Store skihytter i Østrig

Store skihytter i Østrig

Hvis du ønsker at bo i hytte under din ferie i Østrig, skal du læse denne artikel. Her kommer vi med de bedste bud på, hvilke østrigske hytter du skal booke til ferien.

Find hytter i Østrig hos disse selskaber:
Alltime TravelFjällferie, SKILINKSnowTours.dkSlopestar eller Sunweb

Hvis du ønsker at bo i hytte på skiferien, kan du gøre som mange andre danskere og drage nordpå mod Norge eller Sverige... Du kan dog også finde attraktive skihytter i Østrig, hvis du foretrækker de lune østrigske alper, hvor skiområderne er større.

I Østrig kan man finde hytter og lejligheder i alle størrelser og prisklasser. Uanset om du planlægger en tur med en større vennegruppe eller bare for familien, kan du finde gode muligheder i Østrig. 

Skihytter i Østrig ligger ofte lige ved pisten

Det særlige ved hytter i Østrig er, at de ofte ligger tæt på pisten. De ligger ofte som huse, hvor der er 2-5 mindre lejligheder samlet. Derfor kan det være svært at finde en hytte for sig selv, men det skal ikke skræmme folk væk. Ved at bestille disse lejligheder, får du stadig den traditionelle hyttestemning.

Hvis du ønsker at booke en stor hytte eller lejlighed i Østrig, skal du være opmærksom på, at du skal være ude i god tid og skynde dig. Udbuddet af hytter er ikke ligeså stort som i andre lande, og det gør, at der hurtigt kan blive udsolgt af de bedste og mest populære hytter. 

Store hytter i Schladming

Vi kan stærkt anbefale de populære Hüttendorf hytter, der ligger lige midt på pisten med en super flot udsigt til toppen af alperne.

Hytte-byen har en unik beliggenhed og er et oplagte valg til familier og vennegrupper, der ønsker at bo godt.

Der er i alt 20 lejligheder, som varierer i størrelse. Der er lejligheder med plads til 10-12 personer og kæmpestore chaleter med plads til hele 24 personer.


Se alle de hyggelige Schladming hytter her >>

Et andet hyggeligt område i Schladming er hvor Chalet Almwelt hytterne ligger, her bor man i fredfyldte omgivelser midt i naturen. Her finder du 22 hytter i forskellige størrelser med plads op til 12 personer. Her bor du KUN 50 meter fra pisten og liften. Se hytterne her.

Chalet Almwelt hytter med plads op til 14 personer

Schladming er kendt for at være en rigtig hyggelig skidestination med gode restauranter, dejlig gådegade og festligt afterski. Det er et meget snesikkert område med gode og lange piste. Her kan du bo i en hyggelig østrigsk hytte med skiløb lige uden for døren. 

Eksempelvis kan der kigges på Chalet Hauser Kaibling i Schladming med plads til op til 10 personer placeret direkte på på bjerget, beliggenheden bliver ikke meget bedre.

Læs mere boligerne her >> 

 Chalet Hauser Kaibling med egen privat pool i Schladming

Store hytter i Filzmoos, Flachau og Wagrain

Er du på udkig efter en stor hytte med plads til op mod 30 personer? Så skal du rette blikket mod enten skidestinationerne Filzmoos, Flachau eller populære Wagrain, hvor du kan finde storhytter på op til 310 kvm. Her er der altså plads til en hel skoleklasse eller andre store grupper, der gerne vil bo sammen i en hytte.

I disse hytter finder du alt, hvad I har behov for til skiferien. Dette inkluderer naturligvis nem adgang til pistene, veludstyrede køkken, rummelige fællesrum, et hav af soverum, stor balkon og en masse dejlige ekstrating som støvlevarmer, sauna, fladskræms-tv, opvaskemaskine, espressomaskine m.m.

Se de store og veludstyrede hytter i Filzmoos og Wagrain hos Fjällferie her >>

Se hytterne 'Alpenchalets Flachauer Gutshof' med plads til 12 personer i Flachau her >>

Se de store chalet lejligheder med plads op til 8 personer, hvor skiløbet er lige til døren, og 80 meter til Grafenberg liften i Wagrain >> 

Her ses de lækre "Alpenleben"-lejligheder med plads til 8 personer i Wagrain.

