Skiferie i Billingens Vasaloppscenter (Sverige)


Billingen nås på ca. 4 timer fra Øresundsbroen og ca. 2 timer fra Göteborg. Billingen er et Vasaløbscenter med flere kilometers langrendsspor, slalombakke, isbad under åben himmel og Sveriges bedste vandland. Det alpine skiløb:Med god udsigt over hele Skövde giver Billingebakken en 400 meter lang piste med en samlet faldhøjde på 100 meter. Her findes særskilt snowpark både for skiløbere og snowboardere. Toppen af bakken nås ved at tage tallerkenliften eller T-liften. Lidt specielt for bakken er at det er muligt at parkere på toppen og i bunden af bakken.LangrendsmulighederneBillingens fritidsområde er også et officielt Vasaløbscenter for langrendsløb. Dette indebærer at anlægget har gennemgået Vasaløbets gennemgående kvalitetskontrol. Her findes... Læs mere.


Webcams
Snemeldinger og vejr

Fakta om Billingens Vasaloppscenter
1 pister i alt
1 stk.

Lifter: 2 stk.

Slæbelifter: 2
Mere information om Billingens Vasaloppscenter under banneret
Billingen nås på ca. 4 timer fra Øresundsbroen og ca. 2 timer fra Göteborg. Billingen er et Vasaløbscenter med flere kilometers langrendsspor, slalombakke, isbad under åben himmel og Sveriges bedste vandland.

Det alpine skiløb:

Med god udsigt over hele Skövde giver Billingebakken en 400 meter lang piste med en samlet faldhøjde på 100 meter. Her findes særskilt snowpark både for skiløbere og snowboardere. Toppen af bakken nås ved at tage tallerkenliften eller T-liften. Lidt specielt for bakken er at det er muligt at parkere på toppen og i bunden af bakken.

Langrendsmulighederne

Billingens fritidsområde er også et officielt Vasaløbscenter for langrendsløb. Dette indebærer at anlægget har gennemgået Vasaløbets gennemgående kvalitetskontrol. Her findes 40 km præparerede langrendsløjper, hvoraf 4 km. er oplyste med mulighed for at lave kunstsne.

Langrendsløjper:
Rundt om Hållsdammen 2,5 km. (med belysning)
Maja-ruten 3,5 km.
Kunstsne-ruten 4 km. (med belysning)
Lasse-turen: 5 km.
Blängsmossen-ruten 8 km.
Hellner-ruten 10 km.
Vildmarks-ruten 16 km.

Aktivitets muligheder for børn

I Skövde finder du ”Arena Skövde” som er et vandland, som er blevet kåret til at være det bedste i Sverige 4 år i træk. Med mere end 370 meter vandrutsjebaner findes der her noget for alle. Et andet populært besøgsmål for familien er Balthazar Science Center. Her kan hele familien opleve og blive klogere på naturvidenskaben.

Bo ved pisten:

I Skövde findes der et stort udvalg af overnatningsmuligheder. Her er både hoteller, hytteby som har direkte adgang til fritidsområdet.

Billeder og video fra Billingens Vasaloppscenter


Brugernes anmeldelser af Billingens Vasaloppscenter

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.

Mere information om Billingens Vasaloppscenter under banneret

Snemeldinger og vejr

Tirsdag
Delvist skyet
Delvist skyet
6ºC
5ºC
14,4 mm
1,9 m/s
vest
Onsdag
Skyet
Skyet
5ºC
0ºC
1,2 mm
3,5 m/s
sydvest
Torsdag
Skyet
Skyet
3ºC
4ºC
1,7 mm
3,3 m/s
øst
Fredag
Let slud
Let slud
1ºC
-2ºC
3,2 mm
2,4 m/s
øst-sydøst

Kort over Billingens Vasaloppscenter

Blå nåle viser hoteller, lejligheder, hytter og andre indkvarteringer i Billingens Vasaloppscenter. Klik på nålene for mere info. .

Find tilbud på skirejser