byen også kan findes gode spisemuligheder og underholdende afterski.

Alle hytterne i Alpendorf er opført i 2006-2008 og er opført i lyse kvalitetsmaterialer. Størrelsen på hytterne varierer fra 4 personer til 10 personer. Hos OnlineSki tilbydes flere lækre hytter med veludstyret køkken, gode opholdsrum og balkon eller terrasse. Find blandt de populære hytter Chat Gamsblume, Chalet Alpenrose, Chat Enzian eller Chalet Edelweiss.

Se hele det udvalget af lækre Alpendorf hytter fra OnlineSki.dk her >>

Store hytter i Filzmoos, Flachau og Wagrain

Er du på udkig efter en stor hytte med plads til op mod 30 personer? Så skal du rette blikket mod enten skidestinationerne Filzmoos, Flachau eller populære Wagrain, hvor du kan finde storhytter på op til 310 kvm. Her er der altså plads til en hel skoleklasse eller andre store grupper, der gerne vil bo sammen i en hytte.

I disse hytter finder du alt, hvad I har behov for til skiferien. Dette inkluderer naturligvis nem adgang til pistene, veludstyrede køkken, rummelige fællesrum, et hav af soverum, stor balkon og en masse dejlige ekstrating som støvlevarmer, sauna, fladskræms-tv, opvaskemaskine, espressomaskine m.m.

Se de store og veludstyrede hytter i Filzmoos og Wagrain hos Fjällferie her >>

Se hytterne 'Alpenchalets Flachauer Gutshof' med plads til 12 personer i Flachau her >>

Se de store chalet lejligheder med plads op til 10 personer, hvor skiløbet er lige til døren, og 80 meter til Grafenberg liften i Wagrain >> 


En lækker hytte i de østrigske alper

Store hytter i Dachstein West

Området er kendt for sine naturskønne omgivelser og den fabelagtige udsigt over Salzburg-Dolomitterne. 


Et alternativ til hytter i Østrig - store lejligheder eller store værelser

Som det nævnes i indledningen, er det begrænset, hvor mange skihytter man kan finde i Østrig. Hvis du gerne vil opretholde den hyggelige familiestemning, som man får i en hytte, kan du i stedet kigge på nogle af de gode alternativer til østrigske hytter.

Det kan eksempelvis være store lejligheder eller deciderede familieværelser, som man kan booke i alle østrigske skiområder. Her kan man hygge med kortspil, fælles madlavning og andre ting, som man traditionelt foretager sig, når man er på skiferie i hytter. 

Du kan læse mere om skiferie i Østrig her >>

Hvis du klikker dig herind, kan du foretage en specifik søgning, hvor du søger ud fra dine krav og kriterier. Vælg eksempelvis transportmiddel, destination og antal personer, som der skal være plads til i hytten eller lejligheden. Du kan også finde rejserne herunder:

Hytter og lejligheder i Østrig for 8 personer

Se udvalget af hytter og lejligheder i Østrig, hvor der er plads til 8 personer her >>

Hytter og lejligheder i Østrig for 12 personer

Se udvalget af hytter og lejligheder i Østrig, hvor der er plads til 12 personer her >>

Hytter og lejligheder i Østrig for 16 personer
Se udvalget af hytter og lejligheder i Østrig, hvor der er plads til 16 personer her >>


Se også:
Store skihytter i Norge - Store skihytter i Sverige

Skisport.dk er rangeret 4,9 stjerner ud af 5 - Baseret på 525 anmeldelser.

Skiferie forslag i Schladming

Hotel Schladmingerhof Hotel Schladmingerhof Bil fra 2.976,-/pers.
Hotel Neue Post Hotel Neue Post Bil fra 2.593,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning