Kæmpe 20-års fødselsdagsudsalg - 3.000 varer nedsat

Skiferie i Billingens Vasaloppscenter (Sverige)


Billingen nås på ca. 4 timer fra Øresundsbroen og ca. 2 timer fra Göteborg. Billingen er et Vasaløbscenter med flere kilometers langrendsspor, slalombakke, isbad under åben himmel og Sveriges bedste vandland. Det alpine skiløb:Med god udsigt over hele Skövde giver Billingebakken en 400 meter lang piste med en samlet faldhøjde på 100 meter. Her findes særskilt snowpark både for skiløbere og snowboardere. Toppen af bakken nås ved at tage tallerkenliften eller T-liften. Lidt specielt for bakken er at det er muligt at parkere på toppen og i bunden af bakken.LangrendsmulighederneBillingens fritidsområde er også et officielt Vasaløbscenter for langrendsløb. Dette indebærer at anlægget har gennemgået Vasaløbets gennemgående kvalitetskontrol. Her findes... Læs mere.


Webcams
Snemeldinger og vejr

Fakta om Billingens Vasaloppscenter
1 km pister i alt
1 km blå

Lifter: 2 stk.

Slæbelifter: 2
Mere information om Billingens Vasaloppscenter under banneret
Billingen nås på ca. 4 timer fra Øresundsbroen og ca. 2 timer fra Göteborg. Billingen er et Vasaløbscenter med flere kilometers langrendsspor, slalombakke, isbad under åben himmel og Sveriges bedste vandland.

Det alpine skiløb:

Med god udsigt over hele Skövde giver Billingebakken en 400 meter lang piste med en samlet faldhøjde på 100 meter. Her findes særskilt snowpark både for skiløbere og snowboardere. Toppen af bakken nås ved at tage tallerkenliften eller T-liften. Lidt specielt for bakken er at det er muligt at parkere på toppen og i bunden af bakken.

Langrendsmulighederne

Billingens fritidsområde er også et officielt Vasaløbscenter for langrendsløb. Dette indebærer at anlægget har gennemgået Vasaløbets gennemgående kvalitetskontrol. Her findes 40 km præparerede langrendsløjper, hvoraf 4 km. er oplyste med mulighed for at lave kunstsne.

Langrendsløjper:
Rundt om Hållsdammen 2,5 km. (med belysning)
Maja-ruten 3,5 km.
Kunstsne-ruten 4 km. (med belysning)
Lasse-turen: 5 km.
Blängsmossen-ruten 8 km.
Hellner-ruten 10 km.
Vildmarks-ruten 16 km.

Aktivitets muligheder for børn

I Skövde finder du ”Arena Skövde” som er et vandland, som er blevet kåret til at være det bedste i Sverige 4 år i træk. Med mere end 370 meter vandrutsjebaner findes der her noget for alle. Et andet populært besøgsmål for familien er Balthazar Science Center. Her kan hele familien opleve og blive klogere på naturvidenskaben.

Bo ved pisten:

I Skövde findes der et stort udvalg af overnatningsmuligheder. Her er både hoteller, hytteby som har direkte adgang til fritidsområdet.

Billeder og video fra Billingens Vasaloppscenter


Brugernes anmeldelser af Billingens Vasaloppscenter

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Mere information om Billingens Vasaloppscenter under banneret

Snemeldinger og vejr

Onsdag
Skyet
Skyet
12ºC
10ºC
0,0 mm
3,8 m/s
øst-nordøst
Torsdag
Skyet
Skyet
9ºC
10ºC
0,1 mm
2,5 m/s
nordøst
Fredag
Skyet
Skyet
10ºC
7ºC
0,0 mm
1,1 m/s
vest
Lørdag
Skyet
Skyet
11ºC
5ºC
0,0 mm
3,5 m/s
syd-sydøst

Kort over Billingens Vasaloppscenter

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Billingens Vasaloppscenter. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser