Billingens Vasaloppscenter

Find en skiferie til Billingens Vasaloppscenter her: DTF travel

Billingen nås på ca. 4 timer fra Øresundsbroen og ca. 2 timer fra Göteborg. Billingen er et Vasaløbscenter med flere kilometers langrendsspor, slalombakke, isbad under åben himmel og Sveriges bedste vandland.

Det alpine skiløb:

Med god udsigt over hele Skövde giver Billingebakken en 400 meter lang piste med en samlet faldhøjde på 100 meter. Her findes særskilt snowpark både for skiløbere og snowboardere. Toppen af bakken nås ved at tage tallerkenliften eller T-liften. Lidt specielt for bakken er at det er muligt at parkere på toppen og i bunden af bakken.

Langrendsmulighederne

Billingens fritidsområde er også et officielt Vasaløbscenter for langrendsløb. Dette indebærer at anlægget har gennemgået Vasaløbets gennemgående kvalitetskontrol. Her findes 40 km præparerede langrendsløjper, hvoraf 4 km. er oplyste med mulighed for at lave kunstsne.

Langrendsløjper:
Rundt om Hållsdammen 2,5 km. (med belysning)
Maja-ruten 3,5 km.
Kunstsne-ruten 4 km. (med belysning)
Lasse-turen: 5 km.
Blängsmossen-ruten 8 km.
Hellner-ruten 10 km.
Vildmarks-ruten 16 km.

Aktivitets muligheder for børn

I Skövde finder du ”Arena Skövde” som er et vandland, som er blevet kåret til at være det bedste i Sverige 4 år i træk. Med mere end 370 meter vandrutsjebaner findes der her noget for alle. Et andet populært besøgsmål for familien er Balthazar Science Center. Her kan hele familien opleve og blive klogere på naturvidenskaben.

Bo ved pisten:

I Skövde findes der et stort udvalg af overnatningsmuligheder. Her er både hoteller, hytteby som har direkte adgang til fritidsområdet.

Fotos og video

Brugerne om Billingens Vasaloppscenter

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Opret kommentar

Hvor finder jeg den bedste skirejse til Billingens Vasaloppscenter?

Hos Skisport.dk samler vi alle skirejser fra de bedste danske rejsebureauer. Derfor finder du det største udvalg af skirejser til Billingens Vasaloppscenter hos os. Klik her for at finde din skirejse ⇒

Hvor finder jeg pistekort og webcams over Billingens Vasaloppscenter?

Hvis du skal på skiferie til Billingens Vasaloppscenter, er det en god idé at have et overblik over området med et pistekort. Find pistekort til Billingens Vasaloppscenter her. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud i Billingens Vasaloppscenter lige nu, kan du følge vores live webcams. Find webcams til Billingens Vasaloppscenter her ⇒