Bo top til 24 personer i Alpin Chalet, boligen på 290 m2 er placeret lige ved piste og lift.

Store hytter i Dachstein West (Alpendorf)

Alpendorf er en idyllisk hyttelandsby ved Dachstein West, området er super børnevenlig. Her findes mange grønne og blå piste, og med en dansk skiskole i byen, er det den oplagte skidestination, hvis du ønsker at bo i hytte med din familie. Alpendorf hytteby består af i alt 120 hytter, hvor der i byen også kan findes gode spisemuligheder og underholdende afterski.

Alle hytterne i Alpendorf er opført i 2006-2008 og er opført i lyse kvalitetsmaterialer. Størrelsen på hytterne varierer fra 4 personer til 10 personer. Der tilbydes flere lækre hytter med veludstyret køkken, gode opholdsrum og balkon eller terrasse. Find blandt de populære hytter Chat Gamsblume, Chalet Alpenrose, Chalet Enzian eller Chalet Edelweiss.

Se hele det udvalget af lækre Alpendorf hytter her >>

Store hytter/legj i Bad Gastein

Gasteiner dalen er en af danskernes favorit områder at tage på ski. Her er der også mulighed for at bo mange under et tag. I kan kigge mod Haus Lothringen, hvor du kan booke deres to største lejligheder for så at kunne bo 20 personer sammen i samme bygning.

De to største lejligheder er 4-værelseslejligheder hvor der i hver af dem kan bo op til 10 personer.

Lejligheds komplekset er beliggende i rolige omgivelser, blot 5 minutters gang fra det populære vandfald. Skibussen holder blot 250 meter fra.  

Her ses stue og spisestue i deres superior lejlighed, med plads til 10 personer.

Et alternativ til hytter i Østrig - store lejligheder eller store værelser

Som det nævnes i indledningen, er det begrænset, hvor mange skihytter man kan finde i Østrig. Hvis du gerne vil opretholde den hyggelige familiestemning, som man får i en hytte, kan du i stedet kigge på nogle af de gode alternativer til østrigske hytter.

Det kan eksempelvis være store lejligheder eller deciderede familieværelser, som man kan booke i alle østrigske skiområder. Her kan man hygge med kortspil, fælles madlavning og andre ting, som man traditionelt foretager sig, når man er på skiferie i hytter. 

Du kan læse mere om skiferie i Østrig her >>

Hvis du klikker dig herind, kan du foretage en specifik søgning, hvor du søger ud fra dine krav og kriterier. Vælg eksempelvis transportmiddel, destination og antal personer, som der skal være plads til i hytten eller lejligheden. Du kan også finde rejserne herunder:

Hytter og lejligheder i Østrig for 8 personer

Se udvalget af hytter og lejligheder i Østrig, hvor der er plads til 8 personer her >>

Hytter og lejligheder i Østrig for 12 personer

Se udvalget af hytter og lejligheder i Østrig, hvor der er plads til 12 personer her >>

Hytter og lejligheder i Østrig for 16 personer
Se udvalget af hytter og lejligheder i Østrig, hvor der er plads til 16 personer her >>


Se også:
Store skihytter i Norge - Store skihytter i Sverige - Store skilejligheder i Frankrig - Skilejligheder i Italien

Skisport.dk er rangeret 4,9 stjerner ud af 5 - Baseret på 3564 anmeldelser.

Udgivet af: Mikkel Raunsgaard

Rejsebureauer til Schladming
Fakta om Schladming
Skiområdet: 800-2700 m.o.h.
Byen: 745 m.o.h.

152 pister i alt
46 km blå
91 km rød
15 km sort

Lifter: 87 stk. / 89.400 pers/time

Slæbelifter: 65
Tog/baner: 2
Stolelifter: 15
Kabinelifter: 5

Mere om skiferie i Schladming

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen